• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Новините

Двата отменени етапа пречат „бебеланите“ да са на девети

Петък, 17 Август 2018 | Босталзее, Германия, RallyXpress
Двата отменени етапа пречат „бебеланите“ да са на девети

ДВАТА ПОСЛЕДНИ етапа от първото от сдвоения кръг на ADAC Опел Рали Къп – това може да се твърди категорично – реално отнеха възможността на българския екипаж на Ясен Попов рейсинг (JPR) Даниел Попов/Ангел Башкехайов (на снимката) да приключат днешното състезание на 9-о място.

Става дума за отказаните Мителмозел (22 км) и Вадерн (9.27 км), в които последователно отпада един от екипажите на ADAC Опел Рали Къп, а след това – на късия етап, има контузени зрители.

Логичното предположение, че българите можеха да минат едно място напред, се налага от това, че при евентуалното второ преминаване разликата им от 3.5...

Даниел Попов: На Панцерплате направо ни се взе акъла!

Сряда, 15 Август 2018 | Босталзее, Германия, RallyXpress
  • обновена
Даниел Попов: На Панцерплате направо ни се взе акъла!

НА ПАНЦЕРПЛАТЕ направо ни се взе акъла!“, коментира днес за сайта с новините в българския автомобилен спорт Даниел Попов, който заедно с навигатора си Ангел Башкехайов (на снимката), които утре след 19 ч. местно време ще стартират в супер-специалния етап от ADAC Рали Германия.

Това е сдвоеният, четвърти по ред старт в сериите на ADAC Опел Рали Къп, в който екипажът на Ясен Попов Рейсинг (JPR) ще стартира.

„Макар самото състезание да звучи страшно, за разлика от предишните три старта тук всичко е под толкова германски график, че дори днес ни останаха и 2 часа от опознаването, което завършихме по-рано. Но...

Ангелов с победа, на етап от рекорда на Стайков за 2017 г.

Неделя, 29 Юли 2018 | Сливен, RallyXpress
Ангелов с победа, на етап от рекорда на Стайков за 2017 г.

ДВАМАТА СЪСТЕЗАТЕЛИ на Мегапорт Рейсинг – Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Шкода Фабия R5, на снимката) записаха третата си победа за два месеца, след като днес спечелиха 38-ото издание на Монбат Рали Сливен. Това е второто спечелено рали след това в Твърдица и третото състезание през сезона, заедно със спринта в Дряново, в което екипажът печелят първите места в рамките само на 70 дни.

Двамата изминаха дистанцията от 427.09 км и 11-те скоростни етапа (обща дължина от 172.27 км) за 1.35:14.5 ч., печелейки 10 от специалните изпитания.

Единственият загубен етап екипажът регистрира при преминаването на...

Ангелов/Сивов-мл. пред своята трета поредна победа за сезона

Събота, 28 Юли 2018 | Сливен, RallyXpress
Ангелов/Сивов-мл. пред своята трета поредна победа за сезона

…И НЯМА ДА СЕ ВОЗИМ в пауърстейджа, както беше в Твърдица!“, завърши изказването си в официалната пресконференция след първия ден от Монбат Рали Сливен пилотът на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов (на снимката), който заедно с навигатора си Еди Сивов днес вечерта завършиха деня като безспорни лидери в класирането.

Ангелов определено имаше предвид загубеният финален скоростен етап в рали Твърдица, който в края на първия кръг от шампионата в началото на месеца бе спечелен от седящите днес вляво от екипажа на Мегапорт Рейсинг състезатели Григор Григоров и новият му навигатор Петър Сивов,...

Ангелов/Сивов дърпат напред, в два дни с три етапни победи

Събота, 28 Юли 2018 | Сливен, RallyXpress
Ангелов/Сивов дърпат напред, в два дни с три етапни победи

ЕКИПАЖЪТ на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Шкода Фабия R5) убедително водят след първите 3 скоростни етапа и 42.46 състезателни километра в Монбат Рали Сливен. След като вчера вечерта двамата откриха сметката на спечелените етапи с победа в шоуто за публиката в града, днес добавиха две последователни победи.

Първо спечелиха 14-километровата Бинкос 1, завършвайки я с рекордната скорост от 123.5 км/ч за 6:48.2 км, а след това взеха и първото преминаване на най-дългата отсечка в Монбат Сливен Рали – Качулка 1.

Там Ангелов/Сивов изминаха дистанцията за 14:16.4 мин, като и на двете скоростни...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев