• ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

  • ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

Новините

Сиврийски пак удари бингото, намери ко-пилот за връщането

Четвъртък, 25 Октомври 2018 | Дупница, RallyXpress
Сиврийски пак удари бингото, намери ко-пилот за връщането

НАПЪЛНО НЕОЧАКВАНО завръщане, граничещо със бомбастична изненада, ще направи шампионът в RC5 от 2015 г. Владимир Сиврийски (на снимката), който ненадейно реши да се пусне в рали-спринта на Видин идващият уикенд. Но на колоритния пилот от Дупница изглежда му е останал навика от шампионския сезон винаги да удря… бингото. Докато в момента поне десетима пилоти се чудя и откъде да си намерят ко-пилот, Влади не само се връща с шампионската си Дачия, но и с профи-състезател за навигатор.

Тридесет и шест месеца, след като за последно пилотът от Дупница се доверяваше на сливналията Светлан Радев по време...

И Гошо Василев ще е в играта, от триото отсъства само един

Четвъртък, 25 Октомври 2018 | Видин, RallyXpress
  • обновена
И Гошо Василев ще е в играта, от триото отсъства само един

САМО ЕДИН ЕКИПАЖ от шампионското трио на рали за 2018 г. – първенците за 2017 г. Тихомир Стратиев/Добрин Борисов (Марина Мото Спорт, Пежо 208 R2) няма да се появи във Видин. Това стана ясно, след като днес сутринта и шампиона за 2015 г. и „бронзови“ за този сезон Жоро Василев/Стефан Добрев (на снимката) са изпратил заявката си в Жико-Моторспорт, с която иска регистрация за втория кръг от шампионата на рали сприт. Преди него коронясаните в българия Миро Ангелов/Еди Сивов (Мегапорт, Шкода Фабиа R5) бяха сред първите, получили заявката.

„Не сме сто на сто готови – обяви сливналията. – Днес-утре чакаме...

Д-р Хаос: Да намеря две задни и влизаме в играта на спринта

Сряда, 24 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Д-р Хаос: Да намеря две задни и влизаме в играта на спринта

БЪЛГАРСКИЯТ двойник на Хю Лори Косю Йорданов (на снимката, Влъчков Рейсинг, Рено Меган) няма 100-процентовата гаранция, че ще изпълни заявката си за рали-спринт Вида. „Първо да отидем на Дракон-а, състезание, към което имам особено отношение – каза д-р Хаос. – Не само заради пистата, но и заради тестове на нови гуми за догодина трябва на карам тази събота и неделя край Калояново.“ И, според пилотът на Влъчков Рейсинг, именно гумите са тези, които спират появата за трети път на жълтия Меган във Видин.

„Само трябва да намеря две задни [гуми] и влизаме в играта на спринта във Видин“, уточнява доктора.
...

Попов/Башкехайов допълват германските етапи във Вида

Вторник, 23 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Попов/Башкехайов допълват германските етапи във Вида

ОЩЕ ЕДИН ЕКИПАЖ се присъединява към заявените участници в петия рали-спринт Вида – състезателите на Ясен Попов Рейсинг (JPR) Даниел Попов и Анге Башкехайов (на снимката, Опел Адам), които към 67-те скоростни отсечки, изпълнени в германската си програма (общо 815 км с 9-те специални от Стари столици) ще прибавят още 4 скоростни теста и финалните за сезона 52.24 скоростни километра. „Имаме ресурс от гуми и гориво и ни се кара“, кратко мотивира първата поява на екипажа на JPR в кръг от спринтовия шампионат Дани Попов.

В отминалия уикенд Попов/Башкехайов завършиха първия си сезон в ADAC Опел Адам Къп,...

На финала на Адам-а Попов и Башкехайов с призово място

Събота, 20 Октомври 2018 | Хаген, RallyXpress
На финала на Адам-а Попов и Башкехайов с призово място

ЕКИПАЖЪТ на Ясен Попов Рейсинг (JPR) Даниел Попов и Ангел Башкехайов (на снимката) записа днес на финала на Драй Щат Рали – финален кръг от ADAC Опел Адам Къп своето най-добро класиране през сезона, класирайки се 6-ти в надпреварата на най-зрелищното рали училище в Европа. Нашият екипаж постигна това във финала на германския шампионат, част от който са и седемте кръга на Адам-а. „Много съм доволен, беше силно състезание, направихме много здраво каране в днешния ден“, каза за RallyXpress Дани Попов.

Двамата завършиха на призовото място в спряганото на шега в боксовете като „рали-спринт“ заключително...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев