• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Рали

НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ СЪС СУБАРУ НА GT РЕЙСИНГ ТИМ ЗА СТАРТА В СОФИЯ

Вторник, 16 Май 2006 |
НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ СЪС СУБАРУ НА GT РЕЙСИНГ ТИМ ЗА СТАРТА В СОФИЯ

ПИЛОТЪТ на софийския клуб Проспийд Моторспорт Николай Златков (на снимката) ще стартира не както е заявен в предварителния списък на рали Виктори-София с Опел Астра GSi (клас А7), а с наето от GT Рейсинг Тим Субару Импреза WRX STi (спецификация N10). Това се разбира от мейла, който отборът изпрати до RallyeXpress.

В съобщението се казва: “Рали-отборът на Проспийд Моторспорт, с пилот Николай Златков и навигатор Георги Милушев, ще участва във рали Виктори-София 2006 с кола на GT Рейсинг Тим - Субару Импреза WRX STi, група N, Spec N10.

Автомобилът е подготвен за състезанието съвместно от механиците на Проспийд Моторспорт
и GT...

РУМЕН ДУНЕВ: ДОВОЛЕН СЪМ ОТ АВТОМОБИЛА, ТРАСЕТО Е ДОБРО

Вторник, 16 Май 2006 | ,
РУМЕН ДУНЕВ: ДОВОЛЕН СЪМ ОТ АВТОМОБИЛА, ТРАСЕТО Е ДОБРО

РУМЕН ДУНЕВ (на снимката) пилотът на Дунев Мотор Спорт направи първия си реален тест на напълно ревизирания Форд Пума Супер 1600 вчера на трасето край Церово. “Много съм доволен от автомобила”, заяви състезателят в телефонен разговор с RallyeXpress днес по обед.

Той и екипът му от механици са останали на скоростната отсечка Церово близо цял ден, изпробвайки различни настройки на колата. Това се е наложило, след като в края на миналия месец Румен Дунев участва със същия автомобил в първото от пистовите състезания от шампионата на страната в Русе, където спечели първото място в обединената група А и N...

ГОГО ЯНАКИЕВ-МЛ.: ОТ ЛЕТИЩЕТО ОТИДОХ НАПРАВО ДА ТРЕНИРАМ

Вторник, 16 Май 2006 |
ГОГО ЯНАКИЕВ-МЛ.: ОТ ЛЕТИЩЕТО ОТИДОХ НАПРАВО ДА ТРЕНИРАМ

ШАМПИОНЪТ на България за 2005 г. в клас А6 Георги Янакиев-мл. (на снимката) се появи по трасетата на рали Виктори-София само два часа, след като се прибра от чужбина. “Два часа след като кацнах на летище София вече описвах скоростните отсечки за състезанието този уикенд”, каза по телефона за RallyeXpress пилотът на клуба Черна Котка Рейсинг Тим.

Импровизираната тренировка, която той е направил вчера, е била допълнена с ново преминаване по етапите днес, когато е сверил записките си.

“Сега отсечките много ми харесват, за разлика от 2005 г.”, категоричен е пилотът.

Гого обаче уточнява, че това не е свързано...

ЯСЕН И ДИЛЯН ПОПОВИ ВЗЕХА ОТ АВСТРИЯ „ДЕВЕТИЯ КАВАЛЕРИСТ”

Неделя, 14 Май 2006 |
ЯСЕН И ДИЛЯН ПОПОВИ ВЗЕХА ОТ АВСТРИЯ „ДЕВЕТИЯ КАВАЛЕРИСТ”

ВЧЕРА екипажът на ОМ V Рали Тим Ясен и Дилян Попови (на снимката) са направили край Виена първия едночасов тест на новия си автомобил Мицубиши Лансър Ево 9, с който следващият петък шампионите на България ще стартират в първия кръг от националното първенство по рали Виктори-София. Това предаде днес по обед БТА.

„Доволен съм от колата, държи се перфектно. Това е, което мога да кажа, след като я карах на закрито трасе край Виена – каза по телефона за RallyeXpress Ясен Попов. – Трасето е недалеч от фабриката на Манфред и е доста добро за подобни изпитания. В момента двамата братя и натоварената на...

Г. ГЕРАДЖИЕВ-МЛ. С НАВИГАТОР АНГЛИЧАНИН ЗА СТАРТА В СОФИЯ

Неделя, 14 Май 2006 |
Г. ГЕРАДЖИЕВ-МЛ. С НАВИГАТОР АНГЛИЧАНИН ЗА СТАРТА В СОФИЯ

ЗА СТАРТА в петък вечерта пилотът на Булгартабак Георги Гераджиев-мл. ще бъде воден от английски навигатор. Той пристига в началото на седмицата специално за старта на рали Виктори-София, но ще бъде партньор на пловдивския студент през цялото първенство за 2006 г. Това научи RallyeXpress от бащата и мениджър на Булгартабак Георги Гераджиев-ст. (на снимката).

„За съжаление не мога да кажа името, защото просто не го зная, но в четвъртък ще го запиша на лист, за да го продиктувам”, заяви старият Гера.

По неговите думи екипът на Булгартабак се стяга за старта с малкото средства, които има през този сезон, за...

«  548 549 550 551 552 553 554 555  » 
Автобои Неделчев