• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Рали

ОМV ПРЕДСТАВИ ЕКИПАЖИТЕ СИ НА ЦЕРЕМОНИЯ В СОФИЯ ЛЕНД

Сряда, 17 Май 2006 |
ОМV ПРЕДСТАВИ ЕКИПАЖИТЕ СИ НА ЦЕРЕМОНИЯ В СОФИЯ ЛЕНД

ЕКИПАЖИТЕ на OMV Рали Тим и техните нови автомобили яха представени на изискана церемония вчера вечерта в София Ленд. Пред медиите и отбрани гости националните шампиони братята Ясен и Дилян Попови и Вилхелм Кънчев и новият му навигатор Петър Петров за първи път извадиха на показ новия Мицубиши Лансър Ево 9 и Пежо 206 Супер 1600.

Екипажите са готови за първия кръг от Националния шампионат – рали Виктори-София, което стартира този петък в София. И двата автомобила на OMV Рали Тим са подготвени от Stohl Racing, компанията на световния пилот на OMV Манфред Щол. Попови и Кънчев/Петров ще се състезават с нови...

ЕМО МАРИНОВ: СПОНСОРИРАМЕ ГЬОШЕВ, ПОДПОМАГАМЕ КОЗЛЕКОВ

Сряда, 17 Май 2006 |
ЕМО МАРИНОВ: СПОНСОРИРАМЕ ГЬОШЕВ, ПОДПОМАГАМЕ КОЗЛЕКОВ

ПИЛОТЪТ на Престиж Рали Тим Емил Маринов (на снимката), за когото изглежда сезон 2006 ще бъде „нулева година” заяви пред RallyX р ess , че по време на рали-шампионата двама пилоти ще имат помощта на този клуб. „Единият е Петър Гьошев, който ще кара в клас N3 . Смятам, че това е името на новия шампион в този клас!”, категорично Маринов.

Другият пилот, който ще получи подкрепата на Престиж Рали Тим и спонсориране от страна на Булгартабак е националният първенец на България в генералното класиране за 1999 г. Радослав Козлеков.

Както писа по-рано този месец RallyX р ess , Гьошев и неговия навигатор Димитър Спасов ще...

ТУРАЛ МЕТКОВ: ВЪПРОСЪТ С КОЛАТА Е УРЕДЕН, СТАРТИРАМ СЪС САКСО-ТО

Сряда, 17 Май 2006 |
ТУРАЛ МЕТКОВ: ВЪПРОСЪТ С КОЛАТА Е УРЕДЕН, СТАРТИРАМ СЪС САКСО-ТО

ПИЛОТЪТ на ТМ Моторспорт Турал Метков (на снимката) ще се състезава с автомобила си Пежо 206 RC, но това ще стане най-рано от втория кръг в националното първенство по рали – Траянови врати. За старта на Виктори-София тази неделя екипажът Метков/Паков ще бъдат на борда на познатия от миналата година Ситроен Саксо VTS (клас А6).

„Просто няма да успеем да освободим колата от митницата до старта на софийското рали” – каза по телефона за RallyXpress пилотът.

 

Всички необходими документи са пристигнали днес в късния следобед с пратка на DHL от Пежо-Спорт в Англия, но времето за да бъде направен преводът е много...

НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ СЪС СУБАРУ НА GT РЕЙСИНГ ТИМ ЗА СТАРТА В СОФИЯ

Вторник, 16 Май 2006 |
НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ СЪС СУБАРУ НА GT РЕЙСИНГ ТИМ ЗА СТАРТА В СОФИЯ

ПИЛОТЪТ на софийския клуб Проспийд Моторспорт Николай Златков (на снимката) ще стартира не както е заявен в предварителния списък на рали Виктори-София с Опел Астра GSi (клас А7), а с наето от GT Рейсинг Тим Субару Импреза WRX STi (спецификация N10). Това се разбира от мейла, който отборът изпрати до RallyeXpress.

В съобщението се казва: “Рали-отборът на Проспийд Моторспорт, с пилот Николай Златков и навигатор Георги Милушев, ще участва във рали Виктори-София 2006 с кола на GT Рейсинг Тим - Субару Импреза WRX STi, група N, Spec N10.

Автомобилът е подготвен за състезанието съвместно от механиците на Проспийд Моторспорт
и GT...

РУМЕН ДУНЕВ: ДОВОЛЕН СЪМ ОТ АВТОМОБИЛА, ТРАСЕТО Е ДОБРО

Вторник, 16 Май 2006 | ,
РУМЕН ДУНЕВ: ДОВОЛЕН СЪМ ОТ АВТОМОБИЛА, ТРАСЕТО Е ДОБРО

РУМЕН ДУНЕВ (на снимката) пилотът на Дунев Мотор Спорт направи първия си реален тест на напълно ревизирания Форд Пума Супер 1600 вчера на трасето край Церово. “Много съм доволен от автомобила”, заяви състезателят в телефонен разговор с RallyeXpress днес по обед.

Той и екипът му от механици са останали на скоростната отсечка Церово близо цял ден, изпробвайки различни настройки на колата. Това се е наложило, след като в края на миналия месец Румен Дунев участва със същия автомобил в първото от пистовите състезания от шампионата на страната в Русе, където спечели първото място в обединената група А и N...
«  553 554 555 556 557 558 559 560 561  » 
Автобои Неделчев