• ...БЕЗ ОТСЪСТВАЩИ: 30 ЕКИПАЖА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ЦЕРЕМОНИАЛНИЯ СТАРТ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДНО: ТРИДЕСЕТ ЕКИПАЖА СТАРТИРАТ В УТРЕШНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ КОРОНА-ВИРУСА СПИРАТ ТРИМА ПИЛОТИ ОТ УЧАСТИЕ В 51-ОТО ИЗДАНИЕ НА РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

За юбилея на WRC вадят най-реалистичната игра

Събота, 17 Април 2021 | София, RallyXpress
За юбилея на WRC вадят най-реалистичната игра

ПО ЕДНА СЕКУНДА ЗА
ВСЕКИ ЕДИН СЕЗОН В
ИСТОРИЯТА ДО 2022

СПЕЦИАЛЕН трилър на новата игра, публикуван във Ю-Туб (виж ТУК) показва новата игра WRC10, като 50-скундното видео отделя по една за всеки един от записаните в историята на спорта шампионатни сезони.
WRC 10 devoile et date

ПЕТДЕСЕТИЯГ сезон на Световния рали шампионат на ФИА, който през 2022 ще стартира със своето 50 издание, ще бъде отбелязан от най-новата версия на официалната видео игра на шампионата, носеща по традиция името WRC и поредния си номер - 10.

За това пише един от най-старите портали, посветени на автомобилния спорт thecheckeredflag.co.

Играта обобщава богатата история на шампионата, както и ще играе със силните страни на настоящото влизане в поредицата.

NACON и студиото за разработка KT Рейсинг са работили за подобряване на широко възхваляваната физика, представена в последното издание на играта, осигурявайки на плеърите още повече реализъм.

С внимание, фокусирано върху аеродинамичните сили, турбините и спиране, играчите могат да очакват най-реалистичната WRC игра досега.

Играта ще включва шест исторически старта, включително Рали Акропол и Рали Сан Ремо, което означава, че историята на WRC може да бъде преиграна в 19 събития.

За юбилея на WRC вадят най-реалистичната игра

снимка: стоп-кадър от wrc
СВРЪХ РЕАЛИСТИЧНО… Ако в предишната верния на играта трудно бихте различили стоп-кадър от реална фотография, в десетата версия на официалната игра на WRC са направени значителни стъпки още по-нагоре и още по-напред в усещането за реално състезание от световните серии през годините.


И не само това - ще бъдат представени и запомнящи се автомобили от последните петдесет години, включително Алпин A110, колите от група B – Ауди, колите от 90-те години на ХХ век - Ланча, Субару, Мицубиши и Lancia, Subaru Impreza и, разбира се, сегашното поколение на Форд, Хюндай и Тойота.

Към играта ще бъдат добавени четири нови събития от календара, като ралитата в Хърватия, и Естония, белгийското Ипър и Испания, всички те отразяващи изцяло календара на WRC за 2021 година.

В тези състезания може да се играе с богат избор от 52 официални отбора, които ще се състезават във всичките четири категории (WRC, WRC2, WRC3 и JWRC).

Утвърдените звезди на WRC като Себастиен Ожие, Отт Танак и Тиери Нювил са само част от пилотите, под чието име геймърите могат да са на терена, заедно с изгряващите Кале Рованпера и Оливър Солберг.

Играчите също ще могат да създават свои собствени ливреи и отбори в друго допълнение към режима на любимата кариера на феновете.

WRC10 ще бъде наличен на 2 септември 2021 г. за PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев