• ...ДВА ЕКИПАЖА НА МС-АКАДЕМИЯ ТВЪРДИЦА С ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ ПРЕДИ СТАРТА НА МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН...

  • ...ПЛАМЕН КАМБУРОВ ЗАПИСВА ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ШАМПИОНАТА - ПЪРВИ Е В ПЛАНИНСКО БЪЛГАРКА...

     

  • ...ТОЧНО СПОРЕД ОЧАКВАНИЯТА: НАЙ-БЪРЗИ В КВАЛИФИКАЦИИТЕ СА ТЕЛИЙСКИ, КАМБУРОВ И ЦАРСКИ...

     

Бившият шампион в 2WD Ицо Атанасов: Окей сме за събота

Вторник, 11 Май 2021 | Велики Преслав, RallyXpress
Бившият шампион в 2WD Ицо Атанасов: Окей сме за събота

НА ЖИВО В МРЕЖАТА

2016 Time Keeping
ПОСТИЖЕНИЯТА на екипажите в скоростните етапи на рали България, както и класирането след всеки един от тях в двата дни на надпреварата може да следите на живо ТУК

ПРИКЛЮЧИХ с подготовката за България точно преди час – каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът на Бултранс Рали Тим Христо Атанасов (на снимката), бивш шампион на страната във вече несъществуващата категория 2WD за 2018 г.

„Както се казва – окей сме да събота, още повече, че и направеният днес тест показа, че сме си свършили работата [по подготовката] добре.“

Ако не се брои обичайната предстартова ревизия – масла, настройки, - по тригодишния Ситроен С2 R2 Макс не са правени никакви съществени изменения.

„Малкото промени са по хидравликата, която така неприятно ни изненада миналата година в Стари столици и заради която завършихме по-назад от планираното.“

В юбилейното 50-о шуменско рали екипажът от Велики Преслав завърши 3-и в клас RC4 и 5 в генералното класиране на „столиците“.

„Днес направих едно 30-километрово „извънградско“ каране, за да видя дали всичко работи нормално, доволен съм и нямам забележки“, завършва Ицо Атанасов.

Както обичайно, навигаторът ще бъде Марин Иванов, който започва единадесетата си година от партньорството с Христо Атанасов.

Бившият шампион в 2WD Ицо Атанасов: Окей сме за събота

снимка: личен архив на христо атанасов
ПРЕД ПЪРВИЯ МЕТЪР ОТ 30 КМ „ИЗВЪНГРАДСКО“… С километри за разпускане, днес Христо Атанасов затвори програмата си от подготовката за рали България.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев