• ...СКАНДАЛ НА ФИНАЛА НА ПЛАНИНСКОТО: ОСОГОВО 2021 Г. ПРЕКРАТЕНО СЛЕД МАНШ 1, СЛЕДВАТ ПОДРОБНОСТИТЕ...

  • ...ПРЕДИ ФИНАЛА НА ОСОГОВО: КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ ВАРИАНТИ ЗА ШЕСТ ОТ ДЕСЕТТЕ ТИТЛИ В ПЛАНИНСКОТО...

     

  • ...ИЗВЕСТЕН Е СПИСЪКЪТ СЪС ЗАЯВКИ ЗА ФИНАЛА В ОСОГОВО 2021, 48 АВТОМОБИЛА СЕ СЪБИРАТ НАД КЮСТЕНДИЛ...

Национални

Бояджиев: Да за пистата, но с драконовски мерки

Понеделник, 20 Септември 2021 | Стара Загора, RallyXpress
Бояджиев: Да за пистата, но с драконовски мерки

ЩЕ НАПРАВИМ писта Стара Загора така, както е планирано в календара“, категорично заяви пред сайта с новините в българския автомобилен спорт лидерът на заралийския автомобилен клуб и директор на емблематичното състезание от първенството на затворен маршрут и писта и Илия Бояджиев (на снимката).

Бояджиев е взел решението лично и на базата на получените по-рано разрешение от Община Стара Загора (виж факсимилето по-долу) и финансовата помощ за надпреварата, отделена от кметството.

„Но с драконовски мерки по спазването на противоепидемичните ограничения за провеждането на състезания на...

Влъчков втори в събота, днес отказва втора сесия

Неделя, 19 Септември 2021 | Белград, RallyXpress
  • обновена
Влъчков втори в събота, днес отказва втора сесия

БЪЛГАРСКИЯТ шампион в Серия Туринг за последните пет години Иван Влъчков (на снимката, Хонда Сивик) днес завърши на първо място в своя клас и втори от всички 10 участници в клас 8 на 5-а дивизия от белградския кръг на Централнo-Eвропейска зона (CEZ).

Пилотът на пловдивския КА2 Рейсинг Тим записа най-доброто си време  1:01.774 мин, изоставайки на 0.439 сек от вчерашният победител и първенец и в днешната първа квалификация за втория белградски старт Н. Милованович (СЕАТ Купра TCR). Според неофициално обявената информация от домакините, времето на Иван в първата сесия днес е и рекорд на трасето за автомобилите...

Без яснота за финиша на Влъчков в писта Белград

Събота, 18 Септември 2021 | София, RallyXpress
Без яснота за финиша на Влъчков в писта Белград

ЕДИН ЧАС, след като завърши първото състезание от програмата на старта от Централнo-Eвропейска зона (CEZ) на ФИА на пистата в Белград, няма никаква яснота около класирането на пилота на КА2 Рейсинг Тим Иван Влъчков (на снимката).

Работещият като истински европейски сайт за резултатите от състезанието (виж линка в карето вдясно) се „стопира“ след края на надпреварата в Дивизия 2, а в живото излъчване на надпреварата (виж линка в същото каре) резултатите се мярнаха за секунди, но те не бяха от серията, в която участваше и българския пилот.

„Нямам представа какво е класирането, ако дадат резултати...

Влъчков: Плашещо бързо трасе, с "200" срещу Сава

Събота, 18 Септември 2021 | Белград, RallyXpress
  • обновена
Влъчков: Плашещо бързо трасе, с

И ДА СИ ПРИЗНАЯ, има места по трасето, които направо са си плашещи, толкова са бързи – каза преди своя дебют за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът на КА2 Рейсинг Тим Иван Влъчков (клас Е1, автомобили с двигатели от 1601 до 2000 куб. см), който днес стартира в комшийската надпревара. Тя е 10-и кръг от шампионата на Сърбия и е част от този на Централнo-Eвропейска зона (CEZ).

„Има един пасаж, в който с 200 вървиш срещу река Сава и правиш завой“, обяснява мултишампионът на страната в Серия Туринг.

Това е първото международно участие на младият софийски студент след 2018, когато пилотът, със...

Иван Влъчков се пуска в ново предизвикателство

Петък, 17 Септември 2021 | от Асен Стоянов, София
Иван Влъчков се пуска в ново предизвикателство

МУЛТИ ШАМПИОНЪТ в пистовите състезания от националното първенство в серия Туринг Иван Влъчков ще участва на състезанието Писта Белград, което ще се състои идния уикенд (18-19 септември). След отлагането на Писта София, състезателят на КА2 Рейсинг Тим на ще премери сили в международното състезание в клас Е1 (автомоили с двигатели от 1601 до 2000 куб.см), което ще е кръг от местния шампионат и 10-и старт от този на Централнo-Eвропейска зона (CEZ).

Участието на Влъчков от една страна ще бъде, за да не губи спортна форма (за последно той кара на Писта Русе в края на юли, където спечели първата си за сезона...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев