• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Новините

ИГНАТ ЦЕКОВ ВЗИМА ТОЧКА ПРИ ДЕБЮТА СИ СЪС СУБАРУ ИМПРЕЗА STi

Неделя, 21 Май 2006 |
 RallyXpress

ПИЛОТЪТ на Макс Пауър Игнат Цеков (на снимката), който направи дебюта си в националното първенство по рали в новия за него клас и с малко познатото Субару Импреза WRX STi N10 спечели първите си точки в генералното класиране за националното първенство. Това е второто рали на Цеков и с новия му навигатор Стефан Чолаков.

"През първия ден имах малко проблеми с накладките, но във втория нещата се оправиха. Мисля, че можех да бъда много по-напред, ако не беше се счупил лоста на скоростите", обяснява Цеков. 

След като пилотът остава без ръчката, единственият начин да бъде решен проблемът е, като не нейното...

РАДИ КОЗЛЕКОВ СЕ ЗАВЪРНА В ГОЛЯМАТА ИГРА, 4-И Е НА ФИНАЛА

Неделя, 21 Май 2006 |
РАДИ КОЗЛЕКОВ СЕ ЗАВЪРНА В ГОЛЯМАТА ИГРА, 4-И Е НА ФИНАЛА

НОВИЯТ пилот на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков (на снимката) и новият му навигатор Лазар Тевекелов показаха в завършилото рали Виктори-София, че въпреки всичко могат да се върнат в голямата игра на националното първенство. Сформираният преди седмица екипаж завърши 4-ти в крайното класиране, при това с автомобил, който е далеч от класата на съперниците.

„Нека да бъдем точни – всъщност никога не съм напускал играта!”, категорично заявява Козлека, който направи силна изда и в двата дни от софийския кръг на шампионата.

Само допреди месец копривщенецът имаше стопроцентово желание да е сред...

РУМЕН ДУНЕВ СЕ НАМЕСИ В ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ НА ВИКТОРИ-СОФИЯ

Неделя, 21 Май 2006 | ,
РУМЕН ДУНЕВ СЕ НАМЕСИ В ОБЩОТО КЛАСИРАНЕ НА ВИКТОРИ-СОФИЯ

РУМЕН ДУНЕВ пилот на Дунев Моторспорт (на снимката), е най-добрия аргумент на 22 на сто от гласувалите в анкетата на сайта RallyXpress , че през годината може да се очаква колите от клас Супер 1600 да се намесят в генералното класиране на националното първенство. Дунев завърши на петата позиция, изпреварвайки в последната скоростна отсечка (Драгалевци, 8.2 км) Георги Гераджиев-мл. със сензационните 0.6 сек.

„Оказах се прав, предвиждайки, че ще мога да се боря за местата в генералното класиране”, заяви за RallyXpress . В общото класиране Дунев изпревари пловдивчанина с 10 сек и изостана на толкова от екипажа...

КРУМ ДОНЧЕВ: МНОГО СКОРО РУМЕН МАНОЛОВ ЩЕ СМЕНИ СВОЯ ПИЛОТ

Неделя, 21 Май 2006 | ,
 RallyXpress

КАКТО ДОВЕРИ на сайта RallyXpress пилотът на Интерспийд-Нова генерация Крум Дончев (на снимката) напълно гарантирано е, че скоро Румен Манолов ще смени сегашния си пилот. Според Дончев, който е добре запознат с игрите и бъдещите промени в отборите, Манолов вече оглеждал и проявявал огромно възхищение от своя бъдещ партньор.

В момента наричаният от целия керван навигатор на галено Вуйчето, е състезател на Астра Рейсинг Тим и е щурманът-учител за красивата Екатерина Стратиева.

Манолов и Стратиева тренират упорито заедно от края на зимата, а в дебюта им като екипаж за рали Виктори-София се класираха на...

RALLYXPRESS: ПОЛОВИН МИЛИОН ПОСЕЩЕНИЯ ЗА ТРИНАДЕСЕТ МЕСЕЦА!

Събота, 20 Май 2006 | ВЧЕРА, НА 19 МАЙ, в 23:45 ч. RallyXpress стигна границата от половин милион посещения. Тринадесет месеца, след като сайтът за новините в българския автомобилен спорт стартира на 21 април 2005 г., на 19 май, по време на първия ден от рали Виктори-София сайтът постигна не само първата половина на своя милион, така и записа личния си рекорд от посещения в рамките на 24 часа. За тази дата бяха регистрирани общо 4359 юзъри. Ден преди това RallyXpress отбеляза най-високият ръст от свои читатели – 4083., RallyXpress
 RallyXpress

«  514 515 516 517 518 519 520 521 522 523  » 
Автобои Неделчев