• ...ДВА ЕКИПАЖА НА МС-АКАДЕМИЯ ТВЪРДИЦА С ТЕСТОВИ КИЛОМЕТРИ ПРЕДИ СТАРТА НА МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН...

  • ...ПЛАМЕН КАМБУРОВ ЗАПИСВА ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ШАМПИОНАТА - ПЪРВИ Е В ПЛАНИНСКО БЪЛГАРКА...

     

  • ...ТОЧНО СПОРЕД ОЧАКВАНИЯТА: НАЙ-БЪРЗИ В КВАЛИФИКАЦИИТЕ СА ТЕЛИЙСКИ, КАМБУРОВ И ЦАРСКИ...

     

Новините

Грийн Фокс Моторспорт отваря дарителска сметка за Гецата

Понеделник, 26 Април 2021 | София, RallyXpress
  • обновена
Грийн Фокс Моторспорт отваря дарителска сметка за Гецата

ДНЕС СУТРИНТА, автомобилният клуб Грийн Фокс Мотоспрот, по инициатива на водещият пилот Димитър Кондев и на каращият за „зелените лисици“ състезател Косю Йорданов, беше открита дарителска сметка за трагично загиналият в неделя по време на квалификациите в благоевград пилот на отбора Георги Георгиев-Гецата (виж карето вдясно).

Желанието на Кондев и Йорданов е, събраните средства да бъдат преведени на Евелина Георгиева, жената на Гецата.

Двамата колеги на пилота се надяват, че състезателите, феновете и познати ще попълнят с помощи сметката, която да подпомогне вдовицата на Георгиев.

В...

Миро Ангелов: В третия етап... ходихме 10 м. надолу за гъби

Събота, 24 Април 2021 | София, RallyXpress
Миро Ангелов: В третия етап... ходихме 10 м. надолу за гъби

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, заради изстиналите гуми – най-вероятно – в третия [етап] се разходихме на 10 м. надолу за... гъби!“, обясни за сайта с новините в българския автомобилен спорт шампионът на България в рали - дисциплините за 2020 г. Мирослав Ангелов представянето на екипажа в турското Есок Рали.

Надпреварата в азиатската част на комшиите е етапт от програмата за трофея на полуострова в програмата на ФИА.

При второто преминаване етапа Бербероглу (20.35 км), Фабия-та на българския екипаж се оказва трудно контролируема, след като гумите работната температура на гумите е паднала значително, докато екипажът...

Големите въпросителни са за неделята и дали ще вали

Петък, 23 Април 2021 | София, RallyXpress
  • обновена
Големите въпросителни са за неделята и дали ще вали

КРАЙ НА ПОДГОТОВКАТА, предстои колоната утре да потегли в Ескишехир, когато сутринта с 20-километровия скоростният етап Бербероглу 10:43 ч., започва Есок Рали, турският кръг от балканския трофей на ФИА.

Днешния ден двата български екипажа, които са в града, завършиха опознаването и описването на 10-те специални етапа (общо 83.06 км) в състезание, в което Мирослав Ангелов/Георги Гаджев (Шкода Фабия R5 Eво) и Екатерина Стратиева/Георги Аврамов (Пежо 208 R2) започват програмата си в трофея на полуострова.

„Доволен съм от това, което днес направихме със записките – каза късно тази вечер, след края на...

Камбуров си иска титлата обратно, залог пак на Шкода-та

Петък, 23 Април 2021 | София, RallyXpress
Камбуров си иска титлата обратно, залог пак на Шкода-та

БИВШИЯТ шампион на България в категория 3 на планинските изкачвания за 2019 г. Пламен Камбуров (на снимката) ще стартира утре над Благоевград с единствената цел, да си върне титлата, която заради два технически фаула с автомобилите през миналата година сдаде на Мирослав Ангелов.

Точно както и в през последните две години, пилотът на Ел-Ви Ауто Рейсинг ще започне шампионата, ползвайки се от наетата от чешкия от чешкия РексТим в Железни Бор Шкода Фабия S2000.

Екипът на Ярослав Цвръчек от вчера е в София, а преди часове керванът с бегачката се е отправил към Благоевград.

Пътем се очаква Камбуров да...

С водосвет за успехи стартира осмият сезон на спринтьорите

Събота, 17 Април 2021 | Пещера, RallyXpress
С водосвет за успехи стартира осмият сезон на спринтьорите

С ВОДОСВЕТ за успехи и благополучие от отец Георги, тази вечер на площад България в Пещера стартира осмият сезон в ралиспринта, като част от календара на Автомобилна федерация на България (АФБ).

Фактическото начало на първия спринт в града е и начало на всички шампионати от календара за сезон 2021, две от състезанията в които списък бяха отложени до момента заради пандемичните ограничения, а едно беше отказано от своите домакини.

Онова, което е важно за възобновилия автомобилните традиции в Пещера старт е, че като „пробен балон“ за предстоящите състезания от класическите дисциплини,...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев