• ...ОЩЕ В ПЪРВИЯ СИ ОПИТ КАТО ТАНДЕМ, ВЛЪЧКОВ И МАРШАВЕЛОВ СТЪПИХА НА ПОДИУМА ЗА ПЪРВОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА СЛОВАКИЯ РИНГ...

  • ...АНГЕЛРОВ И СИВОВ-МЛ. - НА ЕДНА РЪКА ОТ ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ДВА ОТ ШАМПИОНАТИТЕ ЗА 2018 ГОДИНА...

  • ...ЛИДЕРИТЕ В ШАМПИОНАТА АНГЕЛОВ/СИВОВ ЗАПОЧВАТ МОНБАТ РАЛИ СЛИВЕН С ПОБЕДА В ГРАДСКИЯ ЕТАП...

     

Рали

ИЗКАЗВАНИЯ НА ПИЛОТИТЕ СЛЕД ПЪРВИТЕ 4 СКОРОСТНИ ОТСЕЧКИ

Събота, 20 Май 2006 |
 RallyXpress

ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ екипажа завършиха първата половина от първия ден на рали Виктори-София. По време на прегрупирането настроението и очакванията на участващите пилоти бяха по-скоро предпазливи, отколкото оптимистични. Ако изключим Радослав Козлеков, който може да признае за проблемите с автомобила само в краен случай, всички останали състезатели имаха от какво да се оплачат.

Димитър Илиев

Боила Моторспорт, Мицубиши Лансър Ево 9

32:42.3 мин.

 

“Нормално е всичко. Колата добре се държи. Е, малко ми “ручи” преден лагер, има и други неща, но са дреболии. Доволен съм.”

 

 

Крум Дончев 

Интерспийд-Нова...

ОРЛИН ГОРАНОВ ЩЕ ПЕЕ ЗА МИТКО ИЛИЕВ В БОКСА НА БАМС

Събота, 20 Май 2006 |
ОРЛИН ГОРАНОВ ЩЕ ПЕЕ ЗА МИТКО ИЛИЕВ В БОКСА НА БАМС

ПОПУЛЯРНИЯТ ПЕВЕЦ Орлин Горанов (на снимката) днес ще бъде специален гост на екипа на Боила Мотор спорт. Като един от най-големите фенове на вицешампиона на България Димитър Илиев, Орлин Горанов се е заканил да попее за екипажа на БАМС.

 

За първи път Горанов е направил “музикална визита” в бокса на софийския тим през миналата година по време на първото рали Виктори-София.

 

Така импровизираното шоу на певеца започва да се превръща в традиция за целия екип на вицешампионите.

ГРАДУШКА НАД СКОРОСТНИЯ ЕТАП БЕЛИЦА 2, ШЕФОВЕТЕ ГО ОТМЕНЯТ

Събота, 20 Май 2006 |
ГРАДУШКА НАД СКОРОСТНИЯ ЕТАП БЕЛИЦА 2, ШЕФОВЕТЕ ГО ОТМЕНЯТ

ПОРОЕН ДЪЖД, преминал в силна градушка, стана причината скоростният етап Белица 2 (16.00 км) да бъде отменен от организаторите на рали Виктори-София. Побелелият от ледените парчета скоростен етап не е бил стартиран, така че не се налага присъждането на служебни времена от съдийското ръководство на ралито.

 

 

8 ЕКИПАЖА СТАРТИРАТ ПО СИСТЕМАТА „СУПЕР РАЛИ” ВЪВ ВИКТОРИ-СОФИЯ

Събота, 20 Май 2006 |
 RallyXpress

ОСЕМ ОТ дванадесетте отпаднали през първия ден на състезанието пилоти – Георги Янакиев-мл., Петър Гьошев,  Петко Петков, Илия Вълчев, Йордан Атанасов, Христо Парашкевов, Цветомир Русев и Милчо Стефчев за първи път ще стартират във втория ден от Виктори-София, което им позволява системата „супер-рали”. Тя се практикува в световното и европейското първенства, а основанието да стартира за първи път у нас е, че софийското рали е открито международно и кандидатства за европейски коефициент и място в регионалните купи на Европа.

Всички те ще започнат състезанието с наказание от по 5 минути за всеки...

МЕХАНИЦИТЕ ЧУПЯТ РЕКОРД, СМЕНЯТ СКОРОСТНА КУТИЯ ЗА 39 МИНУТИ

Събота, 20 Май 2006 |
МЕХАНИЦИТЕ ЧУПЯТ РЕКОРД, СМЕНЯТ СКОРОСТНА КУТИЯ ЗА 39 МИНУТИ

ЧЕТИРИМАТА МЕХАНИЦИ в отбора на Боила Моторспорт счупиха тимовия рекорд за смяната на скоростна кутия, постигайки 39 мин. за смяната на скоростната кутия в автомобила на лидера в рали Виктори-София Димитър Илиев. До този последен за деня сервизен парк екипът от техниците на БАМС е сменял кутията на Мицубиши-то за 40 минути.

„Досега сме го правили за толкова, смятам, че ще успеем да се включим във времето”, прогнозиране Владо Илиев.

„Притеснен съм дали механиците ще успеят да се справят не защото не могат да се вместят във времето, а защото смяната на скоростната кутия при Мицубиши е много...

«  535 536 537 538 539 540 541 542 543 544  » 
Автобои Неделчев