Новини от Офиса: БФАС прави национална среща в Зарата

  • Home
  • Новини от Офиса: БФАС прави национална среща в Зарата

ДНЕС НА официалния портал на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) се появи съобщение, с което офисът на спортната власт обявява свикването на национална среща в Стара Загора. Оригинала на съобщението можете да видите ТУК, по-долу в този пост е и оригиналният текст, взет от сайта на федерацията. За отбелязване е, че освен разясненията около започващият съвсем скоро нов състезателен сезон в автомобилните дисциплини, са посочени още две точки, по които присъстващите ще дискутират – създадената ситуация около спорта, както и предложенията за стъпки и мерки, които се очакват да се направят в позитивна насока.

колаж: rallyxpress

Ето и пълният текст на съобщението на офиса на БФАС:

Уважаеми колеги,

Във връзка с настъпването на състезателен сезон 2019 и последните събития, БФАС организира национална среща на 09. 02. 2019 г., от 11 ч. в конферентна зала “Тервел” на Парк хотел “Стара Загора”, на адрес град Стара Загора, ул. “Хан Аспарух” 50.

Същата ще протече при следния дневен ред:

1. Разяснения за сезон 2019.

2. Запознаване на присъстващите със създалата се ситуация.

3. Предложения за предприемане на стъпки и мерки в позитивна посока.

4. Разни.

Каним най-учтиво членовете на БФАС, лицензираните състезатели и официални лица, както и всички милеещи за българския автомобилен спорт.

Очакваме Ви!

МЯСТОТО НА СЪБОТНИЯ МИТИНГ… Парк хотел Стара Загора, където в събота БФАС организира своята национална среща.