• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Рали

ОРГАНИЗАТОРИТЕ ГОНЯТ ЗАКЪСНЯЛА ЦИСТЕРНА ОТ ТРАСЕТО ДРАГАЛЕВЦИ

Събота, 20 Май 2006 |
ОРГАНИЗАТОРИТЕ ГОНЯТ ЗАКЪСНЯЛА ЦИСТЕРНА ОТ ТРАСЕТО ДРАГАЛЕВЦИ

ОРГАНИЗАТОРИТЕ на рали Виктори-София се оказаха изправени пред неочакван проблем, след като закъсняла цистерна на фирма Волф бе поела към 3.85-километровото трасе за да го... измие. Предишният ден много от пилотите бяха поискали да се измете или измие пясъкът от пътя. Проблемът бе решен за минути, след като съдиите и охраната на трасето спряха самодеецът само час преди да стартира скоростния етап.

ИЗКАЗВАНИЯ НА ПИЛОТИТЕ СЛЕД ПЪРВИТЕ 4 СКОРОСТНИ ОТСЕЧКИ

Събота, 20 Май 2006 |
 RallyXpress

ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ екипажа завършиха първата половина от първия ден на рали Виктори-София. По време на прегрупирането настроението и очакванията на участващите пилоти бяха по-скоро предпазливи, отколкото оптимистични. Ако изключим Радослав Козлеков, който може да признае за проблемите с автомобила само в краен случай, всички останали състезатели имаха от какво да се оплачат.

Димитър Илиев

Боила Моторспорт, Мицубиши Лансър Ево 9

32:42.3 мин.

 

“Нормално е всичко. Колата добре се държи. Е, малко ми “ручи” преден лагер, има и други неща, но са дреболии. Доволен съм.”

 

 

Крум Дончев 

Интерспийд-Нова...

ОРЛИН ГОРАНОВ ЩЕ ПЕЕ ЗА МИТКО ИЛИЕВ В БОКСА НА БАМС

Събота, 20 Май 2006 |
ОРЛИН ГОРАНОВ ЩЕ ПЕЕ ЗА МИТКО ИЛИЕВ В БОКСА НА БАМС

ПОПУЛЯРНИЯТ ПЕВЕЦ Орлин Горанов (на снимката) днес ще бъде специален гост на екипа на Боила Мотор спорт. Като един от най-големите фенове на вицешампиона на България Димитър Илиев, Орлин Горанов се е заканил да попее за екипажа на БАМС.

 

За първи път Горанов е направил “музикална визита” в бокса на софийския тим през миналата година по време на първото рали Виктори-София.

 

Така импровизираното шоу на певеца започва да се превръща в традиция за целия екип на вицешампионите.

ГРАДУШКА НАД СКОРОСТНИЯ ЕТАП БЕЛИЦА 2, ШЕФОВЕТЕ ГО ОТМЕНЯТ

Събота, 20 Май 2006 |
ГРАДУШКА НАД СКОРОСТНИЯ ЕТАП БЕЛИЦА 2, ШЕФОВЕТЕ ГО ОТМЕНЯТ

ПОРОЕН ДЪЖД, преминал в силна градушка, стана причината скоростният етап Белица 2 (16.00 км) да бъде отменен от организаторите на рали Виктори-София. Побелелият от ледените парчета скоростен етап не е бил стартиран, така че не се налага присъждането на служебни времена от съдийското ръководство на ралито.

 

 

8 ЕКИПАЖА СТАРТИРАТ ПО СИСТЕМАТА „СУПЕР РАЛИ” ВЪВ ВИКТОРИ-СОФИЯ

Събота, 20 Май 2006 |
 RallyXpress

ОСЕМ ОТ дванадесетте отпаднали през първия ден на състезанието пилоти – Георги Янакиев-мл., Петър Гьошев,  Петко Петков, Илия Вълчев, Йордан Атанасов, Христо Парашкевов, Цветомир Русев и Милчо Стефчев за първи път ще стартират във втория ден от Виктори-София, което им позволява системата „супер-рали”. Тя се практикува в световното и европейското първенства, а основанието да стартира за първи път у нас е, че софийското рали е открито международно и кандидатства за европейски коефициент и място в регионалните купи на Европа.

Всички те ще започнат състезанието с наказание от по 5 минути за всеки...

«  548 549 550 551 552 553 554 555 556 557  » 
Автобои Неделчев