• ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

  • ...ЗА СПРИНТА КРАЙ ВИДИН ПРЕЗ ТОЗИ УИКЕНД ДОМАКИНИТЕ БИХА ЗАЯВКИТЕ И НА ДВЕТЕ ГОЛЕМИ РАЛИТА СЛИВЕН И БЪЛГАРИЯ...

Новините

ТОЧЕН РЕГЛАМЕНТ ЗА ОПОЗНАВАНЕ НА ТРАСЕТО НА СТАРИ СТОЛИЦИ

Неделя, 11 Юни 2006 |
ТОЧЕН РЕГЛАМЕНТ ЗА ОПОЗНАВАНЕ НА ТРАСЕТО НА СТАРИ СТОЛИЦИ

ШУМЕНСКОТО рали Стари столици ще бъде първото състезание от националното първенство, в което точно са регламентирани датите и часовете за опознаване на 11-те скоростни етапа на състезанието. Това е записано в допълнителния регламент на третия старт от шампионата за 2006 г.

Точка VII от наредбата на състезанието е категорична:

„1. Тренировките за всички екипажи се провеждат само със серийни автомобили.

2. Максимално разрешената скорост по време на тренировките е 60 км/ч.

3. Тренировките се провеждат съгласно следвана програма: 15 юни (четвъртък) – от 8 до 14 ч. – СЕ 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8 и 9; от 15 до 19 ч. – СЕ 5, 10,...

СТАРИ СТОЛИЦИ С НОВА ЕМБЛЕМА И СЪС СОБСТВЕНА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА

Вторник, 06 Юни 2006 |
СТАРИ СТОЛИЦИ С НОВА ЕМБЛЕМА И СЪС СОБСТВЕНА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА

ОТ ДВА ДНИ в електронното пространство вече може да бъде открита и електронната точка, която да свърза българските фенове с шуменският старт – рали Стари столици се намира на http://www.rallystaristolici.com. На практика това е третото от състезанията в шампионата и второто от ралитата, които през тази година се персонифицираха и със собствен сайт.

 

Да припомним, че решаващият трети старт от осемкръговото първенство по рали е на 16/17 юни.

Освен, че страницата има приятен фейс и подсказва функционалност, шуменското рали е сменило и своето лого, запазвайки елементът на старата си емблема. Тя бе станала символ на...

РУМЕН ДУНЕВ: РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ НЕ БЕШЕ НАШЕТО СЪСТЕЗАНИЕ

Вторник, 06 Юни 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ: РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ НЕ БЕШЕ НАШЕТО СЪСТЕЗАНИЕ

ПИЛОТЪТ на Дунев Моторспорт Румен Дунев (на снимката) се оказа в неприятната ситуация не само да не завърши второто рали от първенството на страната, но след Траянови врати да отстранява щетите от удар в ската в последната шеста скоростна отсечка на костенското състезание.

“Това не беше нашето състезание”, заяви за RallyXpress в присъщия си аналитичен стил пилотът. За него неприятностите започват още от старта на първата скоростна отсечка, когато пробитият маслен радиатор започва да пръска масло върху предното стъкло.

“Дори преди първия сервиз се налагаше да разкопчея коланите, да се наведа...

ГЕОРГИ ГВОЗДЕЙКОВ: АВТОМОБИЛЪТ ОПРЕДЕЛЕНО Е НАД МОЕТО НИВО

Вторник, 06 Юни 2006 |
ГЕОРГИ ГВОЗДЕЙКОВ: АВТОМОБИЛЪТ ОПРЕДЕЛЕНО Е НАД МОЕТО НИВО

С ВСЕКИ ИЗМИНАТ етап от досегашните два кръга в първенството по рали, пилотът на Евроком Рали Тим Георги Гвоздейков (на снимката) започва все повече да усеща “ц-двойката”. “Колата определено ме задминава, но започвам да я усещам”, каза за RallyXpress състезателят.

Впечатлението, което остави Гвоздейков след първия ден на Виктори-София и онова, което показа във втората част на софийския кръг рязко се различаваха.

“Във всеки километър на Траянови врати изпитвах удоволствие от карането на Ситроен-а и това, което разбирам е, че този перфектен автомобил – аз не можех да си представя, че съществува...

РАДИ КОЗЛЕКОВ: ДНЕС В ПЛОВДИВ ЩЕ ПРОВЕРИМ КАКВО НА МОТОРА

Вторник, 06 Юни 2006 |
РАДИ КОЗЛЕКОВ: ДНЕС В ПЛОВДИВ ЩЕ ПРОВЕРИМ КАКВО НА МОТОРА

РАДОСЛАВ КОЗЛЕКОВ (на снимката) отпадна рано-рано в рали Траянови врати, след като в средата на скоростната отсечка неговото Мицубиши Лансър Ево 8 предаде фронта и заедно с навигатора Лазар Тевекелов двамата догледаха остатъка от втория кръг на националното първенство край Костенец.

Първоначално имаше съмнения, че проблемът е направен от турбината, но днес за RallyXpress пилотът заяви, че повредата е в двигателя.

“На първата отсечка карах здраво, за да усетя новите настройки на автомобила и когато настъпих колата, тя не издържа – обяснява копривщенецът. – Сега съм в Пловдив, при екипа на Браво...

«  502 503 504 505 506 507 508 509 510 511  » 
Автобои Неделчев