• ...СКАНДАЛ НА ФИНАЛА НА ПЛАНИНСКОТО: ОСОГОВО 2021 Г. ПРЕКРАТЕНО СЛЕД МАНШ 1, СЛЕДВАТ ПОДРОБНОСТИТЕ...

  • ...ПРЕДИ ФИНАЛА НА ОСОГОВО: КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ ВАРИАНТИ ЗА ШЕСТ ОТ ДЕСЕТТЕ ТИТЛИ В ПЛАНИНСКОТО...

     

  • ...ИЗВЕСТЕН Е СПИСЪКЪТ СЪС ЗАЯВКИ ЗА ФИНАЛА В ОСОГОВО 2021, 48 АВТОМОБИЛА СЕ СЪБИРАТ НАД КЮСТЕНДИЛ...

Рали

Финал във Врънечка баня или край със "столиците“

Вторник, 21 Септември 2021 | София, RallyXpress
Финал във Врънечка баня или край със

ОТ 2016 ГОДИНА насам, когато в Ужице сръбското рали бе спечелено от екипажа Пламен Стайков/Давид Кварацхелия, а с това двамата завършиха престижното си участие и в трофея на ФИА за полуострова, най-престижното автомобилно състезание на комшиите не се е превръщало във фактически шампионатен финал в първенството на България.

С четири победи от пет състезания, Стайков/Кварацхелия си гарантираха короната и за формалния финал на първенството оставаше единствено Стари столици, класирането от което обаче вече беше без значение.

Няма и грам съмнение, че както обичайно, Сърбия рали ще е крайно...

IT-екипът Титов/Спиров трупа тестови километри

Петък, 17 Септември 2021 | София, RallyXpress
IT-екипът Титов/Спиров трупа тестови километри

ПЪРВИЯТ в националното първенство изцяло Ай-Ти автомобилен екипаж на Мегапорт Рейсинг Антон Титов/Александър Спиров (на снимката) увеличава интензивността на тестовете, преди старта на сръбския кръг от шампионата по рали за 2021 г. в края на месеца. Сглобеният специално за Сърбия Рали екипаж (стартов номер 4) ще стартира с все още малко фамилиарната не само за пилота Шкода Фабия R5, опознаването и тестовите километри с който автомобил вървят планомерно.

„И, честно казано, съм впечатлен от начина по който Тони [Титов] влиза в час с „ер-петицата“, коментира за сайта с новините в българския...

Тони Титов зад волана на Шкода R5 в Сърбия Рали

Сряда, 08 Септември 2021 | София, RallyXpress
Тони Титов зад волана на Шкода R5 в Сърбия Рали

ШАМПИОНЪТ на България за 2019 г. в мълчаливо премахната група 2WD и първенец на RC3 за същата година – Антон Титов (на снимката) попълва списъка на пилотите, които ще карат в Сърбия Рали чешка „пушка“ Шкода Фабия R5.

Това съобщи за сайта с новините в българския автомобилен спорт самият Титов, потвърждавайки по този начин произведените през последните дни от „фабриката за слухове“ новина, че в шампионата се появява трета „ер-петица“.

„Да, така е,  този път наистина има новини – каза днес по телефона за RallyXpress Титов. - На старта на Рали Сърбия ще съм зад волана на Шкода Фабия R5.

„Не, не е във версията...

Мега скандал на Осогово, финалът 2021 е прекратен

Неделя, 29 Август 2021 | с. Богослов, RallyXpress
Мега скандал на Осогово, финалът 2021 е прекратен

ФИНАЛЪТ на планинския шампионат за сезон 2021 – Осогово, беше прекратен днес, след като в предстартовата зона се заформи мега-скандал, преди старта на второто изкачване от неделната програма.

Причината за това стана отстраняването от старта на първия манш на лидера в класирането на първенството до момента и предизвестен победител в генералното класиране на първенството за сезона Пламен Камбуров (Ел-Ви Ауто Рейсинг, Мицубиши Лансър Ево 9, НС1).

Като резултат от това почти целия екип на панагюрския тим се изсипа в зоната на старта, търсейки обяснения от съдийското ръководство на Осогово, защото...

Каменов прави половин реванш за юли 2020 год.

Събота, 28 Август 2021 | с. Богослов, RallyXpress
Каменов прави половин реванш за юли 2020 год.

НАЕМНИКЪТ на „зелените лисици“ за финала на планинския шампионат – Любен Каменов (на снимката, Мицубиши Лансър Ево 9) направи половината от реванша си за пропуснатите ползи от миналогодишния юли на същото трасе, когато успя да завърши само една от трите квалификационни серии.

Днес Каменов, когото Грийн Фокс Моторспорт нае специално за Осогово 2021 спечели последователно и трите сесии, завършвайки в края на деня с най-добро време от третата квалификация – 2:43.619 мин.

„Да си призная, сега гледам и сравнявам постижението си днес с рекорда от 2018 г. (2:35.210 мин – бел. ред.) и просто не мога да се начудя,...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев