• ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

  • »» ШАМПИОНИТЕ ИВАН ВЛЪЧКОВ И КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ СЕ СЪБИРАТ В ЕКИП ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕРИИ НА GT-4 CEC»»

     

Ретро

Варненец и сливенчанин са шампиони при ретро-колите

Понеделник, 16 Декември 2013 | Варна/София, RallyXpress
Варненец и сливенчанин са шампиони при ретро-колите

ВАРНЕНЕЦЪТ Николай Ковачев (Порше 924, 204 т.) и сливналията Петър Георгиев (Опел Корса, 195 т.) са шампионите на България при ретро-автомобилите в двете дисциплини „точна езда" и „слалом" след края на сезона за 2013 г. Това става известно от информацията, изпратена от организатора на надпреварата на българските олдтаймери Орлин Пенев, който е в центъра на организацията на надпреварите за хора, които залагат повече на духа, а не на свръх-технологиите в автомобилостроенето.

Шампионатът тази година бе в четири старта, от които в точната езда Ковачев има две победи от три участия, а следващият го в...

Обиколката на Варна затваря годината на ретро пилотите

Четвъртък, 05 Декември 2013 | София, RallyXpress
Обиколката на Варна затваря годината на ретро пилотите

В КЪСНИЯ след обед тази събота ще стане известен и последният от шампионите на България в автомобилните спортове – екипажът, който ще спечели ретро-надпреварите за 2013 г.

Тандемът победител ще е известен веднага след края на финалния четвърти кръг от шампионата на класиците – 15-ото издание на Класик Ретро Обиколка на Варна.

Традиционната обиколка се организира от Нептун Моторспорт, в партньорство на автомобилният и ретро клуб от града, както и регионалната организация на Съюза на българските автомобилисти (СБА) в морската ни столица.

Общата дължина на маршрута е 87.70 км, включващи в себе си...

В събота и неделя карат Варненски автомобилен събор

Четвъртък, 22 Август 2013 | Варна, RallyXpress
 RallyXpress

ТРЕТИЯТ старт от класик-рали шампионата - Варненски автомобилен събор (коефициент 3), организиран от Нептун Моторспорт със съдействието на Авто-мото ретро клуб (Варна) и автомобилния спортен клуб СБА – Варна, ще се кара от улегнали хора и почитатели на класиката в автомобилостроенето тази събота и неделя.

Организаторите на варненския автомобилен събор, историята на който е в край на 30-те години на миналия век със същото оригинално заглавие, засега имат регистрирани седемнадесет заявки.

Варненските пилоти са 10, с по два автомобила ще бъдат представени Сливен, Каварна и Добрич (единият от тях е...

«  8 9 10 11 12 13 
Автобои Неделчев