• ...БЕЗ ОТСЪСТВАЩИ: 30 ЕКИПАЖА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ЦЕРЕМОНИАЛНИЯ СТАРТ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДНО: ТРИДЕСЕТ ЕКИПАЖА СТАРТИРАТ В УТРЕШНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ КОРОНА-ВИРУСА СПИРАТ ТРИМА ПИЛОТИ ОТ УЧАСТИЕ В 51-ОТО ИЗДАНИЕ НА РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

Вторият шампион от сериите в спринта-на полусъединител

Понеделник, 12 Април 2021 | Стара Загора, RallyXpress
Вторият шампион от сериите в спринта-на полусъединител

ВЪЗЛОВ УЧАСТНИК в три от класическите състезания в България – вторият официален шампион в спринта, както и топ-пилот в планинските изкачвания и ралитата – заралията Динко Иванов (на снимката, Ситроен С2 R2, RC4) в момента е в положение на полусъединител. Състезателят на старозагорския автомобилен клуб е само един от десетките подобни примери на състезатели у нас, когото „ковид-а“ удари много силно и с това постави под въпрос участието му в шампионатите тази година.

„Иска ми се, екипът също е „за“ [да се кара] в Пещера, но ситуацията с работа е плачевна“, определи ситуацията си Динко.

Това че и той, и екипът му са в това разкрачено положение, пилотът описва с факта, че го сърбят ръцете да кара, но заради падналите до минимум средства  подготовката на шампионския Ситроен не е завършена.

„Има още доста неща да направим, силно се надявам да успеем, такава е идеята – допълва пилотът на АСК Стара Загора, разделяйки стоте процента на половина „за“ и „против“.

Динко Иванов и навигаторът му Живко Желев се разписаха като вторите в историята на дисциплината национални първенци през 2017 г., печелейки последователно спринтовете в Дряново и Видин.

Вторият шампион от сериите в спринта-на полусъединител

снимки: rallyxpress
ВАЖЕН ИГРАЧ В СЪСТЕЗАНИЯТА… За феновете на феновете на заралийския екипаж Динко Иванов/Живко Желев, сезон 20-20 се оказа разочароващо по-долу от обичайното им представяне и в спринтовите, и в рали стартовете.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев