Еко Рейсинг Тим подсказал за новия бензин Еко Рейсинг 100

  • Home
  • Еко Рейсинг Тим подсказал за новия бензин Еко Рейсинг 100

НА ЕКСЛУЗИВНО лансиращо събитие с уникална 3D премиера, ЕКО България ЕАД за първи път представи ново поколение високооктанов бензин EKO Рейсинг 100. На шоуто представители на медиите, клиенти и партньори на бензиностанции ЕКО станаха свидетели на визуализация на пътя на горивото през горивната система на автомобила. Мотото на представянето бе Повече мощност, повече страст. По време на събитието, г-н Никола Глухчев, експерт по горивата с дългогодишна практика, представи и основните предимства на EKO Рейсинг 100.

Новото поколение 100-октаново гориво е вдъхновено от успехите на отбора на EKO Рейсинг Тим. Най-добрите състезатели на България и пилоти на отбора – многократният автомобилен шампион на България Илия Царски и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой, споделиха какво е чувството да усещаш максималната мощност  на двигателя.

На събитието присъстваха г-н Йоанис Доратис – Оперативен директор международни продажби на Хеленик Петролеум и г-н Сотирис Анастасиадис, Маркетинг директор, на Хеленик Петролеум, както и множество партньори и клиенти на ЕКО България ЕАД.

Честта да извърши символичното първо зареждане на автомобил с новото високоотканово гориво имаше г-н Георги Деянов, изпълнителен директор на ЕКО България ЕАД.

снимка: еко българия
СИМВОЛИЧНО… Георги Деянов, изпълнителен директор ЕКО България ЕАД зарежда резервоара на мощно БМВ с новото гориво Еко Рейсинг 100, добавяйки към мощността за шофиране и високооктанова страст.

Тай заяви: „В „ЕКО България“ винаги сме се стремили да работим едновременно в две посоки – за конкурентното развитие на пазара и за увеличаване на доверието на потребителите към сектора. Ключов приоритет за нас са иновациите в продуктовото ни портфолио, за да можем да отговорим на високите изисквания на потребителите ни. С добавянето на новия високооктанов бензин ЕКО Рейсинг 100 в портфолиото ни от висококачествени горива продължаваме да инвестираме в посока увеличаване на удовлетвореността на нашите клиенти.“

Новото гориво е със специално разработена 100-октанова формула, която гарантира максималната мощност и отличното представяне на двигателя, а специалните добавки, с които бензинът е обогатен, поддържат цялата горивна система на автомобила максимално чиста и защитена от корозия.  ЕКО Рейсинг 100 вече се предлага на почти всички обекти от веригата на бензиностанции ЕКО.

снимка: еко българия

УСЕЩАНЕТО НА ПРОФЕСИОНАЛИСТА… Мотоциклетният шампион Мартин Чой обяснява какво е усещането машината му да притежава и страстта на ЕКО Рейсинг 100.

:: Бензиностанции ЕКО са собственост на ЕКО България ЕАД – дъщерно дружество на една от най-големите енергийни групи в Източна Европа – гръцката Хеленик Петролеум. В България,

бензиностанции ЕКО разполагат с 86 обекта в  страната.