• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Новините

Родена в София „французойка“ си заминава у дома край Лион

Петък, 30 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Родена в София „французойка“ си заминава у дома край Лион

КРАСИВ И НЕПОРОЧНО бял Ситроен DS3 R1, натоварена на колесар,  преди дни напусна халето на Ради Исаев (на снимката) и брат му Игнат, за си замине… у дома.

Отпреди седмица, родената в София и с едногодишно българско гражданство „французойка“ е във френския GS Моторспорт край Лион.

Като информация това събитие едва ли надминава рамките за добре свършена работа и добре завършена сделка в чужбина.

Но познавайки сравнително отблизо историята на „ер-единицата“, това че родена в София „французойка“ си замина у дома има своето чисто спортно, но също и… социологическо проучване с недобри резултати и...

Ангелов/Сивов взимат втората титла, Иванов с малкия трофей

Неделя, 18 Ноември 2018 | Сливен, RallyXpress
Ангелов/Сивов взимат втората титла, Иванов с малкия трофей

EКИПАЖЪТ НА МЕГАПОРТ Рейсинг Мирослав Ангелов и неговия навигатор Недялко (Еди) Сивов (на снимката) записаха имената си в аналите на българския автомобилен спорт днес, след като спечелиха финалния старт от шампионата по рали спринт, дублираха титлата си от ортодоксалната дисциплина и станаха първият екип, който печели и двете титли в един сезон.

Без видимо напрежение екипажът записа очакваните 3 от 3 етапни победи в организираното от триклубието Булсим/Проспийд/Дианел Рейсинг спринтиране по трасето на Българка.

:: Класиранията на пилотите в
текста са направени на база на
неофициално годишно...

Спринтът с променен график, свиват дистанцията с 3.91 км

Събота, 17 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Спринтът с променен график, свиват дистанцията с 3.91 км

РАЛИ СПРИНТ Сливен ще се кара по нов часови график, който беше раздаден на екипажите 30 минути преди първото заседание на спортните комисари днес и бе обявен на участниците с четвъртия специален бюлетин на Дирекцията на финалната надпревара. Свалената заради лошите метеорологични условия скоростна отсечка Карандила е заместена от трето изкачване по Българка, но с намалена дистанция от 3.91 км и от 9.69 км, финалната от трите отсечки става 5.78 км. Това стана ясно от разпространения от пресофиса нов часови график на спринта.

Така и логично обоснованото предположение на RallyXpress, че ще бъде повторен...

СЕ Карандила отменена, целият формат се преработва!

Събота, 17 Ноември 2018 | София, RallyXpress
СЕ Карандила отменена, целият формат се преработва!

КАКТО ЛОГИЧНО можеше да се предположи, днес с Бюлетин №3 на Дирекцията на рали спринт Сливен Директорът на финалния старт от шампионата Пламен Иванов (на снимката) информира състезателите, че скоростният етап Карандила (5.67 км) се отменя заради силно влошените метеорологични условия в Сливенския балкан.

Решението е напълно логично, след като от вчера късно през нощта и днес рано сутринта дори самото премиването през етапа и особено пасажите на Парчето и преди и след Сеирджийския завой може да стане единствено с скорост до 40 км.

:: Очаквайте актуализирана
информация за промените,
които ще...

За утрешния спринт в Сливен: Спешно викайте снегорините!

Събота, 17 Ноември 2018 | София, RallyXpress
За утрешния спринт в Сливен: Спешно викайте снегорините!

САМО С ОСОЛЯВАНЕ работата няма да я бъде. Всички опити на домакините на финалния кръг от шампионата по рали спринт да спасят не само шампионата, а от днес след обед и последния му старт, очевидно отиват на провал от времето. Метеопрогнозите сами се опровергаха днес след 16:30 ч. и до полунощ, когато снежната покривка на етапа Карандила на места стигна - по оптимистични изчисления - около 3 до 5 см, а на други места – реалистичните 8-10 сантима. Това, разбира се, провокира сливенските фенове, които побързаха да се изнесат посред нощ до Дървото и на Сеирджийския завой.

Много е вероятно още днес да бъде...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев