• ...АПИ ОТКАЗВА ШИПКА-ДАМАСЦЕНА ДВА ПЪТИ, ПЪРВИЯТ - ОЩЕ НА 5 ЮЛИ, ДЕНЯТ, В КОЙТО БФАС ИЗДАВА ЛИЦЕНЗ НА СЪСТЕЗАНИЕТО...

  • ...ЮЛИ ТЕЛИЙСКИ ПОВТАРЯ УСПЕХА СИ КРАЙ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО, СВИ РАЗЛИКАТА С ЛИДЕРА НА 9 ТОЧКИ...

     

  • ...ЕДИН ЕКИПАЖ ГАРАНТИРАНО ОТПАДА, ОРГАНИЗАТОРИТЕ ОЩЕ ЧАКАТ ДВА ОТ СЛИВЕН, НО ЩЕ ГИ ДОПУСНАТ СРЕЩУ СОЛЕНА ГЛОБА...

     

Рали

СКОРОСТНИЯТ ЕТАП СЛАВОВИЦА СЪКРАТЕН С ТРИ КИЛОМЕТРА

Петък, 02 Юни 2006 |
СКОРОСТНИЯТ ЕТАП СЛАВОВИЦА СЪКРАТЕН С ТРИ КИЛОМЕТРА

ДЪЛЖИНАТА НА СПЕЦИАЛНИЯТ етап Славовица (18.24 км), който се кара три пъти в неделното състезание Траянови врати, официално бе съкратена. Решението на спортните комисари е било взето снощи късно вечерта. Така общата дължина на шестте скоростни отсечки намалява с 9 км и състезателните километри за неделния старт са 132.58.

Така изпитанието, което ще се кара два пъти под името Славовица и веднъж като Магистралата ще бъде с дължина от 15.30 км. Това беше потвърдено за сайта RallyXpress от директорката на Траянови врати Валя Пантелеева.

Тя призна, ще още в началото на седмицата организаторите са били готови със...

РАДИ КОЗЛЕКОВ И ЛАЗАР ТЕВЕКОЛОВ ПРОБВАТ КОЛАТА ДНЕС НА ДРАКОНА

Петък, 02 Юни 2006 |
РАДИ КОЗЛЕКОВ И ЛАЗАР ТЕВЕКОЛОВ ПРОБВАТ КОЛАТА ДНЕС НА ДРАКОНА

ЕКИПАЖЪТ на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков (на снимката) Лазар Тевекелов днес след обед вероятно ще направят проби на автомобила си Мицубиши Лансър Ево 8. Както писа преди два дни RallyXpress, ревизията на “осмицата” бе поверена на пловдивския екип на Браво Инженеринг.

“Ще направим този кратък тест на пистата Дракон, където ще се срещнем с Ради Козлеков”, каза за сайта Никола Попов, единия от тримата професионални механици, който заедно с Гаро Багдасарян и Спас Касабов, ще обслужват екипажа Козлеков/Тевекелов по време на Траянови врати тази неделя.

ВАЛЯ ПАНТЕЛЕЕВА: НАДЯВАМ СЕ ДО УТРЕ РЕМОНТЪТ ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕН

Четвъртък, 01 Юни 2006 |
ВАЛЯ ПАНТЕЛЕЕВА: НАДЯВАМ СЕ ДО УТРЕ РЕМОНТЪТ ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕН

ДИРЕКТОРКАТА на рали Траянови врати Валя Пантелеева (на снимката) силно се надява, че ремонтът на скоростния етап Славовица ще приключи най-късно до петък след обед. “Екипи работят от вчера, имаме и резервен вариант, но той може да бъде използван само ако знаем какво е състоянието на пътя”, заяви за RallyXpress Пантелеева.

В пекът вечерта или в следобедните часове спортните комисари могат да вземат решение, ако ремонтът на трасето не е завършен или е направен изцяло, дължината на етапа (18.24 км), ще бъде намалена до 14.24 км.

За тази възможност Пантелеева спомена като краен вариант още по време на...

НОВАТА РУБИКА “АСАНСЬОРЪТ” СТАРТИРА СЛЕД ТРАЯНОВИ ВРАТИ

Четвъртък, 01 Юни 2006 |
НОВАТА РУБИКА “АСАНСЬОРЪТ” СТАРТИРА СЛЕД ТРАЯНОВИ ВРАТИ

В ДНИТЕ след финала на втория кръг от националното първенство по рали – Траянови врати, сайтът RallyXpress ще стартира своята нова рубрика “Асаньорът” – кой се качва нагоре, кой слиза”. Намерението е, тази рубрика да бъде актуализирана след всеки старт от националното първенство.

Намерението на RallyXpress e чрез нея ясно да се вижда кой от пилотите в генералното класиране е подобрил, запазил или влошил клбасирането си в шампионата.

Тъй като след рали Виктори-София позициите на първите 8 състезатели е само “нагоре”, публикуваната таблица и условията, които ще показват движението на пилотите, е само...

ЕКИПЪТ НА БРАВО ИНЖЕНЕРИНГ ПОЕМАТ МИЦУБИШИ-ТО НА КОЗЛЕКОВ

Сряда, 31 Май 2006 | .
ЕКИПЪТ НА БРАВО ИНЖЕНЕРИНГ ПОЕМАТ МИЦУБИШИ-ТО НА КОЗЛЕКОВ
pЗА ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ екипът на Браво Инженеринг ще поеме обслужването на автомобила на екипажа Радослав Козлеков/Лазар Тевекелов по време на рали Траянови врати,  каза по телефона за RallyXpress единият от водещите в сервиза Кольо Попов (на снимката). “Вече работим по колата, до два дни ще я приведем във форма и ще бъде напълно готова”, категоричен е Попов.

Останалите двама, които ще включва екипът от перфектни механици, работещи за Радослав Козлеков са Гаро Багдасарян и Спас Касабанов. Това са механиците, които преди обслужваха автомобилите на Булгартабак и са част от успехите на пловдивчани през...
«  524 525 526 527 528 529 530 531 532 533  » 
Автобои Неделчев