• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Две промени в маршрута, на Дюлино още хвърлят асфалт

Петък, 12 Октомври 2018 | Албена, RallyXpress
Две промени в маршрута, на Дюлино още хвърлят асфалт

ДВЕ ПРОМЕНИ в часовия график бяха направени днес със специален Бюлетин №1 на Директорът на рали България Ал. Ковачев. Едната предвижда увеличаване на общата дистанция на състезанието със 7.22 км и е наложена от ремонт във Варна, който променя част от вече отпечатаната пътна книга на ралито. Така с променения в града маршрут общият километраж на 49-ото рали България ставна 574.14 км. Втората промяна е препоръчана от Комисия сигурност и се отнася до дължината на скоростния етап Албена, който е намален от 5.96 км на 4.16 км.

Това е направено, за да се избегне евентуален повишен риск край трасето и намиращият се наблизо детски лагер.

2018 BUL Bul 1 Direc
ФАКСИМИЛЕ от Бюлетин №1 на спортния директор за промените направени в трасето.

Ако първата промяна влияе много малко на състезанието, то свиването на Албена, съкращава общата дистанция на специалните етапи от 150.10 км на 148.30 свива и коефициента на ралито от 1.6 на 1.4. Това е по силата на регулациите за онези от случаите, при които промените са направени преди началото на състезанието.

Междувременно част от отборите изпратиха свои съгледвачи на Дюлино, за да проверят промените, които са настъпило с трасето и настилката след вървящите и в момента асфалтови дейности по отстраняване на дупките.

Това показва и снимката на Игнат Исаев и Милен Илиев, направена в 14:03 мин. – камионът е докарал асфалта, който работник от пътното разстила с лопата.

Две промени в маршрута, на Дюлино още хвърлят асфалт

Коментара (0)

Напишете коментар

Моля влезте в системата за да публикувате коментар.

Автобои Неделчев