• ...ПРОМЯНА В ПРОГРАМАТА: НЕЯСЕН ДРЕБЕН ПРОБЛЕМ КАРА ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ДА ПРАВИ ДОПЪНИТЕЛЕН ВТОРИ ДЕН С ТЕСТОВЕ...

  • ...ВНУШИТЕЛЕН СИСЪК СЪС ЗАЯВЕНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ТРЕТИЯ СТАРТ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РУСЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...

  • ...ЛЮБЕН КАМЕНОВ БЛИЗО ДО НОВ РЕКОРД НА БЪЛГАРКА, КОРЕКЦИЯТА МОЖЕ ДА БЪДЕ В НЕДЕЛНИТЕ МАНШОВЕ...

…И продължава да вали дъжд в Балкана, пада и тежка мъгла

Неделя, 16 Юли 2017 | Твърдица, RallyXpress
…И продължава да вали дъжд в Балкана, пада и тежка мъгла

РЕЗУЛТАТИТЕ НА ЖИВО

2016 Time Keeping
ДВУДНЕВНАТА надпревара в рали Твърдица-Елена може да следите на познатия адрес:
http://results.bg/

ДОРИ И ДА СПРЕ да вали, горе, в гората ще продължи да пада вода от листата поне още два дни“, заяви Христо Христанов, който е заместник-директор по сигурността на рали Твърдица-Елена, а което е по-важно, е израснал в градчето и познава капризите на времето тук.

Така че, от вчерашните прогнози за днешния ден единственото невярно се оказа, че валежите ще започнат около обед. Към това днес се прибави и тежката мъгла, която падна на по склоновете още преди колоната да напусне закрития парк на състезанието.

„Днес поне няма да има никакви въпросителни около гумите – категоричен е Емо Денев-Прокурора (на снимката горе), който е първият пилот, пристигнал пред бокса си рано сутринта. – Ще е само за мокри гуми, което означава, че който има и нарязани интермедии, днес може да разчита, че ще върви напред.“

2017 TVA Weather 001

снимка: rallyxpress
ПЪЛЗЯТ ОТРАНО СУТРИНТА… Талазите гъста мъгла тръгнаха по склоновете на Балкана още преди колоната да потегли от Твърдица.

Вероятно Прокурора е единственият пилот от престижната класация, за който целта в Твърдица-Елена е… „да видя финала, нищо повече.“

Това е първото състезание за ремонтирания миналата седмица Рено Клио и сега Денев, както се казва, повече гледа приборите, отколкото трасето на скоростната отсечка.

2017 TVA Service Parc 1

снимка: rallyxpress
ТРИТЕ ТОП-КОЛИ, ТРИ ТОП-АМБИЦИИ… „Ер-двойките“ на Стратиев, Григоров и Ангелов са подредени на първите места в закрития парк точно, както са и декларираните амбиции на пилотите им за победата тук.

„Осем поредни ралита нямам финал, така че тук – да видя арката днес след обед“, приключва с намеренията си пилотът.

Разликите между първите три екипажа – Стратиев/Борисов (Марина Моторспорт), Ангелов/Сивов (Мегапорт) и Григоров/Миленков (Григоров Рейсинг) – тримата с хитовите тази година Пежо 208 R2 – са съответно 12.3 и 7.0 сек, което е обещаваща дъждовна интрига във втория ден на Твърдица-Елена.

…И продължава да вали дъжд в Балкана, пада и тежка мъгла

снимка за rallyxpress: йонко стефанов/григоров фен-клуб
ПСИХОЛОГИЧЕСКА АТАКА… Двама от най-заклетите поддръжници на Григор Григоров вчера пътуваха до Словен, за да купят спрей, който да отговаря на тимовите цветове, с които да направят надписа.


В нея още вчера се включиха и феновете, които воюват на психологическия фронт. Едната от подпорните стени край трасето, за радост на Григор е с надпис, специално за бъдеща титла (направен с цветовете на тима!). Но как ли реагира конкуренцията на тази виртуална атака и какви ще бъдат отговорите на Стратиев и Ангелов.

Това предстои да видим в днешните непредсказуеми 6 скоростни етапа и 91 състезателни километра.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев