• ...БЕЗ ОТСЪСТВАЩИ: 30 ЕКИПАЖА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ЦЕРЕМОНИАЛНИЯ СТАРТ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДНО: ТРИДЕСЕТ ЕКИПАЖА СТАРТИРАТ В УТРЕШНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА 51-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

  • ...ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ КОРОНА-ВИРУСА СПИРАТ ТРИМА ПИЛОТИ ОТ УЧАСТИЕ В 51-ОТО ИЗДАНИЕ НА РАЛИ БЪЛГАРИЯ...

     

Само един отсъстващ от листа за квалификациите в Еленино

Събота, 24 Април 2021 | София, RallyXpress
  • обновена
Само един отсъстващ от листа за квалификациите в Еленино

РЕЗУЛТАТИТЕ НА ЖИВО

Rally Control
РАЗВОЯ на планинското изкачване между Еленино и Делвино в Благоевград може да следите ТУК

САМО ЕДИН ОТ заявените в списъка за участие в първото за годината планинско състезание В Благоевград не се появи на днешния технически преглед и листата за началото на сезона стигна до отметката 36 автомобила.

Отсъстващият е пилотът на АСК Александър Рейсинг Александър Кръстев, който за сайта с новините в българския автомобилен спорт обяви по-рано днес, че не е успял да направи промените по ролбара на своя автомобил и по тази причина не е пътувал за Благоевград.

„В следващото състезание – с другия [пистовия] автомобил!“, планира продължението си вицешампиона в НС1 за миналата година.

Само един отсъстващ от листа за квалификациите в Еленино

снимка: rallyxpress
ПРИБИРАНЕ НА ЕКИПА… В края на миналата година Сашо Кръстев прибра екипа си, но заради незавършената подготовка на своето Мицубиши, на пилота не се наложи да го вади от сака за първото състезание от шампионата.


„Иначе всичко си върви по график, времето е идеално – прохладно, но не студен, не пече слънце и екипът на АСК ДИАМО с нетърпение очаква началото на първите квалификации от новия сезон в скоростните планински изкачвания“, каза за RallyXpress Диана Стоянова (на снимката горе), която в домашни си старт е не само един от домакините, но и спортен комисар на проявата.

Както стана ясно, вчера трасето между Еленино и Делвино е било измито, появилите се след зимата „язви“ по асфалта са били запечатани.

„Но имаше състезатели, които още от четвъртък – така да се каже – тренираха по трасето, преминаваха през запечатките и извадиха и фракция, което за мен не е не нормална работа за едно състезание“, коментира спортният директор на Благоевград Жоро Стоянов.

:: ОТНОВО В МРЕЖАТА И ПАК НА ЖИВО…

ТАЗИ СНИМКА се публикува за трети пореден път на страницата на портала. Това е миналогодишният успешен опит на благоевградчани да разширят медийното отразяване на планинската надпревара, монтирайки на най-добрите за зрителите, но и за интернет покритие места по трасето.

2020 BLG You Tube TV SD

»» ТРЕНИРОВКИТЕ И СЪСТЕЗАНИЕТО
НА БЛАГОЕВГРАД МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ
В Ю-ТУБ НА ЛИНКА ДОЛУ

https://www.youtube.com/watch?v=T2agybaoVX8

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев