• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Анализи и коментари

СЪДИЙСКИ ИЛИ ТЕХНИЧЕСКИ СА ГАФОВЕТЕ С ФАУЛ-СТАРТОВЕТЕ

Неделя, 21 Май 2006 |
СЪДИЙСКИ ИЛИ ТЕХНИЧЕСКИ СА ГАФОВЕТЕ С ФАУЛ-СТАРТОВЕТЕ

В ДВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ етапа – Драгалевски манастир 1 и 2 вчера бяха регистрирани общо 10 джъмп-старта, след което Ясен Попов (ОМV Рали Тим), Георги Гераджиев-мл. (Булгартабак) и Тодор Славов (Булбет) можеха да изгорят със солидни наказания от по 1 допълнителна наказателна минута. Само фактът, че Попов и Гераджиев-мл. подадоха точно на време своите рекламации, придружени с точните депозити пред директорът на ралито, спаси ситуацията от допълнително нагнетяване.

При първото преминаване на Драгалевския Попови правят фаул-старт, за който получават наказание от 10 сек. 63 минути по-късно на същия етап...

САМО ДВАМА ШАМПИОНИ СТАРТИРАТ, ЗА ДА ЗАЩИТЯТ ТИТЛИТЕ СИ ОТ 2005

Петък, 19 Май 2006 |
 RallyXpress

САМО ДВАМА от шестимата шампиони в генералното класиране и отделните пет категории – Ясен Попов (генерално и N4) и Емил Денев (N 2), ще стартират днес от арката на рали Виктори-София пред Катедралния храм Александър Невски, за да защитават своите отличия от миналата година. В останалите три класа – А6, А5 и N3 в края на първенството, имената на победителите ще бъдат нови.

Тримата шампиони за 2005 Георги Янакиев-мл., Вилхелм Кънчев и Сава Димитров минаха с един клас по-нагоре. Янакиев – от А6 в N4, а Кънчев и Димитров – съответно от N 3 и А5 – в А6.

„Очаквам първенството да бъде особено напрегнато”,...

«  28 29 30 31 32 33 
Автобои Неделчев