Бюлетин №1: нов час за админ. проверка и график за прегледа

  • Home
  • Бюлетин №1: нов час за админ. проверка и график за прегледа

ДИРЕКЦИЯТА на 19-ото издание на Мемориал Валери Великов публикува тази вечер Бюлетин №1, с който директорът на състезанието Димитър Георгиев-Полицая прави съществена промяна в графика на състезанието за събота, 14 април. В първия ден на този уикенд започна националния шампионат в планинските изкачвания. „Причината е необичайно големия брой на заявените участници, което предполага, че за да се спази графика в останалите му части, повече от наложително трябва да бъде променен началния час на административната проверка на пилотите“, заяви Георгиев. Така началото на административния чек за документите на пилотите ще бъде с един час по-рано от предварително определеното начало в програмата.

Новият начален час 6:30 в събота, 14 април. „Отделно бюлетинът е и с стриктен график за явяването на пилотите на техническия преглед (виж списъка с часовете по-долу) и причината за това са също тези рекордни по брой заявки на участниците“, допълва Полицая.

Промяната също е с един час по-рано за първия автомобил (№114, Владимир Ганев, ВАЗ 2105), който трябва да се яви пред техническите комисари в 7:00 ч. в събота, 14 април.

След 4 часа –в 11:19 ч., през техническата „контрола“ трябва да премине Мицубиши-то с №1 на националния шампион в генералното класиране и в НС2 Юлиян Телийски.