• ...ДВА ЕКИПАЖА НА МС-АКАДЕМИЯ ТВЪРДИЦА С ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ ПРЕДИ СТАРТА НА МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН...

  • ...ПЛАМЕН КАМБУРОВ ЗАПИСВА ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ШАМПИОНАТА - ПЪРВИ Е В ПЛАНИНСКО БЪЛГАРКА...

     

  • ...ТОЧНО СПОРЕД ОЧАКВАНИЯТА: НАЙ-БЪРЗИ В КВАЛИФИКАЦИИТЕ СА ТЕЛИЙСКИ, КАМБУРОВ И ЦАРСКИ...

     

На четвърт от дистанцията: нито един отпаднал екипаж!

Събота, 15 Май 2021 | Варна, RallyXpress
На четвърт от дистанцията: нито един отпаднал екипаж!

РЕЗУЛТАТИТЕ В МРЕЖАТА

2016 Time Keeping
ПОСТИЖЕНИЯТА на екипажите в скоростните етапи на рали България, както и класирането след всеки един от тях в двата дни на надпреварата може да следите на живо ТУК

:: Всички подробности около 51-ото издание на най-престижното ни автомобилно състезание може да откриете на електронния портал на рали България: https://www.rallybg.bg/bg/

                                                                                

НИТО ЕДИН отпаднал екипаж след първата четвъртина от 51-ото международно рали България! „Такова нещо не е имало до момента!“, потвърди за сайта с новините в българския автомобилен спорт шефът на радиовръзките Таню Танев.

Сверката с информацията на един от хората в организацията на състезанията, които първи научават за възникнали проблеми с екипажите е именно Танев.

Това, че днес, след изминаването на 6 теста и 60.83 км, за първи път след повече от 20 години, листът на стартиралите снощи във Варна и бройката на продължаващите в колоната екипажи е една и съща!

Както написа в своя бюлетин Пресцентъра на рали България, след като на СЕ4 Лозево 1 Миро Ангелов и Мартин Сурилов записаха абсолютно еднакво време (03:36.7мин), гонитбата помежду им продължава на пълна газ.

При второто преминаване на шуменските отсечки рали-шампионът ни продължава да е начело след спечелени 5 от 6 скоростни изпитания и продължава да трупа аванс, който в момента е

До момента преднината му е 32,1сек. пред Мартин Сурилов (Шумен Аутоспорт, Мицубиши Лансър Ево 9), 38.9 – пред Сойлу (Тур, Шкода Фабия Рали2) и 46.1 сек пред Даниел Попов (JPR, Пежо 208 Рали 4).

На четвърт от дистанцията: нито един отпаднал екипаж!

снимка: петко станчев/rallyxpress
БЪРЗ В НАЧАЛОТО, БЪРЗ И ОКОЛО ДОМА… Мартин Сурилов и Здравко Здравков направиха силна пълна четвърт от международното рали България, в което сега са втори в общото класиране. От доста дълго време Марто не се е задължал толкова дълго на върху и в същото време да е бил така близо до лидера на колоната.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев