• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

ВАЛЯ ПАНТЕЛЕЕВА: НАДЯВАМ СЕ ДО УТРЕ РЕМОНТЪТ ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕН

Четвъртък, 01 Юни 2006 |
ВАЛЯ ПАНТЕЛЕЕВА: НАДЯВАМ СЕ ДО УТРЕ РЕМОНТЪТ ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕН

ДИРЕКТОРКАТА на рали Траянови врати Валя Пантелеева (на снимката) силно се надява, че ремонтът на скоростния етап Славовица ще приключи най-късно до петък след обед. “Екипи работят от вчера, имаме и резервен вариант, но той може да бъде използван само ако знаем какво е състоянието на пътя”, заяви за RallyXpress Пантелеева.

В пекът вечерта или в следобедните часове спортните комисари могат да вземат решение, ако ремонтът на трасето не е завършен или е направен изцяло, дължината на етапа (18.24 км), ще бъде намалена до 14.24 км.

За тази възможност Пантелеева спомена като краен вариант още по време на...

НОВАТА РУБИКА “АСАНСЬОРЪТ” СТАРТИРА СЛЕД ТРАЯНОВИ ВРАТИ

Четвъртък, 01 Юни 2006 |
НОВАТА РУБИКА “АСАНСЬОРЪТ” СТАРТИРА СЛЕД ТРАЯНОВИ ВРАТИ

В ДНИТЕ след финала на втория кръг от националното първенство по рали – Траянови врати, сайтът RallyXpress ще стартира своята нова рубрика “Асаньорът” – кой се качва нагоре, кой слиза”. Намерението е, тази рубрика да бъде актуализирана след всеки старт от националното първенство.

Намерението на RallyXpress e чрез нея ясно да се вижда кой от пилотите в генералното класиране е подобрил, запазил или влошил клбасирането си в шампионата.

Тъй като след рали Виктори-София позициите на първите 8 състезатели е само “нагоре”, публикуваната таблица и условията, които ще показват движението на пилотите, е само...

ЕКИПЪТ НА БРАВО ИНЖЕНЕРИНГ ПОЕМАТ МИЦУБИШИ-ТО НА КОЗЛЕКОВ

Сряда, 31 Май 2006 | .
ЕКИПЪТ НА БРАВО ИНЖЕНЕРИНГ ПОЕМАТ МИЦУБИШИ-ТО НА КОЗЛЕКОВ
pЗА ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ екипът на Браво Инженеринг ще поеме обслужването на автомобила на екипажа Радослав Козлеков/Лазар Тевекелов по време на рали Траянови врати,  каза по телефона за RallyXpress единият от водещите в сервиза Кольо Попов (на снимката). “Вече работим по колата, до два дни ще я приведем във форма и ще бъде напълно готова”, категоричен е Попов.

Останалите двама, които ще включва екипът от перфектни механици, работещи за Радослав Козлеков са Гаро Багдасарян и Спас Касабанов. Това са механиците, които преди обслужваха автомобилите на Булгартабак и са част от успехите на пловдивчани през...

ПЕТЪР ГЬОШЕВ: ЗА ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ ТРЕНИРАМЕ СУТРИН РАНО

Сряда, 31 Май 2006 | .
ПЕТЪР ГЬОШЕВ: ЗА ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ ТРЕНИРАМЕ СУТРИН РАНО
pПО ТРАСЕТО на рали Траянови врати тренираме всяка сутрин откъм 5 часа. Хем е по-хладно, хем не е натоварено от колеги”, категорично заявява пилотът на Престиж Рали Тим Петър Гьошев (на снимката). Според него следобедните часове са истински проблем за подготовката за втория кръг от шампионата. “В това двупосочно трениране срещаш колегите и ги срещаш на скорост”, уточнява пилотът.

Състезателят на Престиж Рали Тим изказва мнението, че добре би било да има график за тренировките в два или три дни и съответните часове, при които посоката на движение да бъде само в една посока.

“Нали такава е...

РАДИ КОЗЛЕКОВ: ИМАМ ДА ЧИСТЯ ЕЗДАТА СИ, В ШУМЕН ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ

Сряда, 31 Май 2006 |
 RallyXpress

ОЩЕ НЕ съм във форма, смята пилотът на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков (на снимката). Копривщенецът, който от този сезон е в екипаж с Лазар Тевекелов завърши на четвърто място в рали Виктори-София независимо, че не бе сядал зад волана от миналия август, когато Приста Ойл Рали Тим прекрати договора си с пилота.

“Мисля, че имам още да изчиствам ездата си, поне още едно рали като Траянови врати ще ми е нужно, за да се върна в познатата кондиция”, категоричен е Козлека. Той очаква, че в шуменското Стари столици ще бъде близко до формата си от миналата година.

Преди старта на втория кръг в шампионата...

«  507 508 509 510 511 512 513 514 515 516  » 
Автобои Неделчев