• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Новините

ИЗКАЗВАНИЯТА НА ПЪРВИТЕ ТРИМА ПИЛОТИ В РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
ИЗКАЗВАНИЯТА НА ПЪРВИТЕ ТРИМА ПИЛОТИ В РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ

ВТОРОТО ОТ РАЛИТАТА, валидни за националното първенство завърши като под индиго. Трите екипажа, заели първото място в генералното класиране повториха това от рали Виктори-София – Димитър Илиев/Янаки Янакиев (БАМС), Крум Дончев/Стойко Вълчев (Интерспийд-Нова генерация) и Георги Танев/Петър Сивов (GT Рейсинг Тим).

Това класиране най-малкото е любопитно, защото подобно идентично класиране не се помни през последните 10 години. При положение, че организаторите на Траянови врати предвиждаха в програмата си на международен старт и задължителната в такива случаи пресконференция с трите най-бързи...

“ДЕВЕТКАТА” НА БРАТЯ ПОПОВИ НА СПЕШЕН ПРЕГЛЕД В АВСТРИЯ У ЩОЛ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
“ДЕВЕТКАТА” НА БРАТЯ ПОПОВИ НА СПЕШЕН ПРЕГЛЕД В АВСТРИЯ У ЩОЛ

ВЪВ ВТОРИЯ кръг от националното първенство – рали Траянови врати, шампионският екипаж на OMV Рали Тим братята Ясен и Дилян Попови завършиха 4-и в генералното класиране, подобрявайки с 6 места позицията си в шампионата след две състезания. Това са първите 5 точки, които тандемът взима през този сезон.

Попови завършиха на 2:08.5 мин от победителите Димитър Илиев/Янаки Янакиев, като в началото на рали Траянови врати двамата се движеха на 6-а позиция и причината за това е, че проблемите, които имаха с автомобила продължават вече във второ поредно рали.

При това, след светкавичната визитата на инж. Гюнтер...

НИКИ ЗЛАТКОВ: ДОВОЛЕН СЪМ ОТ КОЛАТА, GT РЕЙСИНГ МНОГО ПОМАГА

Понеделник, 05 Юни 2006 |
НИКИ ЗЛАТКОВ: ДОВОЛЕН СЪМ ОТ КОЛАТА, GT РЕЙСИНГ МНОГО ПОМАГА

ВТОРО ПОРЕДНО състезание пилотът на Проспийд Моторспорт Николай Златков (на снимката) е на борда на Субару Импреза WRX STi N10 от софийския клуб GT Рейсинг Тим и за втори път завършва сред първите 10. От двете 7-и места Златков събра 4 т. Както казва пилотът, най-малко още две ралита той ще е с този автомобил – на предстоящото Стари столици и в рали България.

“Много съм доволен от колата, GT Рейсинг Тим много помага, но колата може да е и още по-бърза”, категоричен е Златков. С повече пари, смята състезателят, колата ще е още по-бърза.

“Ако се кара с нови гуми, ако се вземе специален бензин – определено ще е...

Г. ЯНАКИЕВ-МЛ.: УДЪРЖАХ ДУМАТА СИ – ДВЕ РАЛИТА АВАНС ЗА КОЛЕГИТЕ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
Г. ЯНАКИЕВ-МЛ.: УДЪРЖАХ ДУМАТА СИ – ДВЕ РАЛИТА АВАНС ЗА КОЛЕГИТЕ

ВТОРО ПОРЕДНО рали от шампионата Георги Янакиев-мл. (на снимката) не успява да завърши. Докато във Виктори-София екипажът Янакиев-мл./Костадинов спряха заради повреда на избирача на скоростите (завършиха благодарение на схемата “супер-рали”), в Траянови врати двамата приключиха още на Мухово 1 заради удар.

“За да запазя шеговитият тон – както съм казвал преди, давам две ралита аванс на колегите си. Това беше второто”, на шега коментира инцидента си Гого Янакиев.

Колата, за щастие на екипажа, не е драматично повредена, след като преди една комбинация от леви завои “тройка”, вързан с “двойка”...

ВТОРИЯТ КРЪГ ОТ ШАМПИОНАТА: В СЪБОТА ОТ 19 Ч, В СТУДИО РАЛИ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
ВТОРИЯТ КРЪГ ОТ ШАМПИОНАТА: В СЪБОТА ОТ 19 Ч, В СТУДИО РАЛИ

НАЦИОНАЛНАТА кабелна телевизия Евроком ще излъчи тази събота от 19 ч традиционното си едночасово Студио Рали. Предаването, с което Евроком продължава да държи автомобилната тема за националното първенство по в познатите за телевизията „високи обороти” е в досегашния познат формат от 60 минути.

Водеща на студиото ще бъде журналистката София Богоева. Както научи RallyXpress от хора, близки до спортната редакция на Евроком, гостите на Студио Рали ще бъдат пилотите Ясен Попов и Крум Дончев.

«  500 501 502 503 504 505 506 507 508 509  » 
Автобои Неделчев