• ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

  • ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

Новините

На старта днес пред Баба Вида 31 коли, и една сръбска е аут

Събота, 03 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
На старта днес пред Баба Вида 31 коли, и една сръбска е аут

ПЕТ БЪЛГАРСКИ и един сръбски екипаж отпаднаха от рали спринт Вида днес преди обяд, след като през административната проверка на втория кръг от шампионата тази година безпроблемно преминаха всички останали, чиито имена и отбори са регистрирани за състезанието.

Очакваният звезден тандем от двамата шампиони в планинското първенство тази година – Косю Йорданов/Александър Димитров-Пъчката (Влъчков Рейсинг, Рено Меган) очевидно не са намерили двете задни гуми, което условие беше единственото, за да видим двамата пилоти в един кокпит.

%снимка1%
На два пъти списъкът със заявките за Видин...

Жико да си хвърля шапката от щастие, и сърбите пристигнаха

Петък, 02 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
Жико да си хвърля шапката от щастие, и сърбите пристигнаха

ОСТОВАТЕЛЯТ на рали-спринт Вида Иван Иванов-Жико може да си хвърля шапката от щастие, че в малкия юбилей на състезанието не само заявките за двойно повече от обикновеното, но и че именно на петата година състезанието вече е и истински международно. Първи измежду всички заявени пилоти във Видин пристигна Илия Парипович (Застава Юго), докато в същото време колата и качената на колесара Рено Клио Уилямс на Деян Кръчевимац минава границата. Другите пет екипажа от Неготин (Сърбия), където видинчани караха преди две седмици, ще са в града утре сутрин.

„Обаче вече имаме проблем!“, каза за RallyXpress Жико,...

34 заявени екипажа в спринта, още два умуват до утре вечер

Вторник, 30 Октомври 2018 | Видин, RallyXpress
34 заявени екипажа в спринта, още два умуват до утре вечер

СПИСЪКЪТ на заявените екипажи за видинския рали-спринт тази събота е неделя стигна до №38 късно снощи, но със сигурност това няма да се окаже реалната бройка на старта. Едната причина е, че по информация на сайта с новините в българския автомобилен спорт поне още два екипажа умуват дали да не се пуснат в състезанието. За тях срокът за регистрация, заедно с глобата за закъснението изтича утре в полунощ. Другата причина е, колкото и да са сигурните сръбски състезатели, от тях може съща да има отсъстващи.

Причината е банална, защото точно в този уикенд е закриването на автомобилната година на...

Видинчани удариха България, спринтът вече има 39 заявки

Понеделник, 29 Октомври 2018 | Видин, RallyXpress
Видинчани удариха България, спринтът вече има 39 заявки

ВТОРИЯТ КРЪГ от шампионата на рали-спринт във Видин счупи не само рекорда за заявени в това първенство участници въобще, но и задмина заявките на гордостта на автомобилния спорт ни спорт България с 10 екипажа. Пет часа преди края на официалния срок (тази нощ в 00:00 часа) организаторът Иван Иванов-Жико (на снимката) има лист от 39 имена. Да напомним, че окончателно лисата се затваря в сряда, до когато могат да бъдат приети още участници, които обаче се вписват заедно с предвидената от регулациите глоба.

Повече заявки е имало за последно през миналата година, когато за рали България списъкът е от 43...

Вторият протокол от заседание на управата на Калоян Станчев

Петък, 26 Октомври 2018 | София, RallyXpress
Вторият протокол от заседание на управата на Калоян Станчев

ИЗЧАКВАЙКИ решаването на заплетеният и твърде обемист като фактология и документация юридически казус за легитимността на Управителния съвет на Калоян Станчев (на снимката), избран на последното общо събрание на БФАС, както и предстоящата процедура по неговото вписване в съда, управата на Станчев проведе днес своето второ поредно заседание. „Ясно е, че на сайта на БФАС този протокол няма да бъде публикуван. Но искаме като УС да дадем гласност на това, че не чакаме просто юридическото събитие, а работим точно така, както бихме работили и при нормалните условия. Онези нормални условия, които...

«  1 2 3 4 5 6 7  » 
Автобои Неделчев