• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Рали

ВИЛХЕЛМ КЪНЧЕВ: ПО МУХОВО СЕ РАБОТИ, ДУПКИТЕ СА ПО СЛАВОВИЦА

Сряда, 31 Май 2006 |
ВИЛХЕЛМ КЪНЧЕВ: ПО МУХОВО СЕ РАБОТИ, ДУПКИТЕ СА ПО СЛАВОВИЦА

ШАМПИОНЪТ на България в А6 Вилхелм Кънчев – на снимката - (ОМV Рали Тим, Пежо 306 Супер 1600) каза за сайта RallyXpress, че ако на отсечката Мухово могат да се видят екипите на пътната поддръжка, които усилено работят за ремонта на трасето, то положението с етапа Магистралата изглеждало доста тежко.

“Трудно мога да си представя, че ще успеят да се справят с толкова много и толкова дълбоки дупки”, категоричен е старозагорецът.

Два дни преди старта на състезанието автомобилът му вече е ревизиран, направено е всичко, което трябва да гарантира доброто техническо състояние на Пежо-то по време на рали Траянови...

ПЕТКО ПЕТКОВ: ИМАМЕ МАЛКИ ГРИЖИ, НО СТАРТИРАМЕ В НЕДЕЛЯ

Сряда, 31 Май 2006 |
ПЕТКО ПЕТКОВ: ИМАМЕ МАЛКИ ГРИЖИ, НО СТАРТИРАМЕ В НЕДЕЛЯ

ПИЛОТЪТ НА ЕТЪР Рейсинг Тим Петко Петков (на снимката), който бе един от четиримата състезатели в клас N3, спечели точки в рали Виктори-София благодарение на системата супер-рали, има известни притеснения за завършването на автомобила преди старта на втория кръг от националното първенство тази неделя край Костенец.

“Твърдо стартираме в Траянови врати, но има неща по колата, които не се нуждаят от ремонт, а от подмяна след преобръщането в софийското състезание”, казва боляринът.

Двамата механици, които изцяло са ангажирани с поддръжката на автомобила на екипажа Петков/Бонев от два дни работят...

РУМЕН ДУНЕВ: РЕВИЗИЯТА СВЪРШВА ДО СРЯДА, С ХРИСТО ТРЕНИРАМЕ

Вторник, 30 Май 2006 |
РУМЕН ДУНЕВ: РЕВИЗИЯТА СВЪРШВА ДО СРЯДА, С ХРИСТО ТРЕНИРАМЕ

НАЙ-КЪСНО в сряда ще бъде завършена ревизията ревизията на автомобила на екипажа Румен Дунев (на снимката) и Христо Христов, с който пилотът ще стартира в четвърто поредно състезание – писта Русе, рали Виктори-София, писта Дракона и Траянови врати. „Оставих днес до обед момчетата от екипа да почиват и да започват ревизията в късния следобед”, каза за RallyXpress пилотът на Дунев Моторспорт.

„Нямаме никакви поражения по автомобила от Дракон-а и всичко е перфектно. Сега трябва да провери ходовата част, да бъдат направени настройките, за да бъде готов автомобила за Траянови врати”, заяви пилотът.

Без...

Н. ЗЛАТКОВ: С N10 ТАЗИ НЕДЕЛЯ, ГАРАНТИРАНО В ШУМЕН И БОРОВЕЦ

Вторник, 30 Май 2006 |
Н. ЗЛАТКОВ: С N10 ТАЗИ НЕДЕЛЯ, ГАРАНТИРАНО В ШУМЕН И БОРОВЕЦ

НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ (на снимката) ще продължи да се състезава в следващите три състезания от първенството по рали със Субару Импреза WRX N10 , същото с което в рали Виктори-София пилотът на Проспийд Моторспорт завърши на 7-ото място в генералното класиране. То е наето от отбора на GT Рейсинг Тим и с него Георги Танев записа две последователни победи в пистовия шампионат на страната в Русе и край Пловдив.

По време на писта Дракона 1 мнозина си задаваха въпрос, каква е причината Танев да не атакува най-добрите постижения на трасето нито в събота, нито в неделя.

„Със сигурност може и по-бързо, но при всички...

ИЛИЯ ЦАРСКИ: СГЛОБИХМЕ МОТОРА, ЩЕ БОЯДИСАМЕ \"БРЪМБАРА\" ЧЕРВЕН

Вторник, 30 Май 2006 |
ИЛИЯ ЦАРСКИ: СГЛОБИХМЕ МОТОРА, ЩЕ БОЯДИСАМЕ \

В АВТОЦАР са завършили ремонтът и ревизията на автомобила, с който познатият от 2001 г. екипаж Илия Царски (на снимката) и новия му навигатор Бойко Игнатов ще стартират за първи път в шампионата по рали тази година тази неделя край Костенец. „Моторът е готов, в понеделник след обед му чухме гласа”, похвали се пред RallyXpress Малкия цар.

Той пропусна рали Виктори-София заради забавянето на резервните части за неговия ФИАТ Пунто Абарт Супер 1600. Преди година Царски не участва в софийския кръг поради заболяване. То го мъчеше още по време на Траянови врати.

Сега обаче автомобилът вече е с мотор от...

«  542 543 544 545 546 547 548 549 550 551  » 
Автобои Неделчев