• ...СКАНДАЛ НА ФИНАЛА НА ПЛАНИНСКОТО: ОСОГОВО 2021 Г. ПРЕКРАТЕНО СЛЕД МАНШ 1, СЛЕДВАТ ПОДРОБНОСТИТЕ...

  • ...ПРЕДИ ФИНАЛА НА ОСОГОВО: КАКВИ СА ВЪЗМОЖНИТЕ ВАРИАНТИ ЗА ШЕСТ ОТ ДЕСЕТТЕ ТИТЛИ В ПЛАНИНСКОТО...

     

  • ...ИЗВЕСТЕН Е СПИСЪКЪТ СЪС ЗАЯВКИ ЗА ФИНАЛА В ОСОГОВО 2021, 48 АВТОМОБИЛА СЕ СЪБИРАТ НАД КЮСТЕНДИЛ...

... и неделното индиго на белградската писта

Неделя, 19 Септември 2021 | Белград, RallyXpress
... и неделното индиго на белградската писта

РУЗУЛТАТИТЕ В МРЕЖАТА

Belgrad Logo
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВТОРОТО СЪСТЕЗАНИЕ в международно участие на пилота на КА2 Рейсинг Тим и петкратен шампион на България в Серия Туринг Иван Влъчков в Централнo-Eвропейска зона (CEZ) може да следите от белградския парк на живо в мрежата на линка ТУК.

СЪС СТО НА СТО под индиго завърши и втория ден от белградската експедиция на пилота на КА2 Рейсинг Тим Иван Влъчков (на снимката), който днес дублира – макар и да не постигна повторен рекорд за своя клас до 2000 куб. см. - съботното си класиране в първото от двете състезания от Централнo-Eвропейска зона (CEZ) на ФИА.

Студентът от София стартира в тази надпревара, за да добие допълнителен международен опит, но преди всичко заради силната тренировка в реални условия и със значителна местна конкуренция от сръбски и македонски пилоти.

„Как да определя второто състезание? Ами единственото, което мога да кажа е, че то бе контролирана надпревара – каза по телефона за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът. – Милованович не се напъваше много, така че и аз се „возех“, ако би могло така да се каже.“

... и неделното индиго на белградската писта

снимка за rallyxpress: борко турудич/белград
ПРАГМАТИЧНО НЕДЕЛНО НЯДБЯГВАНЕ… в което пилотът на КА2 Рейсинг Тим Иван Влъчков не гонеше нито резултати, нито класиране, а попълване на опита си в широка международна конкуренция.


Във втория старт сръбският пилот спечели с лекота, слизайки до време от най-добрата си обиколка, 59.164 сек, а Влъчков – до 1:02.613 мин.

Доколко е било „возенето“ и „контролираното“ състезание личи и от това, че в неделя Милованович подобрява бързия си тур с 0.585 сек, а българският състезател – с 0.289.

Трети в неделната гонка остана друга Хонда Сивик – тази на Радойкович, който както и Влъчков, беше затворен с обиколка от победителя.

„Смятам, че постигнахме онова, което си бяхме поставили като задачи за тази състезателна тренировка – обобщи Стамен Влъчков – и м екипа може да бъдем доволни и резултатите на Иван, и от показаното като езда, и от състоянието на автомобила.

2021 SER Vlachkov Band

снимка за rallyxpress: ивелин терзиев
ЗАДОВОЛСТВО ЗА ЦЯЛАТА ВЛЪЧКОВА „БАНДА“… В края на успешната тренировъчна визита на Писта Белград, валидна за Централнo-Eвропейска зона (CEZ) на ФИА, студентът позира заедно с доволните от резултатите му родителите.

:: По програмата в националния
ни шампионат на затворен маршрут
и писта, на Иван Влъчков предстои
четвърто състезание от сезон 2021,
което е в Стара Загора в първия уик-
енд от следващия месец

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев