Колегиално да помогнем за лечението на Маро Костадинов

  • Home
  • Колегиално да помогнем за лечението на Маро Костадинов

IBAN: BG12BUIN 9561 1000 4877 81
BIC: BUIN BGSF
Банка: Алианц Банк България
Получател: СНЦ Варна Моторспорт.

ПРЕДИ ПЕТ ДНИ един от най-добрите български навигатори – Марин Костадинов (на снимката) премина успешно през тежка операция на стомаха във варненската болница Света Ана. Сега състоянието на Марин Костадинов се подобрява, както научи сайта с новините в българския автомобилен спорт от Слави Славов.

Първоначалните разходи по сложната операция на Марин са поети от Славов, от бившия пилот на Костадинов Ради Козлеков и от Георги Недялков. Но за лечението на варненецът тепърва ще бъдат нужни средства, за които всички приятели и колеги биха могли да внесат своята лепта (виж карето горе). Последната по дата дарителска вноска е направена от габровски клуб, научи сайта с новините в българския автомобилен спорт.

Бившият варненски навигатор бе до последно в щаба на отминалото рали България, където като на един истински профи в ралитата, директорът на състезанието му поверява длъжността на рейс-контрола. „И благодарение на него нямахме нито един инцидент по време на състезанието – каза днес за RallyXpress Слави Славов. – Възстановява се, стоически се справя след такава тежка коремна операция, показва истински спортен дух и не престава да пита за онова, което става в спорта.“ Марин Костадинов е един от смятаните за най-добри и прецизни ко-пилоти в българските ралита, а за двете от титлите на Радослав Козлеков той има решаваща заслуга.

снимка: курти куртев/сливен
ШАМПИОНСКИ ТАНДЕМ… 1999 г., рали Сливен. Радослав Козлеков и Марин Костадинов с медалите за първото си в състезанието, след което шампионската титла за двамата вече е предизвестена.