Промоторът+ФОРУМ8 с дълъг контракт

  • Home
  • Промоторът+ФОРУМ8 с дълъг контракт


АКО „КОРОНАТА“ не реши нещо друго и в последния момент, ФОРУМ8 ACI Рали Монца ще бъде отворен за обществеността, приветствайки зрителите в „Храмът на скоростта“ и в определени зони в планинските специални етапи на север. Публичният достъп ще се осъществи съгласно действащите към момента на събитието наредби за Covid-19, а повече информация за продажбите на билети и разписанието на събитието ще бъдат налични скоро.

ПРОМОТОРЪТ на световните серии по рали финализира многогодишно споразумение с японския експерт по софтуер ФОРУМ8 за присъединяване към Световния рали шампионат на ФИА като официален партньор. Сътрудничеството ще започне с партньорството с АСI (Автомобилен клуб на Италия) за съвместни права на имена в кулминацията на сезона 2021, като последното състезание официално ще носи названието ФОРУМ8 ACI Рали (19/21 ноември), преди да продължи през вълнуващия дебютен сезон на новия хибрид на WRC ерата през 2022 г. Партньорството допълва титулярното спонсорство на ФОРУМ8 за рали Япония, което е потвърдено в календара на WRC за идния сезон. Компанията е водещият японски производител на най-съвременния софтуер за 3D симулация, включително шофиране във виртуална реалност. Тя е създадена в Токио през 1987 г. и има офиси и партньори на всеки континент. Предоставя софтуерни и технологични услуги за строително и строителни проекти. С развитието на виртуалната реалност, нейните продукти се използват в транспорта и автомобилните изследвания, планирането на железопътни, пътни и пешеходни събития и обучение при спешни случаи.

снимка: официален сайт на ФОРУМ8

„Виждаме WRC като глобално предизвикателство за шофьорите и автомобилите в много различни ситуации и вярваме, че това ще ни вдъхнови да създадем по-интелигентни и по -безопасни симулации на трафик за нашите клиенти по целия свят.“