• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Новините

Г. ЯНАКИЕВ-МЛ.: УДЪРЖАХ ДУМАТА СИ – ДВЕ РАЛИТА АВАНС ЗА КОЛЕГИТЕ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
Г. ЯНАКИЕВ-МЛ.: УДЪРЖАХ ДУМАТА СИ – ДВЕ РАЛИТА АВАНС ЗА КОЛЕГИТЕ

ВТОРО ПОРЕДНО рали от шампионата Георги Янакиев-мл. (на снимката) не успява да завърши. Докато във Виктори-София екипажът Янакиев-мл./Костадинов спряха заради повреда на избирача на скоростите (завършиха благодарение на схемата “супер-рали”), в Траянови врати двамата приключиха още на Мухово 1 заради удар.

“За да запазя шеговитият тон – както съм казвал преди, давам две ралита аванс на колегите си. Това беше второто”, на шега коментира инцидента си Гого Янакиев.

Колата, за щастие на екипажа, не е драматично повредена, след като преди една комбинация от леви завои “тройка”, вързан с “двойка”...

ВТОРИЯТ КРЪГ ОТ ШАМПИОНАТА: В СЪБОТА ОТ 19 Ч, В СТУДИО РАЛИ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
ВТОРИЯТ КРЪГ ОТ ШАМПИОНАТА: В СЪБОТА ОТ 19 Ч, В СТУДИО РАЛИ

НАЦИОНАЛНАТА кабелна телевизия Евроком ще излъчи тази събота от 19 ч традиционното си едночасово Студио Рали. Предаването, с което Евроком продължава да държи автомобилната тема за националното първенство по в познатите за телевизията „високи обороти” е в досегашния познат формат от 60 минути.

Водеща на студиото ще бъде журналистката София Богоева. Както научи RallyXpress от хора, близки до спортната редакция на Евроком, гостите на Студио Рали ще бъдат пилотите Ясен Попов и Крум Дончев.

Г. ТАНЕВ С НАПРЕГНАТА ПРОГРАМА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ШЕСТ СЕДМИЦИ

Понеделник, 05 Юни 2006 |
Г. ТАНЕВ С НАПРЕГНАТА ПРОГРАМА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ШЕСТ СЕДМИЦИ

ПИЛОТЪТ НА софийския клуб GT Рейсинг Тим Георги Танев (на снимката) е един от петимата пилоти, които през този сезон очевидно имат двойни амбиции в двата най-напрегнати шампионата – тези на рали и на затворен маршрут. През последните 44 дни Жоро Танев е записал четири старта (по два от всеки шампионат) и е спечели съответно по две трети места (Виктори-София и Траянови врати) и две победи в групата над 1600 куб. см в пистовото първенство.

Усреднената статистика показва, че през последните 40 дни цикълът на младия пилот е бил старт на всеки осем дни. Като се знае, че „чистото” състезателно време е...

РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ТРАЯНОВИ ВРАТИ – КОГАТО ВСЕ ПАК ГИ ПОЛУЧИМ...

Неделя, 04 Юни 2006 |
РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ТРАЯНОВИ ВРАТИ – КОГАТО ВСЕ ПАК ГИ ПОЛУЧИМ...

ЗА ПЪРВИ ПЪТ от 14 месечното съществуване, сайтът RallyXpress не е в състояние да задоволи интереса на българските фенове на рали спорта с актуална информация от втория кръг на националното първенство по рали. Също за първи път сайтът не можеше да бъде обновяван поради ненормалните условия за работа на малцината представители на пресата в Костенец по време на уикенда.

Макар и да разбираме, че вината по никакъв начин не е наша, сме длъжни да поднесем извиненията на всички онези 4852 души, които днес, 4 юли 2006 г., са се опитали да научат какво всъщност става в Костенец?

И тъй като единственият лист  с...

РАДИ КОЗЛЕКОВ СЛЕД ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОНА ДОВОЛЕН ОТ МИЦУБИШИ

Събота, 03 Юни 2006 | .
РАДИ КОЗЛЕКОВ СЛЕД ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОНА ДОВОЛЕН ОТ МИЦУБИШИ
p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"МИСЛЯ, ЧЕ СЕГА колата е доста по-добра, отколкото бе по време на рали Виктори-София. Това каза днес сутринта по телефона за RallyXpress пилотът на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков (на снимката). Вчера късно след обед, заедно с екипа от механици на пловдивския сервиз Браво Инежеринг Козлеков направи проверка на „осмицата” на пистата Дракон.

В първия старт от шампионата за 2006 г. Козлеков и неговият навигатор Лазар Тевекелов завършиха на 4-тото място в генералното класиране след силна втора част от софийското рали.

 

„Пробвахме различни настройки, за да проверим какво можем...

«  489 490 491 492 493 494 495 496 497 498  » 
Автобои Неделчев