• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Новините

КРУМ ДОНЧЕВ: МНОГО СКОРО РУМЕН МАНОЛОВ ЩЕ СМЕНИ СВОЯ ПИЛОТ

Неделя, 21 Май 2006 | ,
 RallyXpress

КАКТО ДОВЕРИ на сайта RallyXpress пилотът на Интерспийд-Нова генерация Крум Дончев (на снимката) напълно гарантирано е, че скоро Румен Манолов ще смени сегашния си пилот. Според Дончев, който е добре запознат с игрите и бъдещите промени в отборите, Манолов вече оглеждал и проявявал огромно възхищение от своя бъдещ партньор.

В момента наричаният от целия керван навигатор на галено Вуйчето, е състезател на Астра Рейсинг Тим и е щурманът-учител за красивата Екатерина Стратиева.

Манолов и Стратиева тренират упорито заедно от края на зимата, а в дебюта им като екипаж за рали Виктори-София се класираха на...

RALLYXPRESS: ПОЛОВИН МИЛИОН ПОСЕЩЕНИЯ ЗА ТРИНАДЕСЕТ МЕСЕЦА!

Събота, 20 Май 2006 | ВЧЕРА, НА 19 МАЙ, в 23:45 ч. RallyXpress стигна границата от половин милион посещения. Тринадесет месеца, след като сайтът за новините в българския автомобилен спорт стартира на 21 април 2005 г., на 19 май, по време на първия ден от рали Виктори-София сайтът постигна не само първата половина на своя милион, така и записа личния си рекорд от посещения в рамките на 24 часа. За тази дата бяха регистрирани общо 4359 юзъри. Ден преди това RallyXpress отбеляза най-високият ръст от свои читатели – 4083., RallyXpress
 RallyXpress

ШАМПИОНАТЪТ ЗАПОЧВА С ГАФ, МАРКИРАТ ГУМИТЕ СЛЕД ДРАГАЛЕВЦИ

Събота, 20 Май 2006 |
ШАМПИОНАТЪТ ЗАПОЧВА С ГАФ, МАРКИРАТ ГУМИТЕ СЛЕД ДРАГАЛЕВЦИ

АКО ДО ФИНАЛА на второто рали Виктори-София няма скандали с гумите, това ще бъде истинско чудо. Днес на старта, големите отбори и част от организаторите с неудоволствие откриха, че няма хора, които да маркират гумите на състезателите. Първоначално директорът на състезанието Орлин Шорлопов (на снимката) се позова на регламента.

По-късно обаче самият Шорлопов сам подчерта, че след като софийското състезание e кандидат за място в регионалните купи на Европа, то процедурата е задължителна.

 

Според Допълнителния регламент на състезанието, т. 6 и съответните подточки 6.1 и 6.2, маркирането на гумите е...

ДИМИТЪР ИЛИЕВ ВЗИМА ПОБЕДИТЕ В ПЪРВИТЕ ДВЕ ОТСЕЧКИ ЗА ДЕНЯ

Събота, 20 Май 2006 |
ДИМИТЪР ИЛИЕВ ВЗИМА ПОБЕДИТЕ В ПЪРВИТЕ ДВЕ ОТСЕЧКИ ЗА ДЕНЯ

ПОБЕДИТЕЛИТЕ от миналогодишното издание на рали Виктори-София Димитър Илиев/Янаки Янакиев (БАМС, Мицубиши Лансър Ево 9) стартираха с две поредни поледи в рали Виктори-София днес. След финала на Оборище 1 вицешампионите на България (на снимката) убедително поведоха в общото класиране.

Както сподели човек, близък до отбора, фантастичното начало за Митко не трябва да бъде изненада. От една страна вчера, след техническия преглед той получи спирачните апарати и дисковете (353 мм), с които автомобилът окончателно стига техническото топ-ниво.

 

От друга, споделя нашият източник, Митко е споделил, че...

ГОГО ЯНАКИЕВ ОТПАДА ЗАРАДИ СКОРОСТИ, Д. АТАНАСОВ СЕ ОБРЪЩА

Събота, 20 Май 2006 |
ГОГО ЯНАКИЕВ ОТПАДА ЗАРАДИ СКОРОСТИ, Д. АТАНАСОВ СЕ ОБРЪЩА

ГЕОРГИ Янакиев-мл. (на снимката) стана първият отпаднал от рали Виктори-София, първи кръг от националното първенство по рали, което стартира днес от площада пред Катедралния храм Александър Невски. Според спортният директор на тима и чичо на Гого – Георги Янакиев-Варната, причината за прекратяването на участието на пилота са счупените скорости.

Янакиев-мл. не завърши във втория етап - Любница 1 (16.70 км). “Засега не знаем как точно е станало и нищо конкретно не мога да кажа – заяви Варната за RallyXpress. – Единственото, което зная е, че Гого е бесен на ситуацията.”

 

Да припомним, че автомобилът, с който...

«  507 508 509 510 511 512 513 514 515 516  » 
Автобои Неделчев