• ...ВНУШИТЕЛЕН СИСЪК СЪС ЗАЯВЕНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ТРЕТИЯ СТАРТ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РУСЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...

  • ...ЛЮБЕН КАМЕНОВ БЛИЗО ДО НОВ РЕКОРД НА БЪЛГАРКА, КОРЕКЦИЯТА МОЖЕ ДА БЪДЕ В НЕДЕЛНИТЕ МАНШОВЕ...

  • ...ТРЕТИЯТ ОТПАДНАЛ - СТЕФАН ГЕОРГИЕВ, ФОРДЪТ ИЗДЪХВА ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ЧЕШМАТА НАД СЛИВЕН...

Новините

49 ЕКИПАЖА ЩЕ СТАРТИРАТ УТРЕ СУТРИНТА В РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ

Събота, 03 Юни 2006 |
49 ЕКИПАЖА ЩЕ СТАРТИРАТ УТРЕ СУТРИНТА В РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ

49 ЕКИПАЖА от заявените 59 автомобила ще стартират утре сутринта от градския площад в Костенец в третото издание на рали Траянови врати, което е втори кръг от националното първенство за 2006 г. Днес по време на техническият преглед се явиха 49 екипажа, от които техническата комисия допусна не до състезанието 49.

Въпреки продължилата близо три месеца административна сага с новия автомобил на Турал Метков, велинградчанинът и в това състезание ще кара със стария си Ситроен Саксо VTS , след като документите на доставената от Англия Пежо 206 RC се оказаха по вина на англичаните непълни и неточни.

СКОРОСТНИЯТ ЕТАП СЛАВОВИЦА СЪКРАТЕН С ТРИ КИЛОМЕТРА

Петък, 02 Юни 2006 |
СКОРОСТНИЯТ ЕТАП СЛАВОВИЦА СЪКРАТЕН С ТРИ КИЛОМЕТРА

ДЪЛЖИНАТА НА СПЕЦИАЛНИЯТ етап Славовица (18.24 км), който се кара три пъти в неделното състезание Траянови врати, официално бе съкратена. Решението на спортните комисари е било взето снощи късно вечерта. Така общата дължина на шестте скоростни отсечки намалява с 9 км и състезателните километри за неделния старт са 132.58.

Така изпитанието, което ще се кара два пъти под името Славовица и веднъж като Магистралата ще бъде с дължина от 15.30 км. Това беше потвърдено за сайта RallyXpress от директорката на Траянови врати Валя Пантелеева.

Тя призна, ще още в началото на седмицата организаторите са били готови със...

РАДИ КОЗЛЕКОВ И ЛАЗАР ТЕВЕКОЛОВ ПРОБВАТ КОЛАТА ДНЕС НА ДРАКОНА

Петък, 02 Юни 2006 |
РАДИ КОЗЛЕКОВ И ЛАЗАР ТЕВЕКОЛОВ ПРОБВАТ КОЛАТА ДНЕС НА ДРАКОНА

ЕКИПАЖЪТ на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков (на снимката) Лазар Тевекелов днес след обед вероятно ще направят проби на автомобила си Мицубиши Лансър Ево 8. Както писа преди два дни RallyXpress, ревизията на “осмицата” бе поверена на пловдивския екип на Браво Инженеринг.

“Ще направим този кратък тест на пистата Дракон, където ще се срещнем с Ради Козлеков”, каза за сайта Никола Попов, единия от тримата професионални механици, който заедно с Гаро Багдасарян и Спас Касабов, ще обслужват екипажа Козлеков/Тевекелов по време на Траянови врати тази неделя.

ВАЛЯ ПАНТЕЛЕЕВА: НАДЯВАМ СЕ ДО УТРЕ РЕМОНТЪТ ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕН

Четвъртък, 01 Юни 2006 |
ВАЛЯ ПАНТЕЛЕЕВА: НАДЯВАМ СЕ ДО УТРЕ РЕМОНТЪТ ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕН

ДИРЕКТОРКАТА на рали Траянови врати Валя Пантелеева (на снимката) силно се надява, че ремонтът на скоростния етап Славовица ще приключи най-късно до петък след обед. “Екипи работят от вчера, имаме и резервен вариант, но той може да бъде използван само ако знаем какво е състоянието на пътя”, заяви за RallyXpress Пантелеева.

В пекът вечерта или в следобедните часове спортните комисари могат да вземат решение, ако ремонтът на трасето не е завършен или е направен изцяло, дължината на етапа (18.24 км), ще бъде намалена до 14.24 км.

За тази възможност Пантелеева спомена като краен вариант още по време на...

НОВАТА РУБИКА “АСАНСЬОРЪТ” СТАРТИРА СЛЕД ТРАЯНОВИ ВРАТИ

Четвъртък, 01 Юни 2006 |
НОВАТА РУБИКА “АСАНСЬОРЪТ” СТАРТИРА СЛЕД ТРАЯНОВИ ВРАТИ

В ДНИТЕ след финала на втория кръг от националното първенство по рали – Траянови врати, сайтът RallyXpress ще стартира своята нова рубрика “Асаньорът” – кой се качва нагоре, кой слиза”. Намерението е, тази рубрика да бъде актуализирана след всеки старт от националното първенство.

Намерението на RallyXpress e чрез нея ясно да се вижда кой от пилотите в генералното класиране е подобрил, запазил или влошил клбасирането си в шампионата.

Тъй като след рали Виктори-София позициите на първите 8 състезатели е само “нагоре”, публикуваната таблица и условията, които ще показват движението на пилотите, е само...

«  487 488 489 490 491 492 493 494 495 496  » 
Автобои Неделчев