• ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

  • »» ШАМПИОНИТЕ ИВАН ВЛЪЧКОВ И КОНСТАНТИН МАРШАВЕЛОВ СЕ СЪБИРАТ В ЕКИП ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЕРИИ НА GT-4 CEC»»

     

Новините

Даниел Попов: На Панцерплате направо ни се взе акъла!

Сряда, 15 Август 2018 | Босталзее, Германия, RallyXpress
  • обновена
Даниел Попов: На Панцерплате направо ни се взе акъла!

НА ПАНЦЕРПЛАТЕ направо ни се взе акъла!“, коментира днес за сайта с новините в българския автомобилен спорт Даниел Попов, който заедно с навигатора си Ангел Башкехайов (на снимката), които утре след 19 ч. местно време ще стартират в супер-специалния етап от ADAC Рали Германия.

Това е сдвоеният, четвърти по ред старт в сериите на ADAC Опел Рали Къп, в който екипажът на Ясен Попов Рейсинг (JPR) ще стартира.

„Макар самото състезание да звучи страшно, за разлика от предишните три старта тук всичко е под толкова германски график, че дори днес ни останаха и 2 часа от опознаването, което завършихме по-рано. Но...

Ангелов с победа, на етап от рекорда на Стайков за 2017 г.

Неделя, 29 Юли 2018 | Сливен, RallyXpress
Ангелов с победа, на етап от рекорда на Стайков за 2017 г.

ДВАМАТА СЪСТЕЗАТЕЛИ на Мегапорт Рейсинг – Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Шкода Фабия R5, на снимката) записаха третата си победа за два месеца, след като днес спечелиха 38-ото издание на Монбат Рали Сливен. Това е второто спечелено рали след това в Твърдица и третото състезание през сезона, заедно със спринта в Дряново, в което екипажът печелят първите места в рамките само на 70 дни.

Двамата изминаха дистанцията от 427.09 км и 11-те скоростни етапа (обща дължина от 172.27 км) за 1.35:14.5 ч., печелейки 10 от специалните изпитания.

Единственият загубен етап екипажът регистрира при преминаването на...

Ангелов/Сивов-мл. пред своята трета поредна победа за сезона

Събота, 28 Юли 2018 | Сливен, RallyXpress
Ангелов/Сивов-мл. пред своята трета поредна победа за сезона

…И НЯМА ДА СЕ ВОЗИМ в пауърстейджа, както беше в Твърдица!“, завърши изказването си в официалната пресконференция след първия ден от Монбат Рали Сливен пилотът на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов (на снимката), който заедно с навигатора си Еди Сивов днес вечерта завършиха деня като безспорни лидери в класирането.

Ангелов определено имаше предвид загубеният финален скоростен етап в рали Твърдица, който в края на първия кръг от шампионата в началото на месеца бе спечелен от седящите днес вляво от екипажа на Мегапорт Рейсинг състезатели Григор Григоров и новият му навигатор Петър Сивов,...

Ангелов/Сивов дърпат напред, в два дни с три етапни победи

Събота, 28 Юли 2018 | Сливен, RallyXpress
Ангелов/Сивов дърпат напред, в два дни с три етапни победи

ЕКИПАЖЪТ на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Шкода Фабия R5) убедително водят след първите 3 скоростни етапа и 42.46 състезателни километра в Монбат Рали Сливен. След като вчера вечерта двамата откриха сметката на спечелените етапи с победа в шоуто за публиката в града, днес добавиха две последователни победи.

Първо спечелиха 14-километровата Бинкос 1, завършвайки я с рекордната скорост от 123.5 км/ч за 6:48.2 км, а след това взеха и първото преминаване на най-дългата отсечка в Монбат Сливен Рали – Качулка 1.

Там Ангелов/Сивов изминаха дистанцията за 14:16.4 мин, като и на двете скоростни...

Победителите в рали Твърдица взимат първия етап и в Сливен

Петък, 27 Юли 2018 | Сливен, RallyXpress
Победителите в рали Твърдица взимат първия етап и в Сливен

ПОБЕДИТЕЛИТЕ от първото състезание от шампионата за 2018 г. и лидери в генералното класиране след финала в Твърдица – екипажът на Мегапорт Рейсинг Мирослав Ангелов/Еди Сивов (на снимката), стартираха участието си в Монбат Рали Сливен с етапна победа, завършвайки първи измежду 34-те стартирали днес екипажа в градския скоростен етап, носещ името на града.

Екипажът на Шкода Фабия R5 направи двете обиколки (3.9 км) за 2:03.0 мин, развивайки и най-високата средна скорост - 77.7 км/ч. - измежду участниците във вечерното сливенско шоу.

Състезателите на Мегапорт Рейсинг изпревариха с 1.9 сек вицешампионите за 2017...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев