• ...НОВИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ В РАЛИ БЪЛГАРИЯ СА МИРОСЛАВ АНГЕЛОВ/ЕДИ СИВОВ, МЕГАПОРТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ И ДВАТА ШАМПИОНАТА...

  • ...ПРЕТЕНДЕНТИТЕ ЗА ТИТЛАТА НАМАЛЯХА НАПОЛОВИНА: СЛЕД ОТПАДАНЕТО НА ВАСИЛЕВ, ИГРАТА НАПУСНА ДАНЧО АТАНАСОВ...

  • ...БЕЗ АНТОН ТИТОВ ВЪВ ВАРНА, ВЕРОЯТНО ОТПАДАН ОЩЕ ДВАМА ПИЛОТИ, СПИСЪКЪТ СТАНА ОТ 27 АВТОМОБИЛА...

     

Рали

РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ТРАЯНОВИ ВРАТИ – КОГАТО ВСЕ ПАК ГИ ПОЛУЧИМ...

Неделя, 04 Юни 2006 |
РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ТРАЯНОВИ ВРАТИ – КОГАТО ВСЕ ПАК ГИ ПОЛУЧИМ...

ЗА ПЪРВИ ПЪТ от 14 месечното съществуване, сайтът RallyXpress не е в състояние да задоволи интереса на българските фенове на рали спорта с актуална информация от втория кръг на националното първенство по рали. Също за първи път сайтът не можеше да бъде обновяван поради ненормалните условия за работа на малцината представители на пресата в Костенец по време на уикенда.

Макар и да разбираме, че вината по никакъв начин не е наша, сме длъжни да поднесем извиненията на всички онези 4852 души, които днес, 4 юли 2006 г., са се опитали да научат какво всъщност става в Костенец?

И тъй като единственият лист  с...

РАДИ КОЗЛЕКОВ СЛЕД ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОНА ДОВОЛЕН ОТ МИЦУБИШИ

Събота, 03 Юни 2006 | .
РАДИ КОЗЛЕКОВ СЛЕД ТЕСТОВЕТЕ НА ДРАКОНА ДОВОЛЕН ОТ МИЦУБИШИ
p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"МИСЛЯ, ЧЕ СЕГА колата е доста по-добра, отколкото бе по време на рали Виктори-София. Това каза днес сутринта по телефона за RallyXpress пилотът на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков (на снимката). Вчера късно след обед, заедно с екипа от механици на пловдивския сервиз Браво Инежеринг Козлеков направи проверка на „осмицата” на пистата Дракон.

В първия старт от шампионата за 2006 г. Козлеков и неговият навигатор Лазар Тевекелов завършиха на 4-тото място в генералното класиране след силна втора част от софийското рали.

 

„Пробвахме различни настройки, за да проверим какво можем...

49 ЕКИПАЖА ЩЕ СТАРТИРАТ УТРЕ СУТРИНТА В РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ

Събота, 03 Юни 2006 |
49 ЕКИПАЖА ЩЕ СТАРТИРАТ УТРЕ СУТРИНТА В РАЛИ ТРАЯНОВИ ВРАТИ

49 ЕКИПАЖА от заявените 59 автомобила ще стартират утре сутринта от градския площад в Костенец в третото издание на рали Траянови врати, което е втори кръг от националното първенство за 2006 г. Днес по време на техническият преглед се явиха 49 екипажа, от които техническата комисия допусна не до състезанието 49.

Въпреки продължилата близо три месеца административна сага с новия автомобил на Турал Метков, велинградчанинът и в това състезание ще кара със стария си Ситроен Саксо VTS , след като документите на доставената от Англия Пежо 206 RC се оказаха по вина на англичаните непълни и неточни.

СКОРОСТНИЯТ ЕТАП СЛАВОВИЦА СЪКРАТЕН С ТРИ КИЛОМЕТРА

Петък, 02 Юни 2006 |
СКОРОСТНИЯТ ЕТАП СЛАВОВИЦА СЪКРАТЕН С ТРИ КИЛОМЕТРА

ДЪЛЖИНАТА НА СПЕЦИАЛНИЯТ етап Славовица (18.24 км), който се кара три пъти в неделното състезание Траянови врати, официално бе съкратена. Решението на спортните комисари е било взето снощи късно вечерта. Така общата дължина на шестте скоростни отсечки намалява с 9 км и състезателните километри за неделния старт са 132.58.

Така изпитанието, което ще се кара два пъти под името Славовица и веднъж като Магистралата ще бъде с дължина от 15.30 км. Това беше потвърдено за сайта RallyXpress от директорката на Траянови врати Валя Пантелеева.

Тя призна, ще още в началото на седмицата организаторите са били готови със...

РАДИ КОЗЛЕКОВ И ЛАЗАР ТЕВЕКОЛОВ ПРОБВАТ КОЛАТА ДНЕС НА ДРАКОНА

Петък, 02 Юни 2006 |
РАДИ КОЗЛЕКОВ И ЛАЗАР ТЕВЕКОЛОВ ПРОБВАТ КОЛАТА ДНЕС НА ДРАКОНА

ЕКИПАЖЪТ на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков (на снимката) Лазар Тевекелов днес след обед вероятно ще направят проби на автомобила си Мицубиши Лансър Ево 8. Както писа преди два дни RallyXpress, ревизията на “осмицата” бе поверена на пловдивския екип на Браво Инженеринг.

“Ще направим този кратък тест на пистата Дракон, където ще се срещнем с Ради Козлеков”, каза за сайта Никола Попов, единия от тримата професионални механици, който заедно с Гаро Багдасарян и Спас Касабов, ще обслужват екипажа Козлеков/Тевекелов по време на Траянови врати тази неделя.

«  535 536 537 538 539 540 541 542 543 544  » 
Автобои Неделчев