• ...СЛЕД ТРЕТАТА СИ ГОЛЯМА ТИТЛА В АВТОМОБИЛНИЯ СПОРТ КАТО НАВИГАТОР, ДАВИДОНЕ СЛИЗА ОТ КОНЯ...

  • ...ДАВИД БУДЕВ С ПЪРВИ ТЕСТ НА НОВ АВТОМОБИЛ НА ГРЪЦКАТА СЕРЕС, ИСКА ДА Е СРЕД ИГРАЧИТЕ НА ТУРИНГ ДОГОДИНА...

     

  • ...ИВАН ВЪЛЧКОВ: ПЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА ЗА СЕЗОНА И РЕКОРДНО ПОСТИЖЕНИЕ НА ПИСТАТА СЕРЕС...

Новините

Дидо Попов излиза в „отпуск“, Башкехайов сяда с Дани Попов

Понеделник, 02 Октомври 2017 | София, RallyXpress
Дидо Попов излиза в „отпуск“, Башкехайов сяда с Дани Попов

СЛЕД ШЕСТ СЪСТЕЗАНИЯ в три шампионата от 2012 г. насам, пилотът на Ясен Попов Рейсинг (JPR) и син на бившия национален шампион – Даниел Попов (на снимката) за първи път ще смени своя навигатор – чичото си Дилян Попов. Така в шуменското Стари столици тази събота и неделя Дани ще бъде воден от навигатора от Пещера Ангел Башкехайов. За Дидо Попов „слизането от коня“ е по семейни причини и най-вероятно той ще се върне на дясната седалка при племенника си още от първия старт на следващото първенство на България.

Така в Шумен тази неделя от два екипажа ще бъде съставен един – навигатора на победителя от...

Автомобилните босове дават срок 15.10. за новите правила

Събота, 16 Септември 2017 | Пловдив, RallyXpress
Автомобилните босове дават срок 15.10. за новите правила

НОВИТЕ ПРАВИЛА и промените в регулациите за автомобилните шампионати догодина трябва да бъдат внесени пред управителния съвет на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) до средата на следващия месец, за да могат направените днес в работната среща в пловдивския хотел Филипополис предложения да бъдат одобрени и вписани за догодина. Тези предложения и идеи трябва да намерят място в новите специални правилници, както и в Наредбата за провеждането на автомобилните състезания през 2018 г.

Общото впечатление от свиканата по инициатива на Христо Стоилов среща – при това еднозначно – е...

Автомобилните шефове се сбират на спец-среща Пловдив

Четвъртък, 14 Септември 2017 | Пловдив, RallyXpress
Автомобилните шефове се сбират на спец-среща Пловдив

ТАЗИ СЪБОТА пловдивският хотел Филипополис ще събере на едно място всички босове на автомобилния спорт, като освен очакваното присъствие на членовете на управата на БФАС, на първо място за работната срещата са поканени абсолютно всички председатели на комисиите в отделните дисциплини, които са под шапката на автомобилната спортна власт.

Началото е определено за 10 ч. в първия почивен ден, като се предполага, че предварително обявената програма ще може да бъде изпълнена до края на деня.

Чудо невиждано! Доживяхме да дочакаме първият опит, в който всички регулации за следващия сезон да...

А баща ми ще ми купи колело, ама друг път! Сега няма пари!

Сряда, 13 Септември 2017 | София, RallyXpress
А баща ми ще ми купи колело, ама друг път! Сега няма пари!

С четири планирани старта в календара за 2017 г., допълнителни три спасителни варианта и също толкова въртящите се в гилдията слухове, шампионатът по ралиспринт тази година отново е пред тотален провал. Както казва Митето в култовата картина Куче в чекмедже „А баща ми ще ми купи колело, ама друг път! Сега няма пари!“

Достатъчно е да се заместят „баща ми“, „колело“ и „няма пари“ с най-близките до автомобилния спорт думички и става ясно, че вече е нарисувана картинката на третия пореден провал в рамките на четири сезона.

Дори си е истинско чудо, че при повтарящите се едни и същи ситуацията за...

За трети път GP на България посветена на Жоро Янакиев

Четвъртък, 07 Септември 2017 | София, Пресцентър на GP България
За трети път GP на България посветена на Жоро Янакиев

ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА година, БФ Мотоциклетизъм, Организационния Комитет за GP на България, Община Самоков и местния клуб Ридо - Самоков ще почетат паметта на големия Георги Янакиев с провеждането на четвъртия кръг от Европейския шампионат по мотокрос в Самоков на Ридо този уикенд.

Това е четвъртата среща за годината на пилотите от европейския шампионат през сезона, стартирал в късния март в Гърция, продължил през Босна и Херцеговина, преминал през Сърбия, за да спре в събота и неделя край Самоков, който е домакин на това престижно състезание, част от веригата GP на България 2017.

Какво ни очаква на...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  »