• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Спринтът с променен график, свиват дистанцията с 3.91 км

Събота, 17 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Спринтът с променен график, свиват дистанцията с 3.91 км

РАЛИ СПРИНТ Сливен ще се кара по нов часови график, който беше раздаден на екипажите 30 минути преди първото заседание на спортните комисари днес и бе обявен на участниците с четвъртия специален бюлетин на Дирекцията на финалната надпревара. Свалената заради лошите метеорологични условия скоростна отсечка Карандила е заместена от трето изкачване по Българка, но с намалена дистанция от 3.91 км и от 9.69 км, финалната от трите отсечки става 5.78 км. Това стана ясно от разпространения от пресофиса нов часови график на спринта.

Така и логично обоснованото предположение на RallyXpress, че ще бъде повторен кюстендилския сценарий отпреди 43 сезона, се потвърди стопроцентово.

Впрочем, ако се изключи варианта „отказване“ на състезанието, именно схемата на рали Осогово 1975 оставаше единствената валидна за сливенчани.

Само така се запазваше състезанието, спасяваше се спринтовото първенство, покриваше се 75 на сто от състезателната дистанция и на финала се присъждаха пълен брой точки, заради който актив и разпределението на шампионските звания Сливен събра рекордният брой участници от неговото официално въвеждане на рали-спринта в календара през 2014 г.

Спринтът с променен график, свиват дистанцията с 3.91 км

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев