• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

МИТКО ИЛИЕВ: ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ СТАРТА НА СТАРИ СТОЛИЦИ

Сряда, 14 Юни 2006 |
МИТКО ИЛИЕВ: ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ СТАРТА НА СТАРИ СТОЛИЦИ

ЛИДЕРЪТ в генералното класиране на националното първенство Димитър Илиев (на снимката) е категоричен, че всичко около ревизията на автомобила е приключила и сега с нетърпение очаква старта на третия кръг от шампионата в събота и в неделя край Шумен.

„Имаме настроени да караме и се надявам, че всичко ще бъде добре”, заяви за RallyXpress пилотът на Боила Моторспорт.

Стари столици е едно от любимите ми ралита и там винаги карам с огромно удоволствие, защото ми напомня за старото Златни пясъци, когато шуменските скоростни отсечки бяха част от най-авторитетното българско рали.”

Както обясни Митко...

ЯСЕН ПОПОВ: ЧАКАМЕ СПИРАЧКИТЕ, РЕВИЗИЯ В АВСТРИЯ ПРЕДИ БОРОВЕЦ

Сряда, 14 Юни 2006 |
ЯСЕН ПОПОВ: ЧАКАМЕ СПИРАЧКИТЕ, РЕВИЗИЯ В АВСТРИЯ ПРЕДИ БОРОВЕЦ

ШАМПИОНЪТ на България – пилотът на OMV Рали тим Ясен Попов (на снимката) все още не е наясно дали новите, по-големи спирачни дискове, ще пристигнат за старта на рали Стари Столици. „Пътуват вече цяла седмица, надяваме се да пристигнат”, каза за RallyXpress пилотът.

Според него, за момента не може да се направи нищо повече. Планираната ревизия на автомобила в Австрия, във фабриката на Манфред Щол е отложена, защото в последно време първият пилот на OMV е ангажиран със специален спортен проект на главния спонсор – виенчанинът подготвя три автомобила Мицубиши, които ще участват в състезания с метан,...

КР. ДОНЧЕВ: ПРАВИХМЕ НАСТРОЙКИ НА МАГИСТРАЛА, ДАНО СА ПО-ДОБРИ

Сряда, 14 Юни 2006 |
 RallyXpress

ТРЕТИЯТ в генералното класирането на миналогодишното първенство и втори в подреждането след първите две ралита от шампионата за 2006 г. Крум Дончев (на снимката) вече е приключил подготовката си за шуменското Стари столици. „Направихме проби на етапа Магистралата, надяваме да са по-добри от предишните”, категоричен е пилотът на Интерспийд-Нова генерация.

Причината пилотът на софийския кръг да изпробва своето Субару Импреза WRX STi N12 на класическото трасе от рали Траянови врати е, както сам обяснява, че отборът не е могъл да намери по-подходяща скоростна отсечка.

„Не спираме да работим и се...

ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБЛЕМИ С КОЛАТА, СТАРТЪТ В ШУМЕН ПОД ВЪПРОС

Сряда, 14 Юни 2006 |
ПЕТКО ПЕТКОВ: ПРОБЛЕМИ С КОЛАТА, СТАРТЪТ В ШУМЕН ПОД ВЪПРОС

УЧАСТИЕТО НА Петко Петков (на снимката) от Етър Рейсинг Тим тази събота и неделя в рали Стари столици е под въпрос. След като с навигатора си Валентин Бонев двамата преминаха през инцидентно преобръщане по време на рали Виктори-София в средата на май, великотърновците имаха сериозни проблеми с Пежо-то по време на Траянови врати.

“Не съм доволен, категорично не съм!”, заяви на финала в Костенец пилотът. Въпреки напрегнатата работа по колата след софийския кръг, нещата очевидно са останали недоправени. Първоначално в екипа са смятали, че работата е чисто козметична. Участието на Петков/Бонев...

РУМЕН ДУНЕВ: РЕВИЗИРАХМЕ ПУМА-ТА, ЩЕ ПЪТУВАМЕ ТАЗИ НОЩ

Сряда, 14 Юни 2006 | .
РУМЕН ДУНЕВ: РЕВИЗИРАХМЕ ПУМА-ТА, ЩЕ ПЪТУВАМЕ ТАЗИ НОЩ
pМАКАР КОЛАТА да беше много бърза в Кюстендил и видимо да нямахме проблеми, по Пума-та имаше неща, които трябваше да бъдат оправени. Така след писта Пауталия не беше просто правене на ревизия и пренастройка на колата от пистов към рали-вариант.”, заяви за RallyXpress Румен Дунев (на снимката).

Той обясни, че тази нощ екипът потегля за Шумен, като целта на Дунев и навигаторът му Христо Христов е да са рано сутринта в четвъртък, за да започнат опознаването и картирането на 11-те скоростни отсечки на рали Стари столици.

“На практика в рали Траянови врати не успяхме да разкрием пълния потенциал на...

«  500 501 502 503 504 505 506 507 508 509  » 
Автобои Неделчев