• ...В ТРЕТИЯ СИ ОПИТ КАЛОЯН СТАНЧЕВ СЕДНА В ПРЕЗИДЕНСКИЯ СТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ...

  • ТУК МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ В RALLYXPRESS CHANNEL

  • ...ДЕВЕТИМА ПИСТОВИ ПИЛОТИ УСПЕШНО ПРЕМИНАХА ПРЕЗ СИТОТО НА ИЗПИТА ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПЪРВИ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ЛИЦЕНЗ...

Спират СЕ Буйновци за 15 мин заради екипажи с проблеми

Неделя, 16 Юли 2017 | Твърдица, RallyXpress
Спират СЕ Буйновци за 15 мин заради екипажи с проблеми

ДОБРА РЕАКЦИЯ на рейс-контрола и спортният директор на състезанието Пламен Иванов (на снимката) на Твърдица-Елена, която само 5 мин, след възникването на проблеми с два екипажа, взе решението временно да спре скоростната отсечка Буйновци (19.90 км). Забавянето в графика заради екстрената ситуация продължи не повече от 15 мин. Единият от екипажите, който стана причина за спирането на надпреварата на Буйновци е този на най-добре движещият се вчера автомобил от Хюндай Рейсинг Денис Станчовски/Младен Карчев (Хюндай i20 Купе).

Техният автомобил е встрани от пътя без видими поражения. Няма информация за това дали и каква е причината за спирането на колата.

Във вчерашното генерално класиране Станчовски стигна до първото си място в генералното класиране – 9-и.

Другият екипаж, който трябваше да бъде локализиран, защото е спрял заради счупен картер, бе Станислав Владимиров/Чавдар Събев (Иномоушън, Опел Астра GSi).

Само в рамките на два етапа – Чумерна и Буйновци, от колоната отпаднаха общо три автомобила, като серията започна с отказалата електроника в „це-двойката“ на Щилян Тенчев/Златин Басмаджиев (Булсим).

Спират СЕ Буйновци за 15 мин заради екипажи с проблеми

снимка за rallyxpress: петко станчев
ПОСЛЕДЕН ПОБЕДИТЕЛ В СЪБОТА, ПЪРВИ ОТПАДНАЛ В НЕДЕЛЯ… Екипажът на Булсим Щилян Тенчев/Златин Басмаджиев се разписаха като победители в градския етап в Твърдица вчера, а днес – като първият отпаднал автомобил.


Тази сутрин техническата комисия направи преглед на ремонтирания шуменски  СЕАТ Ибиза, с който син и баща Дечкови – Иво и Данчо, записаха първото си участие в рали по системата Рестарт.

„Една лоша заварка ни извади от състезанието, при това в момент, в който се канехме да задминем конкурент пред нас“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт Данчо Дечков, който се връща в състезанията като навигатор след дълга, близо 20-годишна пауза.

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев