• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

СПЕШНО ПРОМЕНЯТ ГРАФИКА НА ХЕБРОС, ДОБРАЛЪКА НЕПРОХОДИМА

Вторник, 27 Юни 2006 |
СПЕШНО ПРОМЕНЯТ ГРАФИКА НА ХЕБРОС, ДОБРАЛЪКА НЕПРОХОДИМА

СПЕШНО съвещание на щаба на рали Хеброс е имало късно снощи, на което организаторите на петия старт от националното първенство са обсъждали промени в маршрута на състезанието. Те са наложени от поредните проливни дъждове, които са направили преходът Добралъка абсолютно непроходим. За предстоящите промени в трасетата и графика на пловдивския старт RallyXpress научи от директора на ралито Иван Ненов.

Преди година, когато Хеброс бе прекратено в края на първия ден заради природното бедствие, сполетяло страната, преходът отново бе непокриваем във времето заради кошмарното състояние на пътя.

ЕВРОКОМ ПЛАНИРАЛ “ИЗЛИЗЯНИЯТА” НА ЕКИПАЖА ИЗВЪН ТРАСЕТАТА

Вторник, 27 Юни 2006 |
ЕВРОКОМ ПЛАНИРАЛ “ИЗЛИЗЯНИЯТА” НА ЕКИПАЖА ИЗВЪН ТРАСЕТАТА
ОТБОРЪТ на Евроком Рали Тим бил планирал двете излизания извън трасето, които екипажът Георги Гвоздейков/Васко Христов направиха по време на първия кръг от шампионата (рали Виктори-София) и третия старт от първенството (Стари столици). Това сензационно разкритие направи самият мениджър на тима Злати Златев (на снимката).

“За нас това бяха своеобразни “краш-тестове”, за да проверим дали наистина колата е толкова здрава, както ни обясняваха французите когато ни я продаваха”, категорично заяви Златев.

В първия и третия кръг Гвоздейков/Христов регистрираха по една “разходка” в гората, като...

ИЗТЕЧЕ СРОКЪТ ЗА ЗАЯВКИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ДЕСЕТ ЧУЖДЕНЦИ ЗА СТАРТА НА БОРОВЕЦ

Петък, 23 Юни 2006 |
 RallyXpress

ВСИЧКИ водещи български състезатели плюс 10 чуждестранни пилоти са изпратили фишовете си със заявка за старта на 37-ото международно рали България (7/9 юли), четвърти кръг от шампионата на Европа. Това научи RallyXpress от един от организаторите на състезанието. Срокът за записване изтече официално днес в края на работния ден.

Преди да бъде оформен официалният лист със заявките, по непотвърдена информация, общия брой на екипажите е около 60. Този списък ще бъде максимално близък до стартовия, след като от тази година финансово БФАС регламентира заявките на нашите участници. Така сред заявените няма да...

СТЕЦ ОБИКАЛЯ ТРАСЕТАТА, КОЗЛЕКОВ ЩЕ НАЕМЕ КОЛА ЗА ВТОРИ ПЪТ

Петък, 23 Юни 2006 | ,
СТЕЦ ОБИКАЛЯ ТРАСЕТАТА, КОЗЛЕКОВ ЩЕ НАЕМЕ КОЛА ЗА ВТОРИ ПЪТ

В ПРОДЪЛЖЕНИЕ на два дни – вторник и сряда Роберт Стец (на снимката), собственикът на Мицубиши Ралиарт –Полша е бил в София, за да договори условията за втория пореден наем на автомобил, с който екипажът на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков и Лазар Тевекелов ще карат по време на рали България.

Според хора, близки до тима, полякът, заедно с един от помощниците на Ради Козлеков е направил бърза обиколка на скоростните етапи на рали България, за да сравни трасетата от 2005 г. Стец е поискал това, за да може да направи по-точната настройка на автомобила за старта в Боровец.

“Гарантирано ще караме кола...

ИЛИЯ ЦАРСКИ: КАРАМ С 1600, СУПЕР 2000 - ЗА ХЕБРОС ИЛИ РАЛИ СЛИВЕН

Петък, 23 Юни 2006 | .
ИЛИЯ ЦАРСКИ: КАРАМ С 1600, СУПЕР 2000 - ЗА ХЕБРОС ИЛИ РАЛИ СЛИВЕН
pЗАКЪСНЯВАМ с автомобила, с който имах намерение да се състезавам по време на рали България”, заяви по телефона за RallyXpress панагюрецът Илия Царски (на снимката). Както сам заяви на 19 април, той предвиждаше да успее до старта на рали България да вземе ФИАТ Пунто Абарт Супер 1600. Месец по-късно, в частен разговор Малкия цар обяви дори, че е преведена първата вноска от договорената сума.

“Не мога да коментирам причините, въпросът е единствено между мен и фирмата N-Технолоджи”, допълни Царски. Той отново заяви категорично, че първата от трите погасителни вноски за “супер-а” е преведена.

Междувременно...

«  495 496 497 498 499 500 501 502 503 504  » 
Автобои Неделчев