• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Рали

КОЗЛЕКОВ, ИЛИЕВ И ТАНЕВ НА ВЪРХА, РАЗДЕЛЯТ ГИ 8 ДЕСЕТИ!

Събота, 17 Юни 2006 |
КОЗЛЕКОВ, ИЛИЕВ И ТАНЕВ НА ВЪРХА, РАЗДЕЛЯТ ГИ 8 ДЕСЕТИ!

ПЪРВИЯТ ден от третото за годината рали в националното първенство завърши като по сценарий на съвършен спортен трилър. Трима пилоти – Радослав Козлеков (Престиж Рали Тим), Димитър Илиев (Боила Автомотор спорт) и Георги Танев (GT Рейсинг Тим) окупираха първите три места в главното класиране, разделени съответно от 6 и 2 десети в генералното подреждане. Такива разлики не се помнят в кръг от националното първенство през последните 20 години!

Във втората част на деня вицешампионите на България Димитър Илиев/Янаки Янакиев (БАМС, Мицубиши Лансър Ево 9) спечелиха последователно двата скоростни етапа...

ИЗКАЗВАНИЯ НА ПИЛОТИТЕ В КРАЯ НА ПЪРВИЯ ДЕН В СТАРИ СТОЛИЦИ

Събота, 17 Юни 2006 |
ИЗКАЗВАНИЯ НА ПИЛОТИТЕ В КРАЯ НА ПЪРВИЯ ДЕН В СТАРИ СТОЛИЦИ

ТАКТИЧЕСКИ СЪСТЕЗАНИЕ или рали, в което всеки очаква конкурентите му да сбъркат, докато самия той кара без грешка? Или може би Стари столици напълно потвърждава старата си слава на “револверно” рали, където и най-малката засечка се превръща в гаф, за който няма място за корекции.

Ето изказванията на пилотите след края на първия ден:

 

Радослав Козлеков (Престиж Рали Тим): “Утре стартирам без всякаква уговорка – атака от самото начало. Наистина съм много мотивиран, колата е напълно различна и се кара страхотно. Допуснах минимална грешка, изпуснах колата от контрол при второто преминаване на...

КОЗЛЕКОВ И ТЕВЕКЕЛОВ С „ДЕВЕТКА” В ШУМЕНСКОТО СТАРИ СТОЛИЦИ

Четвъртък, 15 Юни 2006 | .
КОЗЛЕКОВ И ТЕВЕКЕЛОВ С „ДЕВЕТКА” В ШУМЕНСКОТО СТАРИ СТОЛИЦИ
pЕКИПАЖЪТ Радослав Козлеков и новият му навигатор Лазар Тевекелов (Престиж Рали тим) ще участват в третия кръг от националното първенство по рали с Мицубиши Лансър Ево 9. То ще пристигне в петък в Шумен от Полша и ще бъде обслужвано от екипа на познатия достатъчно добре у нас полски препаратор Ричи Стец. Това каза за RallyXpress тази нощ навигаторът Лазар Тевекелов (на снимката).

Причината за спешната промяна на автомобила е, че след прегледа на „осмицата” на Престиж Рали тим, чийто повреден двигател прекрати участието на екипажа в рали Траянови врати, се оказал невъзстановим за кратките срокове до...

НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ: НЕ СЪМ ПОДАВАЛ ЗАЯВКА, НЯМА ДА СТАРТИРАМ

Четвъртък, 15 Юни 2006 |
НИКОЛАЙ ЗЛАТКОВ: НЕ СЪМ ПОДАВАЛ ЗАЯВКА, НЯМА ДА СТАРТИРАМ

ПИЛОТЪТ на Проспийд Моторспорт Николай Златков (на снимката) ще пропусне третият старт от първенството на страната по рали. “Изобщо не съм подавал заявка, няма да стартирам в рали Стари столици”, каза днес по обед за RallyXpress състезателят.

Причината за отказа на Златков от участие в шуменското рали е, че бюджетът, с който е разполагал до този момент е свършил.

“Така че не мога да си позволя наемането на автомобил за шуменското рали”, уточни Ники Златков. Да припомним, че в първото и второто състезание от шампионата – Виктори-София и Траянови врати, той участваше в надпреварата с наетата от GT...

46 ЕКИПАЖА ЗАЯВЕНИ ЗА СТАРТА НА РАЛИ СТАРИ СТОЛИЦИ

Четвъртък, 15 Юни 2006 |
46 ЕКИПАЖА ЗАЯВЕНИ ЗА СТАРТА НА РАЛИ СТАРИ СТОЛИЦИ

ЗА ЗАПОЧВАЩИЯТ В СЪБОТА след обед трети кръг от националното първенство по рали – шуменското Стари столици, има в предварителния лист заявки от 46 екипажа. Бройката, разбира се, може да намалеяе, след като минат през техническия преглед в събота сутринта.

Засега единствената непоявила се заявка е тази на Николай Златков (Проспийд Моторспорт), а след отсъствие от състезанията в продължение на близо 8 месеца в надпреварата ще се включат сливналиите Георги Василев и Стефан Добрев. Както се очаква, двамата ще се състезават с бившия автомобил на съгражданина си и съотборник в Унигруп Иван Маринов.
«  522 523 524 525 526 527 528 529 530 531  » 
Автобои Неделчев