• ...БЕЗ ОТСЪСТВАЩИ: 30 ЕКИПАЖА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ЦЕРЕМОНИАЛНИЯ СТАРТ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДНО: ТРИДЕСЕТ ЕКИПАЖА СТАРТИРАТ В УТРЕШНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ КОРОНА-ВИРУСА СПИРАТ ТРИМА ПИЛОТИ ОТ УЧАСТИЕ В 51-ОТО ИЗДАНИЕ НА РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

ERC

За юбилея на WRC вадят най-реалистичната игра

Събота, 17 Април 2021 | София, RallyXpress
За юбилея на WRC вадят най-реалистичната игра

ПЕТДЕСЕТИЯГ сезон на Световния рали шампионат на ФИА, който през 2022 ще стартира със своето 50 издание, ще бъде отбелязан от най-новата версия на официалната видео игра на шампионата, носеща по традиция името WRC и поредния си номер - 10.

За това пише един от най-старите портали, посветени на автомобилния спорт thecheckeredflag.co.

Играта обобщава богатата история на шампионата, както и ще играе със силните страни на настоящото влизане в поредицата.

NACON и студиото за разработка KT Рейсинг са работили за подобряване на широко възхваляваната физика, представена в последното издание на играта, осигурявайки...

Сулинген е отварачка в рали-шампионата на ADAC

Петък, 02 Април 2021 | Берлин, RallyXpress
Сулинген е отварачка в рали-шампионата на ADAC

СЛЕД КОВИД-ЗАБАВЯНЕТО вече са определени датите в шампионата на Германия по рали, който според календара (виж по-долу) трябва да стартира на 7 май в Сулинген с едноименното рали. Състезанието се очаква с огромно нетърпение, не само защото до момента в страната действат драконовски антиепидемични мерки, но и заради това, че първенството на Германия през 2020 г. беше сериозен удар върху рали спорта. През миналата година германския автомобилен съюз планираше 7 старта за сезона, но вместо това получи пандемична забрана.

„Радостно е, че германските рали пилоти остават лоялни към нас въпреки...

Бин Сулайем се цели в креслото на Жан Тот

Събота, 27 Март 2021 | София, RallyXpress
Бин Сулайем се цели в креслото на Жан Тот

КАКТО НАПИСА вчера Адам Купър в британския сайт Аутоспорт, 59-годишният бивш пилот от Дубай Мохамед Бин Сулайем (на снимката) е стартирал своята предизборна кампания, която да го отведе до стола на президент на Международната автомобилна федерация (ФИА), заеман в момента от най-успешния лидер на ФИА, 75-годишният Жан Тот.

С обявяването на кандидатурата си, Бин Сулайем прави повторен опит след пауза от 8 години, за да предизвика французина, както това направи през 2013 г.

За момента няма официално обявени други кандидатури, а до изборите, които ще бъдат през декември, остават повече от 9 месеца.

...

Матон: Чакаме да видим новите коли от Рали 1

Понеделник, 22 Март 2021 | Париж, RallyXpress
Матон: Чакаме да видим новите коли от Рали 1

ШЕФЪТ НА РАЛИТАТА в Международната автомобилна федерация (ФИА) Ив Матон (на снимката) няма начин да не е доволен, след като очаква с нетърпение да бъдат направени първоначалните тестове с бегачките от следващото поколение на WRC.

За това пише авторитетният германски сайт speed.com

Очакванията за първоначалните проверки са резултатът от обявеният от ФИА новоприетия регламент за топ-категорията автомобили в световните серии, който започва за действа от идния сезон.

Тогава бегачките от най-високото равнище, ще бъдат вече с ще поемат хибридните агрегати, предоставени от германско-австрийското...

И след гафа в Чиоко, Брийн остава в тима

Четвъртък, 18 Март 2021 | Алзенау, RallyXpress
И след гафа в Чиоко, Брийн остава в тима

НЕЗАВИСИМО от зрелищната катастрофа, която ирландския пилот на Хюндай Моторспорт Крейг Брийн (на снимката) направи в тренировъчното за отбора италианско Ил Чиоко, това няма да повлияе или да промени плановете на Андреа Адама около участието на Брийн в рали Хърватска (22/25 април).

Това е заявил самия Адамо, цитиран от сайта motorsport.com, сочейки, че тази катастрофа не е повлияла на шансовете му да кара в дебйтното рали на страната в WRC.

Като допълнително натоварване на екипа, а и за допълнителното привикване на екипажите към асфалтовата настилка, Брийн, заедно със спечелилият състезанието Тиери...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев