Двама бургазлии пуснаха уникален сайт за автомобили

  • Home
  • Двама бургазлии пуснаха уникален сайт за автомобили

ПРЕДИ няколко дни в интернет пространството стартира нов проект, който изцяло е насочен към любителите на моторните спортове и по-конкретно към автомобилизма. Проектът представлява платформа за публикуване на обяви за състезателни коли и е дело на двамата бургазлии – Мирослав Терзиев и Андон Иванов. По него двамата работят около месец, като на практика това е вторият опит да създадат подобен портал, свързан с автомобилите. Сегашната платформа обаче може да се смята не само за изключително успешна, но и за наистина уникална по своите възможности.

Презентация на идеята може да видите на адрес
http://racinglistings.comВсички публикации са абсолютно безплатни.

„Преди да започнем изграждането на платформата инсталирахме последно поколение сървърен софтуер. Ко-локацията на изчислителната машина е в Холандия, а мощта и капацитета й са изключително големи” – това коментира един от българските автори на Мирослав Терзиев. – Визуализацията на сайта е стилизирана и семпла, като тук идеята е максимално опростена и лесна навигация. Уебстраницата има мобилна версия, съвместима с абсолютно всички смартфони и таблети на пазара, като работата с нея е също толкова лесна и приятна.”

ОТТУК СЕ ВЛИЗА в новия сайт, за да предложите или да намерите своя автомобил.

Онова, което двамата започват, преди да са пуснали racinglistings.com е да направят сериозно проучване, в коя част на света, а след това и на Стария континент е най-голям интересът към подобен портал. Оказва се, че това е Испания, а веднага след нея – Великобритания.

Това става и причината сървърът да бъде разположен в Холандия – еднакво близо до двете страни.
Това, което различава този сайт от другите подобни е фактът, че всяка обява се презентира на определен кръг от хора чрез социалните мрежи.

За пример, ако имаме състезателен автомобил Субару Импреза и решим да публикуваме обява за продажбата му в www.racinglistings.com, системата автоматично ще предложи бегачката ви на голям кръг от хора, в чийто активност присъства Субару Импреза като интерес.

ОБЯВАТА за един автомобил изглежда така в новия сайт на бургазлии

Общия брой хора в пръстена към момента е над 160 хиляди! Благодарение на този иновативен метод на таргетиране, вероятността за сключване на сделка се увеличава над 3 пъти.За краткото време откакто съществува сайта има над 150 обяви и над 10 хиляди преглеждания на обяви. Единственото условие, когато публикувате обява е описанието й да бъде въведено на английски език.Ако имате състезателен автомобил за продан или търсите да закупите, то

www.racinglistings.com

е правилното място за вас.