• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Новините

ЖОРО ТАНЕВ: РЕМОНТЪТ ЗАВЪРШВА, ТЕСТВАМЕ КОЛАТА В ШЕЙКДАУНА

Сряда, 28 Юни 2006 |
ЖОРО ТАНЕВ: РЕМОНТЪТ ЗАВЪРШВА, ТЕСТВАМЕ КОЛАТА В ШЕЙКДАУНА

РЕМОНТЪТ на Субару-то на Георги Танев (на снимката) е пред окончателно завършване и официалното тестване на автомобила ще стане по време на шейкдауна на рали България (7/9 юни) следващият четвъртък. Това каза самият пилот на Петрол GT Рейсинг Тим днес за сайта RallyXpress.

“Всичко е наред, справяме се напълно спокойно и според графиците, които имаме в отбора”, категоричен е Танев.

Два етапа преди финала на рали Стари столици извадена на пътя фракция изпрати екипажа извън отсечката и след удара задната част на “дванадесетицата” пострада тежко. Заради сигурността на автомобила, но и за да се запази...

СПЕШНО ПРОМЕНЯТ ГРАФИКА НА ХЕБРОС, ДОБРАЛЪКА НЕПРОХОДИМА

Вторник, 27 Юни 2006 |
СПЕШНО ПРОМЕНЯТ ГРАФИКА НА ХЕБРОС, ДОБРАЛЪКА НЕПРОХОДИМА

СПЕШНО съвещание на щаба на рали Хеброс е имало късно снощи, на което организаторите на петия старт от националното първенство са обсъждали промени в маршрута на състезанието. Те са наложени от поредните проливни дъждове, които са направили преходът Добралъка абсолютно непроходим. За предстоящите промени в трасетата и графика на пловдивския старт RallyXpress научи от директора на ралито Иван Ненов.

Преди година, когато Хеброс бе прекратено в края на първия ден заради природното бедствие, сполетяло страната, преходът отново бе непокриваем във времето заради кошмарното състояние на пътя.

ЕВРОКОМ ПЛАНИРАЛ “ИЗЛИЗЯНИЯТА” НА ЕКИПАЖА ИЗВЪН ТРАСЕТАТА

Вторник, 27 Юни 2006 |
ЕВРОКОМ ПЛАНИРАЛ “ИЗЛИЗЯНИЯТА” НА ЕКИПАЖА ИЗВЪН ТРАСЕТАТА
ОТБОРЪТ на Евроком Рали Тим бил планирал двете излизания извън трасето, които екипажът Георги Гвоздейков/Васко Христов направиха по време на първия кръг от шампионата (рали Виктори-София) и третия старт от първенството (Стари столици). Това сензационно разкритие направи самият мениджър на тима Злати Златев (на снимката).

“За нас това бяха своеобразни “краш-тестове”, за да проверим дали наистина колата е толкова здрава, както ни обясняваха французите когато ни я продаваха”, категорично заяви Златев.

В първия и третия кръг Гвоздейков/Христов регистрираха по една “разходка” в гората, като...

ИЗТЕЧЕ СРОКЪТ ЗА ЗАЯВКИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ДЕСЕТ ЧУЖДЕНЦИ ЗА СТАРТА НА БОРОВЕЦ

Петък, 23 Юни 2006 |
 RallyXpress

ВСИЧКИ водещи български състезатели плюс 10 чуждестранни пилоти са изпратили фишовете си със заявка за старта на 37-ото международно рали България (7/9 юли), четвърти кръг от шампионата на Европа. Това научи RallyXpress от един от организаторите на състезанието. Срокът за записване изтече официално днес в края на работния ден.

Преди да бъде оформен официалният лист със заявките, по непотвърдена информация, общия брой на екипажите е около 60. Този списък ще бъде максимално близък до стартовия, след като от тази година финансово БФАС регламентира заявките на нашите участници. Така сред заявените няма да...

СТЕЦ ОБИКАЛЯ ТРАСЕТАТА, КОЗЛЕКОВ ЩЕ НАЕМЕ КОЛА ЗА ВТОРИ ПЪТ

Петък, 23 Юни 2006 | ,
СТЕЦ ОБИКАЛЯ ТРАСЕТАТА, КОЗЛЕКОВ ЩЕ НАЕМЕ КОЛА ЗА ВТОРИ ПЪТ

В ПРОДЪЛЖЕНИЕ на два дни – вторник и сряда Роберт Стец (на снимката), собственикът на Мицубиши Ралиарт –Полша е бил в София, за да договори условията за втория пореден наем на автомобил, с който екипажът на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков и Лазар Тевекелов ще карат по време на рали България.

Според хора, близки до тима, полякът, заедно с един от помощниците на Ради Козлеков е направил бърза обиколка на скоростните етапи на рали България, за да сравни трасетата от 2005 г. Стец е поискал това, за да може да направи по-точната настройка на автомобила за старта в Боровец.

“Гарантирано ще караме кола...

«  489 490 491 492 493 494 495 496 497 498  » 
Автобои Неделчев