• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Новините

ГЕРАДЖИЕВ ЗА ЧАСТИ В ЧУЖБИНА, УЧАСТИЕТО МУ В ШУМЕН Е 50:50

Вторник, 13 Юни 2006 | .
ГЕРАДЖИЕВ ЗА ЧАСТИ В ЧУЖБИНА, УЧАСТИЕТО МУ В ШУМЕН Е 50:50
pНЯМАМ възможност да говоря, намирам се в чужбина!” – заяви днес по обед за RallyXpress пловдивският пилот на автомобилния клуб Булгартабак Георги Гераджиев-мл. (на снимката). “Ще се прибера в петък, тогава ще е ясно дали ще участваме”, допълни Малкия Гера.

От краткия разговор се разбра, че той е в чужбина заради резервни части за двигателя, което означава, че практически ще има на разположение по-малко от денонощие, за да се подготви за старта на Стари столици. Това при положение, че реши, че си струва напрежението на целия екип около работата по Мицубиши-то, за да се появи българо-британския екипаж в...

КЪНЧЕВ: УСПЯХМЕ ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОБЛЕМИТЕ В “ЕЛЕКТРИКАТА”

Вторник, 13 Юни 2006 |
КЪНЧЕВ: УСПЯХМЕ ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОБЛЕМИТЕ В “ЕЛЕКТРИКАТА”

ЛИДЕРЪТ в класирането на клас А6 – пилотът на OMV Рали Тим Вилхелм Кънчев (на снимката) чака спокойно третото рали от националното първенство тази събота и неделя в Шумен. “Справихме се ревизията, остава да натоварим утре и в четвъртък и петък на опишем трасето на Стари столици”, обяви краткият вариант на програмата си заралията.

С второто си място във Виктори-София и победата в Траянови врати, старозагорско-шуменският екипаж на OMV Рали Тим е начело с 18 т.

“За нас е важно, че успяхме да решим проблемите с “електриката”, които ни мъчеха по време на Траянови врати. Генераторът не зареждаше, така че...

БРАТЯ АТАНАСОВИ ТРЕНИРАТ ЗА ШУМЕН В... МОРСКАТА ГРАДИНА

Вторник, 13 Юни 2006 |
БРАТЯ АТАНАСОВИ ТРЕНИРАТ ЗА ШУМЕН В... МОРСКАТА ГРАДИНА

ВАРНЕНСКИЯТ екипаж Йордан (на снимката) и Веселин Атанасови (Хонда Сивикс Тайп R) водят сериозен “тренировъчен” процес за старта на рали Стари столици тази събота и неделя. След като на 22 май на по-големия брат – Данчо, се родиха близнаците Дани и Алекс, сега баща и чичо са ангажирани главно с тях, за да ги разхождат в Морската градина на Варна.

“Естествено направихме и малка ревизия на Хонда-та, за да си гарантираме спокойно участие в Шумен - каза варненският пилот. - Сменихме съединителят, защото ни създаваше главоболия, но повече нищо не сме правили.”

Екипажът пътува за Шумен във четвъртък, за...

Р. КОЗЛЕКОВ: КОЛАТА СЕ РЕМОНТИРА ОТ ЕКИПА НА БРАВО ИНЖЕНЕРИНГ

Вторник, 13 Юни 2006 |
Р. КОЗЛЕКОВ: КОЛАТА СЕ РЕМОНТИРА ОТ ЕКИПА НА БРАВО ИНЖЕНЕРИНГ

КОЛАТА НА ЕКИПАЖА Радослав Козлеков (на снимката) и новият му навигатор Лазар Тевекелов в момента се ремонтира и ревизира от екипа на пловдивчаните от Браво Инженеринг. “В събота сутринта ще бъде в Шумен за техническия преглед”, каза по телефона за RallyXpress пилотът на Престиж Рали Тим.

От утре двамата с Тевекелов се пренасят в Шумен, за да започнат опознаването и описването на скоростните отсечки на рали Стари столици.

“Радостното е, че се движим по график, който отговаря на нашите намерения и нашите възможности. Няма да пропускаме състезание, дори имаме по-сериозни намерения за България. Но за...

ГЕОРГИ ЯНАКИЕВ-МЛ. ПРЕДВИЖДА ТЕСТ НА СУБАРУ-ТО КРАЙ СЛИВЕН

Вторник, 13 Юни 2006 |
ГЕОРГИ ЯНАКИЕВ-МЛ. ПРЕДВИЖДА ТЕСТ НА СУБАРУ-ТО КРАЙ СЛИВЕН

ЕДНОДНЕВЕН тест, в който ще провери автомобила след ремонта му в Турция, предвижда пилотът на Черна котка Рейсинг Тим Георги Янакиев-мл. (на снимката). “В момента съм в Шумен за да “заредя батериите” за ден-два и вероятно утре ще направя тест на някоя от скоростните отсечки от сливенското рали”, очерта програмата си състезателят.

Националният шампион на България в клас А6 от миналото първенство, очаква екипът на турския препаратор Ерджанс Казас и Субару-то да пристигнат утре рано сутринта от Истанбул. Колата бе на ремонт в Турция, след като по време на рали Траянови врати екипажът...
«  504 505 506 507 508 509 510 511 512 513  » 
Автобои Неделчев