• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Новините

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВТОРИЯ КРЪГ НА ШАМПИОНАТА – КАЧЕНИ В ИНТЕРНЕТ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВТОРИЯ КРЪГ НА ШАМПИОНАТА – КАЧЕНИ В ИНТЕРНЕТ

ОТ ДНЕС РАНО СУТРИНТА резултатите от втория кръг на националното първенство по рали – Траянови врати, са във виртуалното пространство и могат да бъдат видени на сайта на състезанието – www.interspeedracing.com

Това позволява и на сайта RallyXpress да започне публикациите си за състезанието с близо 24-часово закъснение. Една от тях ще бъде посветена на плюсовете и минусите във втория кръг от шампионата, което вероятно ще помогне на екипа на Валя Пантелеева да направи своя обстоен анализ за четвъртото издание на костенското рали.

ИЗКАЗВАНИЯТА НА ПЪРВИТЕ ТРИМА ПИЛОТИ В РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
ИЗКАЗВАНИЯТА НА ПЪРВИТЕ ТРИМА ПИЛОТИ В РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ

ВТОРОТО ОТ РАЛИТАТА, валидни за националното първенство завърши като под индиго. Трите екипажа, заели първото място в генералното класиране повториха това от рали Виктори-София – Димитър Илиев/Янаки Янакиев (БАМС), Крум Дончев/Стойко Вълчев (Интерспийд-Нова генерация) и Георги Танев/Петър Сивов (GT Рейсинг Тим).

Това класиране най-малкото е любопитно, защото подобно идентично класиране не се помни през последните 10 години. При положение, че организаторите на Траянови врати предвиждаха в програмата си на международен старт и задължителната в такива случаи пресконференция с трите най-бързи...

“ДЕВЕТКАТА” НА БРАТЯ ПОПОВИ НА СПЕШЕН ПРЕГЛЕД В АВСТРИЯ У ЩОЛ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
“ДЕВЕТКАТА” НА БРАТЯ ПОПОВИ НА СПЕШЕН ПРЕГЛЕД В АВСТРИЯ У ЩОЛ

ВЪВ ВТОРИЯ кръг от националното първенство – рали Траянови врати, шампионският екипаж на OMV Рали Тим братята Ясен и Дилян Попови завършиха 4-и в генералното класиране, подобрявайки с 6 места позицията си в шампионата след две състезания. Това са първите 5 точки, които тандемът взима през този сезон.

Попови завършиха на 2:08.5 мин от победителите Димитър Илиев/Янаки Янакиев, като в началото на рали Траянови врати двамата се движеха на 6-а позиция и причината за това е, че проблемите, които имаха с автомобила продължават вече във второ поредно рали.

При това, след светкавичната визитата на инж. Гюнтер...

НИКИ ЗЛАТКОВ: ДОВОЛЕН СЪМ ОТ КОЛАТА, GT РЕЙСИНГ МНОГО ПОМАГА

Понеделник, 05 Юни 2006 |
НИКИ ЗЛАТКОВ: ДОВОЛЕН СЪМ ОТ КОЛАТА, GT РЕЙСИНГ МНОГО ПОМАГА

ВТОРО ПОРЕДНО състезание пилотът на Проспийд Моторспорт Николай Златков (на снимката) е на борда на Субару Импреза WRX STi N10 от софийския клуб GT Рейсинг Тим и за втори път завършва сред първите 10. От двете 7-и места Златков събра 4 т. Както казва пилотът, най-малко още две ралита той ще е с този автомобил – на предстоящото Стари столици и в рали България.

“Много съм доволен от колата, GT Рейсинг Тим много помага, но колата може да е и още по-бърза”, категоричен е Златков. С повече пари, смята състезателят, колата ще е още по-бърза.

“Ако се кара с нови гуми, ако се вземе специален бензин – определено ще е...

Г. ЯНАКИЕВ-МЛ.: УДЪРЖАХ ДУМАТА СИ – ДВЕ РАЛИТА АВАНС ЗА КОЛЕГИТЕ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
Г. ЯНАКИЕВ-МЛ.: УДЪРЖАХ ДУМАТА СИ – ДВЕ РАЛИТА АВАНС ЗА КОЛЕГИТЕ

ВТОРО ПОРЕДНО рали от шампионата Георги Янакиев-мл. (на снимката) не успява да завърши. Докато във Виктори-София екипажът Янакиев-мл./Костадинов спряха заради повреда на избирача на скоростите (завършиха благодарение на схемата “супер-рали”), в Траянови врати двамата приключиха още на Мухово 1 заради удар.

“За да запазя шеговитият тон – както съм казвал преди, давам две ралита аванс на колегите си. Това беше второто”, на шега коментира инцидента си Гого Янакиев.

Колата, за щастие на екипажа, не е драматично повредена, след като преди една комбинация от леви завои “тройка”, вързан с “двойка”...

«  507 508 509 510 511 512 513 514 515 516  » 
Автобои Неделчев