• ...В ТРЕТИЯ СИ ОПИТ КАЛОЯН СТАНЧЕВ СЕДНА В ПРЕЗИДЕНСКИЯ СТОЛ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ...

  • ТУК МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ В RALLYXPRESS CHANNEL

  • ...ДЕВЕТИМА ПИСТОВИ ПИЛОТИ УСПЕШНО ПРЕМИНАХА ПРЕЗ СИТОТО НА ИЗПИТА ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ПЪРВИ СЪСТЕЗАТЕЛЕН ЛИЦЕНЗ...

Новините

СЪСЕДИТЕ ОТ СЪРБИЯ ОБЯВИХА ЕКИПАЖА СИ, СПОНСОРИРАН ОТ ОМV

Четвъртък, 18 Май 2006 |
СЪСЕДИТЕ ОТ СЪРБИЯ ОБЯВИХА ЕКИПАЖА СИ, СПОНСОРИРАН ОТ ОМV

В ДЕНЯ, в който в София Ленд бяха представени екипажите на ОМ V Рали Тим – братята Попови и Кънчев/Петров, на подобна церемония в Белград бе представен и екипажът на съседите. От този сезон младият Владан Петрович и навигаторът му Сърджан Кондич (на снимката) ще се състезават с цветовете на австрийската петролна компания.

На официална церемония за пресата представителите на австрийския петролен гигант и двамата състезатели подписаха своя едногодишен контракт за съвместна работа.

Владан Петрович подписва контракта си с ОМV в Сърбия.

Снимка: OMV Сърбия

Петрович/Кондич ще използват в националното...

52 ЕКИПАЖА ЗАЯВЕНИ ЗА СТАРТА НА ПЪРВИЯ КРЪГ ОТ РАЛИ ШАМПИОНАТА

Четвъртък, 18 Май 2006 |
 RallyXpress

ПЕТДЕСЕТ И ДВА са екипажите, които сега фигурират в листата за заявките на първия кръг от националното първенство по рали – Виктори-София. Това беше обявено днес по обед на пресконференция на организаторите от GT Рейсинг и Българската федерация по автомобилизъм (БФАС). Списък на участниците обаче със сигурност ще се промени след техническият преглед, който е утре от 12 ч. Зад Катедралния храм Александър Невски.

„Организацията по състезанието върви много трудно”, заяви Орлин Шорлопов, който е директор на второто издание на софийското рали.

След отмяната за втора поредна година на скоростната...

НЕДКО ХРИСТОВ: ЗА ОХРАНАТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО СЕ ГРИЖАТ 236 ДУШИ

Четвъртък, 18 Май 2006 |
НЕДКО ХРИСТОВ: ЗА ОХРАНАТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО СЕ ГРИЖАТ 236 ДУШИ

КОМЕНДАНТА НА рали Виктори-София – главен инспектор Недко Христов, който от години ръководи работата по сигурността на рали България, е категоричен, че въпреки определените трудности, охраната на първия кръг от шампионата ще бъде достатъчна.

Тъй като в една част от трасетата на Виктори-София повтарят тези от най-голямото българско автомобилно състезание, за охранителите тази неделя ще е проиграване на онова, което трябва да бъде направено за охраната на трасетата през юли.

„210 полицаи и 116 човека от охранителна фирма ще гарантират сигурността на зрителите и екипажите по време на този...

ТЕВЕКЕЛОВ ЗАЯВЕН КАТО НАВИГАТОР НА КОЗЛЕКОВ ЗА ПЪРВИЯ СТАРТ

Четвъртък, 18 Май 2006 | ,
ТЕВЕКЕЛОВ ЗАЯВЕН КАТО НАВИГАТОР НА КОЗЛЕКОВ ЗА ПЪРВИЯ СТАРТ

НАЦИОНАЛНИЯТ шампион на България за 1999 г. Радослав Козлеков ще стартира утре в първия кръг от шампионата по рали с нов навигатор. На дясната седалка на Мицубиши-то ще бъде ко-пилотът на Илия Царски Лазар Тевекелов (на снимката) с когото панагюрецът се състезаваше до края на миналия сезон.

„Вече минахме по два пъти по отсечките на рали Виктори-София, сигурен съм, че бързо ще се сработим с Ради”, заяви Тевекелов за RallyXpress.

Завръщането на Тевекелов в спорта е малко изненадващо, след като в края на 2005 г. той реши да спре състезателната дейност поради големия обем на служебни задължения, повечето от...

ГЕРАДЖИЕВ-МЛ. ЩЕ БЪДЕ ВОДЕН ОТ НАВИГАТОР С ОПИТ В СВЕТОВНОТО

Четвъртък, 18 Май 2006 |
ГЕРАДЖИЕВ-МЛ. ЩЕ БЪДЕ ВОДЕН ОТ НАВИГАТОР С ОПИТ В СВЕТОВНОТО

ЗАГАДЪЧНИЯТ британски навигатор, който ще бъде съекипник на пловдивския студент Георги Гераджиев-мл. (на снимката) вече е разконспириран. Това направи самия пилот, който днес по телефона обяви името на уелсеца Карл Уилямсън. Той е бил ко-пилот на трима пилоти от WRC – Яри-Мати Латвала, Конрад Раутенбах и Нанали Барад.

„Карл пристигна вчера вечерта, а днес по-късно ще направим последните проби на автомобила”, каза за RallyXpress Малкия Гера.

Заедно с Уилямсън двамата ще пробват за последно Мицубиши-то на някоя от класическите пловдивски отсечки днес, преди утре сутринта екипът на АСК Булгартабак да...

«  489 490 491 492 493 494 495 496 497 498  » 
Автобои Неделчев