Последно! ФБ и домакините: БЕЗ РАЛИ СПРИНТ В САМОКОВ

  • Home
  • Последно! ФБ и домакините: БЕЗ РАЛИ СПРИНТ В САМОКОВ

ОТКРИТОТО самоковско спринтово състезание се закрива и причината за това е малкия брой на заявените участници. „Имам само 6 заявки, а тук е топло… Няма смисъл да рискуваме… и не си заслужават половинчатите работи… А и това, че са малко заявките и няма сняг кара тези, които са се заявили да откажат състезанието“, каза преди минути за RallyXpress Чавдар Здравков, който е организатор на първото състезание от сезона, потвърждавайки по този начин появилата се във фейсбук информация от общината в Самоков. Публикацията в социалната мрежа се появи само 12 мин, след последната публикация на сайта с новините в българския автомобилен спорт, в която бе цитиран Здравков и надеждите му, че като местен, познаващ времето, очаква в събота и неделя да вали.

ФАКСИМИЛЕ от публикуваното от община Самоков съобщение във ФБ, че рали-спринта се отменя.

„Всеки може да направи състезание на асфалт – допълни обясненията си Здравков. – Нали въпросът е да има снежна надпревара?“

Той е категоричен, че догодина това състезание ще е част от първенството на спринт, каквито са неговите намерения като организатор.