Бургазлии с автомобилна TV в YouTube, налагат нов формат

  • Home
  • Бургазлии с автомобилна TV в YouTube, налагат нов формат


ОСНОВАТЕЛЯТ и организатор бургаското пистово състезание Радко Петров (на снимката) ще има своя рубрика в Pitline.TV. Подобно на Факторът Кошлуков и сайта Factor.com, бургазлията е взел тази дума за заглавие на водените от него репортажи. Първият е отпреди Коледа и е с един от емблематичните за страната ни пилоти – Цветан Илиев и картината може да бъде открита на все още намиращата се в разработка платформа на портала.

МАЛКО ПРЕДИ Коледните празници в YouTube се появи поредната телевизионна платформа, носеща името Pitlane.TV. За разлика от всички останали, които Гуугъл би ви показал, тази си е наша, чисто българска, автентично бургаска и е продукт на екипа на Радко Петров и водещият уебдизайнер Мирослав Терзиев. Pitlane.TV ще бъде продуцирана единствено в YouTube и ще е насочена единствено към националния автомобилен спорт. Честно казано появата на платформата не е никаква изненада. По-вероятно е, че изненадващо хората около АСК Вромос се забавиха толкова дълго време. Защото и възможностите им, а да не говорим за  амбициите, които са още по-големи, подсказваха подобна поява най-малко още преди четири години. От думите на уебмастъра става ясно, че предположението на RallyXpress за раждането на идеята е абсолютно точно. „Радко я подхвърли през зимата на 2013 г., след което започнахме да работим по-активно по този проект“, обяснява Терзиев.Така или иначе сега платформата е факт и, както се подразбира от „човека зад кадър“ Миро Терзиев, докато се чака старта на автомобилната година, в този „сезон Нула“ ще се правят сухите тренировки. Времето началото на шампионатите обаче ще е запълнено с многото работа по доизкусуряването на всеки един от детайлите.

ФАКСИМИЛЕ от откриващата страница на новата платформа в YouTube

„Искаме да изчистим всички бъгове, да подобрим осветлението, качеството на звука, за да може продуктът да е на равнището на YouTube“, категоричен е Миро Терзиев. Разказвайки за завършения вариант на Pitlane.TV, а и виждайки динамичната заставка на платформата (почеркът на Терзиев е невъзможно да бъде имитиран), се разкрива един доста широк автомобилно-информационен фронт. Освен традиционните рубрики – Истории от автомобилния спорт, Горещи дискусии, Интересни събеседници, Анализи, Интервюта и Актуални теми, всеки един от българските пилоти ще има свой профил, както и връзка с досегашните видеа, които ще бъдат архивирани като информация.

ФАКСИМИЛЕ от страницата с профилите на българските автомобилни пилоти.