• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Рали

БЕЛЧЕВ/НИКОЛОВ –ОТПАДАТ ПРЕДИ ПЪРВИЯ ЕТАП НА ВТОРИЯ ДЕН

Неделя, 21 Май 2006 |
БЕЛЧЕВ/НИКОЛОВ –ОТПАДАТ ПРЕДИ ПЪРВИЯ ЕТАП НА ВТОРИЯ ДЕН

ЕКИПАЖЪТ Георги Белчев (на снимката) и Елиян Николов станаха първия реално отпаднал екипаж след началото на втория ден на рали Виктори-София, в което днес стартираха 29екипажа. Преди това от старта се отказа варненските братя Йордан и Венцислав Атанасови, които бяха допуснати до участие от дирекцията на състезанието по системата “супер-рали”.

Аварията в скоростната кутия на морално остарялото Рено Клио Уилямс (N3) е станала в прехода от площада пред Катедралния паметник Александър Невски и етапа Любница 3 (16.70 км).

 

“Имахме притеснения, че колата няма да издържи, но не очаквахме това да стане на...

БРАТЯ ПОПОВИ ОТПАДАТ ПРИ ПРЕМИНАВАНЕТО НА ЕТАПА ОБОРИЩЕ

Неделя, 21 Май 2006 |
БРАТЯ ПОПОВИ ОТПАДАТ ПРИ ПРЕМИНАВАНЕТО НА ЕТАПА ОБОРИЩЕ

НАЦИОНАЛНИТЕ шампиони за миналата година – братята Ясен и Дилян Попови (OMV Рали Тим, Мицубиши Лансър Ево 9) - на снимката - прекратиха участието си в рали Виктори-София днес около 10 ч., след като изкривен ляв носач принуди екипажът да преустанови надбягването. През миналата година братя Попови стартираха като победители в първия кръг от шампионата – Траянови врати. Това е първото отпадане на братята в повече от година в ралита от националното първенство.

ДВА ЕТАПА ПРЕДИ ФИНАЛА МИТКО ИЛИЕВ УВЕЛИЧАВА АВАНСА СИ

Неделя, 21 Май 2006 |
ДВА ЕТАПА ПРЕДИ ФИНАЛА МИТКО ИЛИЕВ УВЕЛИЧАВА АВАНСА СИ

ДВЕ СКОРОСТНИ отсечки преди края на рали Виктори-София екипажът на БАМС Димитър Илиев (на снимката) и Янаки Янакиев (Мицубиши Лансър Ево 9) върви уверено към победата в първия кръг от националното първенство по рали. Ако Илиев спечели сегашното състезание, това ще е втора поредна победа на екипажа в софийското състезание.

Може да се предполага, че повечето от лидери в колоната в оставащите две скоростни отсечки – Белица 3 и Сименово ще запазят статуквото и най-вероятно няма да има почти никакви размествания в генералното класиране до края на рали Виктори-София.

В двата откриващи втория ден на...

ИЛИЕВ/ЯНАКИЕВ С ВТОРА ПОРЕДНА ПОБЕДА В РАЛИ ВИКТОРИ-СОФИЯ

Неделя, 21 Май 2006 |
ИЛИЕВ/ЯНАКИЕВ С ВТОРА ПОРЕДНА ПОБЕДА В РАЛИ ВИКТОРИ-СОФИЯ

ЕКИПАЖЪТ НА Боила Мотор спорт Димитър Илиев и Янаки Янакиев спечелиха за втора поредна година столичното рали Виктори-София. Тяхното Мицубиши Лансър Ево 9 завърши с преднина от повече от 40 сек пред основните им конкуренти Крум Дончев/Стойко Вълчев (Интерспийд-нова генерация, Субару Импреза WRX STi N12 ) и на 1:25 мин пред Георги Танев/Петър Сивов (GT Рейсинг Тим, Субару Импреза WRX STi N12 ).

Димитър Илиев - доволен от първия финал в националното
първенство по рали.

Снимка: RallyXpress

„Много съм щастлив, че завърших като победител, защото това означава, че вчера вечерта момчетата са си свършили перфектно работата....

ИГНАТ ЦЕКОВ ВЗИМА ТОЧКА ПРИ ДЕБЮТА СИ СЪС СУБАРУ ИМПРЕЗА STi

Неделя, 21 Май 2006 |
 RallyXpress

ПИЛОТЪТ на Макс Пауър Игнат Цеков (на снимката), който направи дебюта си в националното първенство по рали в новия за него клас и с малко познатото Субару Импреза WRX STi N10 спечели първите си точки в генералното класиране за националното първенство. Това е второто рали на Цеков и с новия му навигатор Стефан Чолаков.

"През първия ден имах малко проблеми с накладките, но във втория нещата се оправиха. Мисля, че можех да бъда много по-напред, ако не беше се счупил лоста на скоростите", обяснява Цеков. 

След като пилотът остава без ръчката, единственият начин да бъде решен проблемът е, като не нейното...

«  548 549 550 551 552 553 554 555 556 557  » 
Автобои Неделчев