• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Новините

Григоров Рейсинг Тим основно променен за втория си сезон

Сряда, 17 Януари 2018 | София, RallyXpress
Григоров Рейсинг Тим основно променен за втория си сезон

СОФИЙСКИЯТ Григоров Рейсинг Тим ще влезе във втория си сезон основно променен, обявиха от отбора днес. Ако не се броят пилотът Григор Григоров (на снимката) и автомобилът му Пежо 208 R2, с който той спечели две престижни европейски отличия в балканската зона, всичко в екипа за 2018 г. ще бъде ново.

Това обявиха от екипа днес на специална пресконференция, организирана за медиите в сградата на основните спонсори на тандема – Риск Инженеринг и Енекод.

Това означава, че Йордан Йорданов, шампионът при навигаторите на Хюндай Рейсинг Трофи със Симеон Симеонов сяда на мястото на Дани Миленков, че...

Министър Кралев награди екипажа Григоров и Миленков

Сряда, 10 Януари 2018 | София, RallyXpress
Министър Кралев награди екипажа Григоров и Миленков

СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ от повече от три седмици, младият български екипаж на Григоров Рейсинг Тим Григор Григоров и навигаторът му Даниел Миленков (на снимката) днес получиха своите кристални сини глобуса, които двамата тази година спечелиха в Европейския Рали Трофей (RT3) като тандем, а Гришо – и заслужения трофейкате в горията на юниорите.

Това стана на традиционна церемония в сградата на Министерството на спорта, където министър Красен Кралев и двамата състезатели показаха пред медиите най-после пристигналите при тях изключително стилните трофеи от Международната автомобилна федерация (ФИА).

...

Още един от старата гвардия ще гледа състезания от небето

Понеделник, 08 Януари 2018 | Варна, RallyXpress
Още един от старата гвардия ще гледа състезания от небето

НА 73-ГОДИШНА възраст внезапно ни напусна покосен от масивен инфаркт още един пилот от старата гвардия състезатели – варненецът Демир Иванов (на снимката). „Отиде си с победа!“, намери сили да каже за сайта с новините в българския автомобилен спорт по-малкия от двамата му синове – Николай, който макар и за кратко, също беше един от кервана на българските пилони.

По думите на Николай, заедно с баща му отишли на лов до родното село на Демир – Николаевка, когато сърдечният удар го поразил. Станало малко, след като 73-годишният състезател свалил един глиган.

„Затова и казвам, че си отиде с победа“,...

Честито Рождество Христово, весела Коледа, щастлива 2018

Събота, 23 Декември 2017 | София, RallyXpress
Честито Рождество Христово, весела Коледа, щастлива 2018

ПРЕДИ ТАЙНСТВОТО Рождество Христово, преди нощта, в която желанията се сбъдват, в навечерието на най-красивия и християнски празник, преди да е стартирала 2018 г., сайтът RallyXpress пожелава на всичките своите читатели, много щастие и още повече здраве, много успехи, много късмет, колкото и да трудно, да продължават да изпитват удоволствието от спорта. Да бъдат наградени за упорството и огромната им отдаване на този безкомпромисен спорт. Но да имат непоклатим оптимизъм, за да остават любимите артисти на бензиновата сцена у нас.

Вярно е, че тя е много по-скромна от онези, на които се представят...

Пилотите затвориха последна страница в автомобилната 2017

Събота, 16 Декември 2017 | София, RallyXpress
Пилотите затвориха последна страница в автомобилната 2017

БЪЛГАРСКИЯТ автомобилен спорт и неговата федерация теглиха чертата на сезон 2017, раздавайки за 110 мин. 256 отличия на националните шампиони и техните подгласници в генералните класирания и за първенците в отделните класове на 14 дисциплини.

„Има един сайт, който винаги търси рекордите, но да оставим това на него… Днес ние успяхме да…“, направи указанията си в края на церемонията в зала София на Световен търговски център Интерпред президентът на БФАС Владимир Илиев.

Преди това обаче, той случайно направи сверка, дали наистина това е едно ново постижение за федерацията.

Като се има предвид...

«  1 2 3 4 5 6  »