• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

Спринтът с променен график, свиват дистанцията с 3.91 км

Събота, 17 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Спринтът с променен график, свиват дистанцията с 3.91 км

РАЛИ СПРИНТ Сливен ще се кара по нов часови график, който беше раздаден на екипажите 30 минути преди първото заседание на спортните комисари днес и бе обявен на участниците с четвъртия специален бюлетин на Дирекцията на финалната надпревара. Свалената заради лошите метеорологични условия скоростна отсечка Карандила е заместена от трето изкачване по Българка, но с намалена дистанция от 3.91 км и от 9.69 км, финалната от трите отсечки става 5.78 км. Това стана ясно от разпространения от пресофиса нов часови график на спринта.

Така и логично обоснованото предположение на RallyXpress, че ще бъде повторен...

СЕ Карандила отменена, целият формат се преработва!

Събота, 17 Ноември 2018 | София, RallyXpress
СЕ Карандила отменена, целият формат се преработва!

КАКТО ЛОГИЧНО можеше да се предположи, днес с Бюлетин №3 на Дирекцията на рали спринт Сливен Директорът на финалния старт от шампионата Пламен Иванов (на снимката) информира състезателите, че скоростният етап Карандила (5.67 км) се отменя заради силно влошените метеорологични условия в Сливенския балкан.

Решението е напълно логично, след като от вчера късно през нощта и днес рано сутринта дори самото премиването през етапа и особено пасажите на Парчето и преди и след Сеирджийския завой може да стане единствено с скорост до 40 км.

:: Очаквайте актуализирана
информация за промените,
които ще...

За утрешния спринт в Сливен: Спешно викайте снегорините!

Събота, 17 Ноември 2018 | София, RallyXpress
За утрешния спринт в Сливен: Спешно викайте снегорините!

САМО С ОСОЛЯВАНЕ работата няма да я бъде. Всички опити на домакините на финалния кръг от шампионата по рали спринт да спасят не само шампионата, а от днес след обед и последния му старт, очевидно отиват на провал от времето. Метеопрогнозите сами се опровергаха днес след 16:30 ч. и до полунощ, когато снежната покривка на етапа Карандила на места стигна - по оптимистични изчисления - около 3 до 5 см, а на други места – реалистичните 8-10 сантима. Това, разбира се, провокира сливенските фенове, които побързаха да се изнесат посред нощ до Дървото и на Сеирджийския завой.

Много е вероятно още днес да бъде...

Мегапорт наруши традицията, не прави тестове преди старта

Четвъртък, 15 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Мегапорт наруши традицията, не прави тестове преди старта

EКИПЪТ НА Мегапорт Рейсинг наруши за първи път традицията преди всеки старт, в който се явява екипажът Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Шкода Фабия R5), да правят тест за готовността на автомобила. Така е от началото на сезона, от момента в който Миро Ангелов получи новия си автомобил. Сегашното заминаване за Сливен не е предхождано от обичайното тестване на импровизирано трасе на Дракон-а и причината за това е, че един амортисьорите на колата са в планова ревизия.

Всичко останало по автомобила преди финалния спринт обаче е проверено.

Това обясниха от техническия екип на Мегапорт, воден от братята...

Забава за двама на Карандила. За един–дебют в ралиспринта

Сряда, 14 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Забава за двама на Карандила. За един–дебют в ралиспринта

ЗА ДВАМА ПИЛОТИ, каращи Рено Клио – Кирил Тодоров (Астра Рейсинг) и бургазлията Петър Бакалов (Вромос) – на снимките горе - уикендът ще е преди всичко забавен финал на годината, а специално за софиянецът – отчасти компенсаторно състезание заради планираният, но пропуснат по семейни причини видински спринт. „Направо беше невъзможно да направя това състезание – коментира за RallyXpress наскоро станалият баща работник на Киноцентър Бояна Кирил Тодоров – Дъщеричката - с колики, аз - едновременно ангажиран с две продукции, едната от които се работи дневно, а другата – нощно време.“

Така, опитвайки...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев