• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

ЗАПОЧНА РАБОТАТА ПО НОВ САЙТ НА НАЦИОНАЛНАТА ФЕДЕРАЦИЯ

Петък, 23 Юни 2006 |
ЗАПОЧНА РАБОТАТА ПО НОВ САЙТ НА НАЦИОНАЛНАТА ФЕДЕРАЦИЯ

ОТ ДНЕС е започнала работата по официалния електронен сайт на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС). На практика до този момент националната спортна власт имаше единствено присъствие в сайта на автомобилния съюз на страната, но не и свой собствен електронен адрес.

Намеренията на хората от федерацията са сайтът да се появи в електронното пространство преди старта на най-голямото българско рали.

Освен традиционните за структурата на подобна страница елементи, сайтът ще има пълен архив на резултатите от предишни години, фотогалерия. Както научи RallyXpress амбициите са новия...

ЯСЕН ПОПОВ: РЕВИЗИЯ НА НЯКОИ ЧАСТИ ПРИ ЩОЛ, ЧАКАМЕ ИНЖЕНЕР

Петък, 23 Юни 2006 | .
ЯСЕН ПОПОВ: РЕВИЗИЯ НА НЯКОИ ЧАСТИ ПРИ ЩОЛ, ЧАКАМЕ ИНЖЕНЕР
pАВТОМОБИЛЪТ на националните шампиони Ясен и Дилян Попови (OMV Рали Тим) няма да пътува за Австрия, каквито бяха намеренията на екипажа, за да бъде ревизиран. “Единствено скоростната кутия и диференциалите ще бъдат ревизирани във фабриката на Щол”, заяви Ясен Попов (на снимката).

Както каза пред RallyXpress пилотът, спирачните дискове, на които братята така се надяваха, че ще получат за старта на рали Стари столици, изобщо не са тръгвали от Австрлия.

“Не са изпращани и сега се мъчим да установим по каква причина апаратите и дисковете все още са край Виена”, допълни Попов.

Той се надява, че оставащите до...

МИТКО ИЛИЕВ: КОЛАТА НА РЕВЕЗИЯ В ИТАЛИЯ, НОЧЕНТИНИ ЩЕ Е НА СТАРТА

Петък, 23 Юни 2006 |
МИТКО ИЛИЕВ: КОЛАТА НА РЕВЕЗИЯ В ИТАЛИЯ, НОЧЕНТИНИ ЩЕ Е НА СТАРТА

ЕКИП на Мауро Ночентини, италианският препаратор, който подготвя колата на Димитър Илиев (на снимката), ще в Боровец по време на рали България (7/9 юли). Това заяви за RallyXpress самият вицешампион и лидер в класирането на националното първенство Митко Илиев.

“В момента колата се ревизира в Италия, това е първата пълна ревизия, която следва по програма - обясни състезателят на Боила Автомотор спорт. – Иначе между всяко едно от състезанията проверката на колата се прави от нашия екип, от който съм изключително доволен.”

Както обяснява пилотът, Мауро Ночентини и екипът му от инженери, ще бъдат в...

N2: ПРОКУРОРА ПОЕ ЛИДЕРСТВОТО, СЛЕДВАТ ГО ЧЕТИРИМА ДЕБЮТАНТИ

Четвъртък, 22 Юни 2006 |
N2: ПРОКУРОРА ПОЕ ЛИДЕРСТВОТО, СЛЕДВАТ ГО ЧЕТИРИМА ДЕБЮТАНТИ

ШАМПИОНЪТ на България в най-малкия клас – Емил Денев-Прокурора (на снимката) пое лидерството в подреждането след третото състезание от първенството за рали и сякаш възстановява статуквото в този клас от миналата година. Това обаче е единствено на пръв поглед.

Очевидно е, че Денев, който до последния момент на зимната подготовка бе разкъсан от това да напусне “ен-двойките” (две титли в три сезона) тази година ще среща силна съпротива.

Самият факт, че само на 2 т. зад него е тотален дебютант – Тихомир Стратиев, както и фактът, че именно този новобранец поведе в класирането от първото рали...

А5: ТОДОР ТОДОРОВ ПАЗИ АВАНСА СИ ЗАРАДИ СИСТЕМАТА СУПЕР-РАЛИ

Четвъртък, 22 Юни 2006 |
А5: ТОДОР ТОДОРОВ ПАЗИ АВАНСА СИ ЗАРАДИ СИСТЕМАТА СУПЕР-РАЛИ

ТОДОР ТОВОРОВ от екипа на Етър Рейсинг тим (на снимката) увеличи аванса си в първенството по рали (клас А5) благодарение на системата супер-рали и на шанса си, че получи повредата в първия ден на шуменския кръг от надпреварата. “Колкото добре, толкова и зле, защото скоростната кутия се счупи във втория етап, така че получих “подарък” от 20 мин.”, обясни Тодоров веднага, след като приключи участието си на етапа Новосел 1.

Скоростите на неговото Поло бяха повредени още на първото преминаване на Лозево, а после Тодор дори не стигна до естествения шикан на Новосел, а спря автомобила си сред публиката.
«  496 497 498 499 500 501 502 503 504 505  » 
Автобои Неделчев