Новата база на М-Спорт – един бъдещ поглед

  • Home
  • Новата база на М-Спорт – един бъдещ поглед


„ТОВА СА ОСОБЕНО трудни времена за толкова много бизнеси, но след като Центърът за оценка започне и работи, аз съм уверен, че можем да излезем от другата страна и да продължим да предоставяме още възможности за Камбрия – казва Малкълм Уилсън (на снимката). – В този бизнес Аз съм дълги-дълги години, но наистина не помня да е имало толкова тежка. Въпреки всичко, това е наш стремеж и нашата ангажираност към местната икономика.“

С МЕСЕЦ ПО-КЪСНО от планираното време, обновеният център за спорт и оценка на М-Спорт в Довънби Хол трябва да отвори своите врати. По многофункционалното съоръжение в имението на фирмата в Камбрия продължава се правят последните приготовления, за да бъде лентата на откриването „прерязана“ в началото на октомври.

ТУК вижте краткото видео за

M-Спорт Еволюшън Сентър,
което е публикувано в Ю-Туб Съоръжението се счита за неразделно част от за бъдещето на базирания в Кокермът автомобилен бизнес на Малкълм Уилсън, след чието завършване трябва да запази съществуващите работни места, както и ще създаде нови възможности за региона. Екипът от експертни конструктори на Нортън Диволъпменс преди по-малко от година, сградата вече е напълно завършена. Монтирани са всички вътрешни стени от бетон, както е завършена и поставянето на първоначалните прегради за сепарирането на отделните помещения, общата площ на които са от 10 723 „квадрата“. Проектът стана възможен с инвестиция от Фонда за регионален растеж на правителството на Обединеното кралство (RGF), както и инвестиция от Фонда за растеж, осигурена от Къмбрия Локал Ентерпрайз Партнършип (CLEP), и ще позволи на М-Спорт да разработи изключителен, дори и за стандартите на Обединеното Кралство проект.

снимка: офицален сайт на м-спорт
ОТ ПТИЧИ ПОГЛЕД… Снимката дава представа за цялото съоръжение на М-Спорт в имението Довънби Хол. Над кръговото трасе за тестове се може да се види сграта на центъра, чието изглаждане е започнало в летните месеци.

снимка: офицален сайт на м-спорт