• ...ОБРАТНО НА СЛУХОВЕТЕ, ЧЕ ПРОПУСКА РАЛИТО НА МОНТЕ КАРЛО, ШКОДА ЩЕ ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛ В WRC2...

  • ...С ПИСМО ОТ 29 ДЕКЕММВРИ 2017 Г. КЛУБОВЕТЕ НАСТОЯВАТ ПРЕД УПРАВАТА НА БФАС ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ...

     

  • ...ПЪРВИ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЗАЯВКИТЕ НА ЕКИПАЖИТЕ В 86-ОТО МЕЖДУНАРОДНО РАЛИ МОНТЕ КАРЛО...

     

Рали

ИЛИЯ ЦАРСКИ ГУБИ ПЪРВОТО РАЛИ ЗАРАДИ ЗАБАВЕН РЕМОНТ НА МОТОРА

Петък, 12 Май 2006 |
ИЛИЯ ЦАРСКИ ГУБИ ПЪРВОТО РАЛИ ЗАРАДИ ЗАБАВЕН РЕМОНТ НА МОТОРА

ЗА ВТОРА поредна година пилотът Автоцар Илия Царски (на снимката) няма да стартира в софийското рали. Преди година, малко преди старта на Виктори-София, Малкия цар боледуваше тежко и пропусна дебюта на столичното рали. Тази година пилотът няма да кара в София заради забавеният ремонт на своята кола ФИАТ Пунто Абарт Супер 1600.

„Проблемът е, че не успяхме да завършим ремонта на двигателя, защото се забавиха частите за мотора” – заяви за RallyeXpress панагюрецът.

Той обяснява, че това, че пропуска Виктори-София не го притеснява, защото за старта на Траянови врати, ще е напълно готов с автомобила.

„Там и в...

ГЬОШЕВ И СПАСОВ СМЕНЯТ КЛАСА 18 ДНИ ПРЕДИ ПЪРВОТО РАЛИ

Четвъртък, 11 Май 2006 |
ГЬОШЕВ И СПАСОВ СМЕНЯТ КЛАСА 18 ДНИ ПРЕДИ ПЪРВОТО РАЛИ

ЕКИПАЖЪТ на Престиж Рали тим Петър Гьошев (на снимката) и Димитър Спасов, ще се преместят от клас N4 в клас N3 18 дни преди началото на първенството на страната по рали. Във второто издание на Виктори-София двамата няма да стартират с Мицубиши Лансър Ево 8, както се предполагаше и с каквато информация разполагаше сайта RallyeXpress , а с Рено Клио Спорт.

Това стана известно преди 10 дни, когато екипът е купил шампионското Клио от старозагореца Вилхелм Кънчев. За това каза пред RallyeXpress очевидец, който е видял колата натоварена на колесар да пътува след Стара Загора.

Както заяви нашия съгледвач, нямаше начин...

СЕ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ ЗАБРАНЕНА ОТ ГРАДСКИТЕ ВЛАСТИ

Четвъртък, 11 Май 2006 |
 RallyXpress

ВТОРА ПОРЕДНА годи рали Виктори-София ще започне с променен график, след като провеждането на скоростния етап „Национален стадион Васил Левски” (2,5 км) бе забранено от градските власти. Това съобщи БТА днес в ранния следобед. Според графика на състезанието в петък 19 май най-добрите автомобилисти на България трябваше да стартират по алеите на парка, правейки най-голямото автомобилно шоу в столицата.

За организацията на отсечката бяха ангажирани фирми, които да поставят допълнително осветление, да изградят временни дървени рампи, а след края на състезанието евентуално повредените тревни...

МАРТО СТОЙЧЕВ: КОЛАТА НЕ Е ГОТОВА, КАРАМ ДА НЯМАМ ПРОПУСК

Четвъртък, 11 Май 2006 |
МАРТО СТОЙЧЕВ: КОЛАТА НЕ Е ГОТОВА, КАРАМ ДА НЯМАМ ПРОПУСК

МАРТИН СТОЙЧЕВ (на снимката) все още не е получил частите, които трябва да бъдат доставени от Франция за неговото Пежо 306 S16 . Забавянето, според изчисленията на сайта RallyeXpress вече става повече от 20 дни. Това ще попречи на пилота на MSV Промотор да бъде конкурентоспособен при първото си участие в шампионата по рали следващата събота и неделя.

„Има части за мотора и шасито, които не сме поставили, така че колата ще бъде недоподготвена за старта на рали Виктори-София”, каза по телефона Стойчев.

Въпреки това той ще стартира в софийския кръг от първенството, с който започва дългата надпревара от осем...

“ДИМОВ КЪМПАНИ” ЩЕ ОСВЕТИ ПЪРВИЯТ ЕТАП СЪС 125 ПРОЖЕКТОРА

Сряда, 10 Май 2006 |
“ДИМОВ КЪМПАНИ” ЩЕ ОСВЕТИ ПЪРВИЯТ ЕТАП СЪС 125 ПРОЖЕКТОРА

ПОВЕЧЕ ОТ 125 ПРОЖЕКТОРА ще осветят трасето на първия скоростен етап на рали Виктори-София следващия петък вечерта по време на етапа “Национален стадион Васил Левски” по алеите на Борисовата градина в София. Това ще стане възможно благодарение на работата на екипи на “Димов Къмпани”, официален дистрибутор на GE Lighting-Унгария за България.

Според собственика на компанията – Красимир Димов, за да не се получават “тъмни зони” по 2.5-километровото трасе, ще бъдат разположени 125 прожектора.

“Възможно е и временното осветление да бъде разположено и на по-малко от 20 м, за да има добра видимост за...

«  524 525 526 527 528 529 530  »