• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Рали

ГЕОРГИ ГВОЗДЕЙКОВ: КОЛАТА Е ГОТОВА ДА СПЕЧЕЛИ В КЛАС А6

Събота, 01 Юли 2006 |
ГЕОРГИ ГВОЗДЕЙКОВ: КОЛАТА Е ГОТОВА ДА СПЕЧЕЛИ В КЛАС А6

ЕВРОКОМ Рали Тим и пилотът и Георги Гвоздейков (на снимката) са готови да спечелят първото място в клас А6 от четвъртия кръг на националното първенство тази събота и неделя в Боровец. За това пред RallyXpress заяви самият Гвоздейков.

„Колата е готова да победи в А6”, категоричен е той. В момента екипът очаква единствено да докарат двигателя и скоростната кутия на Ситроена, чиито ревизии в момента завършват във Франция.

Това е първият сериозен преглед на двигателя и кутията, които преди старта на рали България са стигнали лимита от 1000 състезателни километри. Двата агрегата се очакват да бъдат в София...

ГОГО ЯНАКИЕВ-МЛ.: РЕВИЗИРАНОТО СУБАРУ ИМПРЕЗА ПРИСТИГА В СРЯДА

Събота, 01 Юли 2006 |
ГОГО ЯНАКИЕВ-МЛ.: РЕВИЗИРАНОТО СУБАРУ ИМПРЕЗА ПРИСТИГА В СРЯДА

ПРЕДИ СТАРТА на 37-ото международно рали България пилотът на Черна котка Рейсинг Тим Георги Янакиев-мл. (на снимката) се готви физически и психически, призна самият състезател за RallyXpress . В момента неговото Субару Импреза все още е в Турция.

Керванът с двата автомобила, които турският препаратор Ерджан Казас ще докара в Боровец – едното Субару за Янакиев-мл., другото – с което сам Казас е заявил участието си в България, ще пристигнат в сряда.

„Приятелката ми се върна от САЩ и това ми дава голяма мотивация за състезанието този уикенд. Велина е моят ангел-хранител и ме кара да се съсредоточа, за да...

ОБРЪЩА ЛИ ПРИСТА ОЙЛ ОТНОВО ПОГЛЕД КЪМ ТИТЛАТА В РАЛИТАТА?

Петък, 30 Юни 2006 |
ОБРЪЩА ЛИ ПРИСТА ОЙЛ ОТНОВО ПОГЛЕД КЪМ ТИТЛАТА В РАЛИТАТА?

ДОГОВОРЪТ, който фирма Приста Ойл сключи за спонсорирането на екипажа на Интерспийд-Нова генерация Крум Дончев и Стойко Вълчев до края на годината подсказва, че в русенската фирма не са отписали напълно възможността да увеличат имиджа си, залагайки на двама от най-добрите български автомобилисти.

За разлика от 2005 г. обаче, сега фирмата не формира тим, както направи в началото на миналия сезон, когато бе ангажиран друг български ас – Радослав Козлеков. В средата на шампиона Приста Ойл прекрати отношенията си с Козлека, ангажирайки за петото рали (плюс опция за рали Ю) друг пилот – сливналията...

ДЖАНДОМЕНИКО БАСО: В БЪЛГАРИЯ ПРИСТИГАМЕ В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕРТА

Петък, 30 Юни 2006 |
ДЖАНДОМЕНИКО БАСО: В БЪЛГАРИЯ ПРИСТИГАМЕ В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕРТА

ВРЕМЕННИЯТ лидер в първенството на Европа по рали след четири състезания – Джандоменико Басо (на снимката) ще пристигне в неделя късно вечерта със своя навигатор Митя Дота. “Полетът е от Милано и още вечерта ще бъдем на Боровец”, каза за RallyXpress победителят в рали България 2005.

- Фантастична победа в Белгия, честито! Направихте невероятно каране.
- Да, получи се добре. Колата беше перфектна, имахме всички възможности, за да спечелим втората си победа в шампионата.
- За 10 скоростни отсечки аванс от 1:17 мин е убийствена разлика за конкуренцията.
- Така е, но такива са качествата на Супер 2000. Затова и я...

КРУМ ДОНЧЕВ: РЕВИЗИЯТА ЗАВЪРШИ, ОЧАКВАМЕ СТАРТА С НЕТЪРПЕНИЕ

Петък, 30 Юни 2006 |
КРУМ ДОНЧЕВ: РЕВИЗИЯТА ЗАВЪРШИ, ОЧАКВАМЕ СТАРТА С НЕТЪРПЕНИЕ

ДО КРАЯ на тази седмица в отбора на Интерспийд-Нова генерация трябва да приключи ревизията на автомобила на Крум Дончев (на снимката) Субару Импреза WRX STi N12. “Всичко е проверено, остава да бъдат заменени някои детайли по ходовата част”, каза за RallyXpress пилотът.

Според Крум Дончев оттук нататък остава да бъде направена една проба на колата, а настройките на Субару-то най-вероятно ще бъдат правени по време на шейкдауна на рали България.

“Накратко – готови сме, очакваме старта с голямо нетърпение”, завърши Крум Дончев.

В момента екипажът на Интерспийд-Нова генерация Дончев/Вълчев е на втора...

«  524 525 526 527 528 529 530 531 532 533  » 
Автобои Неделчев