Честито Рождество и Щастлива Коледа! Успешна нова година!

  • Home
  • Честито Рождество и Щастлива Коледа! Успешна нова година!

В НОЩТА ПРЕД тайнството на Господнето Рождение, чудесата стават реалност! Затова и Коледните пожелания, отправени искрено и от цялото сърце на човек, непременно се сбъдват. В навечерието на най-красивия и най-християнски празник, още преди на прага да е почукала 2019 г., сайтът с новините в българския автомобилен спорт RallyXpress отправя пожелания за светли и щастливи Коледни празници, за повече здраве и живот, за повече лични успехи, но най-много в спорта, за който повечето от вас дават мило и драго, за да стъпят на бензиновите сцени и получат признанието на своите почитатели и публиката. Да ви благослови Господ Бог! От деца го знаем и в това вярваме безрезервно – Рождественската нощ идва с чудесата за онова, което сме мечтали и за което на Господ сме се молили искрено. След една трудна и объркана за абсолютно всички автомобилна година, смирено да се помолим и отново да оставим надеждите си 2019 г. да бъде по-добрата и плодоносната, да сме сигурни, че следващата година ще още по-добра от тази, която ни предстои.

колаж: rallyxpress

Ето защо в Святата нощ не спирайте да се молите и не спирайте да мечтаете, очаквайте вашето Коледно чудо. Каквото и да сте преживели през отиващата си 2018, колкото и големи да са били разочарованията си, не спирайте да гледате на бъдещето с оптимизъм! Това е времето на многото и големи надежди и съкровените желания, които да получите в последващата година, когато да придойдат успехите ви, година, в която RallyXpress да може да сподели радостите ви, заедно с вас да се зарадва на постиженията ви и да говорите за по-големите си планове за следващата зима! Досега постигнатото – догодина да се утрои, късметът да е вашият несменяем партньор!

Честито Рождество Христово!
Весели Коледни празници!

Щастлива и успешна нова година!

А на двадесет и четири различи езика това се изписва така: ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА :: Happy New Year :: Շնորհավոր Նոր Տարի :: გილოცავთ ახალ წელს :: Bonne Anne :: Feliz Año Nuevo :: Gott Nytt Ǻr :: Hyvää Uutta Vuotta :: Feliz Ano Novo :: Gelukkig Nieuwjaar :: La Multi Ani :: Godt Nytar :: Selamant Tahun Baru :: Giückliches Neuves Jahr :: Felicce Anno Nuovo :: Szczesliwego Nowego Rocu :: Srecno novo leto :: Head uut aastat :: Yeni yiliniz kutlu olsun :: С Новым Годом :: Sretna Nova Godina :: Gëzuar Vitin e Ri.