• ...ВНУШИТЕЛЕН СИСЪК СЪС ЗАЯВЕНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ТРЕТИЯ СТАРТ ОТ ПИСТОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РУСЕ ТАЗИ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ...

  • ...ЛЮБЕН КАМЕНОВ БЛИЗО ДО НОВ РЕКОРД НА БЪЛГАРКА, КОРЕКЦИЯТА МОЖЕ ДА БЪДЕ В НЕДЕЛНИТЕ МАНШОВЕ...

  • ...ТРЕТИЯТ ОТПАДНАЛ - СТЕФАН ГЕОРГИЕВ, ФОРДЪТ ИЗДЪХВА ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ЧЕШМАТА НАД СЛИВЕН...

Рали

ПЕТЪР ГЬОШЕВ: ЗА ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ ТРЕНИРАМЕ СУТРИН РАНО

Сряда, 31 Май 2006 | .
ПЕТЪР ГЬОШЕВ: ЗА ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ ТРЕНИРАМЕ СУТРИН РАНО
pПО ТРАСЕТО на рали Траянови врати тренираме всяка сутрин откъм 5 часа. Хем е по-хладно, хем не е натоварено от колеги”, категорично заявява пилотът на Престиж Рали Тим Петър Гьошев (на снимката). Според него следобедните часове са истински проблем за подготовката за втория кръг от шампионата. “В това двупосочно трениране срещаш колегите и ги срещаш на скорост”, уточнява пилотът.

Състезателят на Престиж Рали Тим изказва мнението, че добре би било да има график за тренировките в два или три дни и съответните часове, при които посоката на движение да бъде само в една посока.

“Нали такава е...

РАДИ КОЗЛЕКОВ: ИМАМ ДА ЧИСТЯ ЕЗДАТА СИ, В ШУМЕН ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ

Сряда, 31 Май 2006 |
 RallyXpress

ОЩЕ НЕ съм във форма, смята пилотът на Престиж Рали Тим Радослав Козлеков (на снимката). Копривщенецът, който от този сезон е в екипаж с Лазар Тевекелов завърши на четвърто място в рали Виктори-София независимо, че не бе сядал зад волана от миналия август, когато Приста Ойл Рали Тим прекрати договора си с пилота.

“Мисля, че имам още да изчиствам ездата си, поне още едно рали като Траянови врати ще ми е нужно, за да се върна в познатата кондиция”, категоричен е Козлека. Той очаква, че в шуменското Стари столици ще бъде близко до формата си от миналата година.

Преди старта на втория кръг в шампионата...

МАРТИН СТОЙЧЕВ: КОЛАТА ЩЕ Е АКТУАЛНА ЕДВА ЗА СТАРТА В ШУМЕН

Сряда, 31 Май 2006 |
МАРТИН СТОЙЧЕВ: КОЛАТА ЩЕ Е АКТУАЛНА ЕДВА ЗА СТАРТА В ШУМЕН

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, хората, от които зависеше доставянето на частите, за да ъпгрейдваме колата, допуснаха нелепи грешки и закъсняхме с подготовката на Пежо-то”, обясни днес Мартин Стойчев (на снимката)  пилот на MSV Промотор. За двамата, заедно със Станко Станков, рали Траянови врати ще бъде изключително важен старт.

“Готови сме, но не е на сто процента. Колата е актуализирана, ще бъде напълно завършена за шуменското състезание”, обяснява Стойчев. Той се надява, че на рали Стари столици неговото Пежо 306 S16 ще е напълно завършено и такова, каквото пилотът искаше още през зимата на 2006 година.

Двамата със...

ВИЛХЕЛМ КЪНЧЕВ: ПО МУХОВО СЕ РАБОТИ, ДУПКИТЕ СА ПО СЛАВОВИЦА

Сряда, 31 Май 2006 |
ВИЛХЕЛМ КЪНЧЕВ: ПО МУХОВО СЕ РАБОТИ, ДУПКИТЕ СА ПО СЛАВОВИЦА

ШАМПИОНЪТ на България в А6 Вилхелм Кънчев – на снимката - (ОМV Рали Тим, Пежо 306 Супер 1600) каза за сайта RallyXpress, че ако на отсечката Мухово могат да се видят екипите на пътната поддръжка, които усилено работят за ремонта на трасето, то положението с етапа Магистралата изглеждало доста тежко.

“Трудно мога да си представя, че ще успеят да се справят с толкова много и толкова дълбоки дупки”, категоричен е старозагорецът.

Два дни преди старта на състезанието автомобилът му вече е ревизиран, направено е всичко, което трябва да гарантира доброто техническо състояние на Пежо-то по време на рали Траянови...

ПЕТКО ПЕТКОВ: ИМАМЕ МАЛКИ ГРИЖИ, НО СТАРТИРАМЕ В НЕДЕЛЯ

Сряда, 31 Май 2006 |
ПЕТКО ПЕТКОВ: ИМАМЕ МАЛКИ ГРИЖИ, НО СТАРТИРАМЕ В НЕДЕЛЯ

ПИЛОТЪТ НА ЕТЪР Рейсинг Тим Петко Петков (на снимката), който бе един от четиримата състезатели в клас N3, спечели точки в рали Виктори-София благодарение на системата супер-рали, има известни притеснения за завършването на автомобила преди старта на втория кръг от националното първенство тази неделя край Костенец.

“Твърдо стартираме в Траянови врати, но има неща по колата, които не се нуждаят от ремонт, а от подмяна след преобръщането в софийското състезание”, казва боляринът.

Двамата механици, които изцяло са ангажирани с поддръжката на автомобила на екипажа Петков/Бонев от два дни работят...

«  522 523 524 525 526 527 528 529 530 531  » 
Автобои Неделчев