• ...НЕ ИМ СТИГНА ВРЕМЕТО! ЗАРАДИ НЕДОВЪРШЕНАТА РЕВИЗИЯ, ШАМПИОНИТЕ ОТ 2017 Г. ИВАНОВ/ЖЕЛЕВ ПРОПУСКАТ САМОКОВ...

  • ...НА УТРЕШНОТО СЪБИРАНЕ НА УПРАВАТА НА БФАС ОПРЕДЕЛЯТ КОГА ЩЕ БЪДЕ СВИКАНО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КЛУБОВЕТЕ...

  • ...ЗАРАДИ СЪМНЕНИЯ В ДВИГАТЕЯ НА ПОРШЕ-ТО, ГЕОРГИ ДОНЧЕВ ОТМЕНЯ ТЕСТОВЕТЕ В ПОРТУГАЛИЯ И ИСПАНИЯ, ЩЕ ЧАКА МАРТ И СЕРЕС...

Рали

ГЕРАДЖИЕВ-МЛ. ЩЕ БЪДЕ ВОДЕН ОТ НАВИГАТОР С ОПИТ В СВЕТОВНОТО

Четвъртък, 18 Май 2006 |
ГЕРАДЖИЕВ-МЛ. ЩЕ БЪДЕ ВОДЕН ОТ НАВИГАТОР С ОПИТ В СВЕТОВНОТО

ЗАГАДЪЧНИЯТ британски навигатор, който ще бъде съекипник на пловдивския студент Георги Гераджиев-мл. (на снимката) вече е разконспириран. Това направи самия пилот, който днес по телефона обяви името на уелсеца Карл Уилямсън. Той е бил ко-пилот на трима пилоти от WRC – Яри-Мати Латвала, Конрад Раутенбах и Нанали Барад.

„Карл пристигна вчера вечерта, а днес по-късно ще направим последните проби на автомобила”, каза за RallyXpress Малкия Гера.

Заедно с Уилямсън двамата ще пробват за последно Мицубиши-то на някоя от класическите пловдивски отсечки днес, преди утре сутринта екипът на АСК Булгартабак да...

И ЕВРОКОМ РАЛИ ТИМ ПРЕДСТАВИ СВОЯ ЕКИПАЖ И АВТОМОБИЛ

Четвъртък, 18 Май 2006 |
И ЕВРОКОМ РАЛИ ТИМ ПРЕДСТАВИ СВОЯ ЕКИПАЖ И АВТОМОБИЛ

ДНЕС вечерта Евроком Рали Тим представи официално своя екипаж и новия си автомобил за новото първенство по рали, което започва днес вечерта от площада пред Катедралния храм Александър Невски. В стил, достоен за перфектния автомобил Ситроен С2 и амбициите на Георги Гвоздейков и Васко Христов в новото първенство, тимът обяви амбициите си за 2006 г.

Васко Христов и Георги Гвоздейков позират пред новия си автомобил Ситроен С2 по време на презентацията на тима в парк-хотел Витоша.

Снимка: RallyXpress

„Хванали сме се с тази работа и смятаме твърдо да продължим напред”, заяви мениджъра на Евроком Рали Тим...

ИЛИЯ ЧУБРИКОВ – „ВИНОВНИКЪТ” В ЕВРОКОМ РТ ДА ИМАТ СИТРОЕН С2

Четвъртък, 18 Май 2006 |
ИЛИЯ ЧУБРИКОВ – „ВИНОВНИКЪТ” В ЕВРОКОМ РТ ДА ИМАТ СИТРОЕН С2

ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО на екипажа на Евроком Рали Тим мениджърът на тима Злати Златев разкри и грижливо пазената тайна на екипа – „виновникът” сега Гроздейков/Христов да карат Ситроен С2 е доайенът на българските пилоти Илия Чубриков (на снимката).

От декември миналата година, когато екипът за първи път посети Ситроен-Спорт, Златев по най-категоричния начин отказваше да съобщи името на човекът осъществил контактът с французите.

„За съжаление г-н Чубриков, който е изключителен експерт и познава спорта в детайли, е възпрепятстван и не можа да присъства на представянето на екипажа - заяви...

ОМV ПРЕДСТАВИ ЕКИПАЖИТЕ СИ НА ЦЕРЕМОНИЯ В СОФИЯ ЛЕНД

Сряда, 17 Май 2006 |
ОМV ПРЕДСТАВИ ЕКИПАЖИТЕ СИ НА ЦЕРЕМОНИЯ В СОФИЯ ЛЕНД

ЕКИПАЖИТЕ на OMV Рали Тим и техните нови автомобили яха представени на изискана церемония вчера вечерта в София Ленд. Пред медиите и отбрани гости националните шампиони братята Ясен и Дилян Попови и Вилхелм Кънчев и новият му навигатор Петър Петров за първи път извадиха на показ новия Мицубиши Лансър Ево 9 и Пежо 206 Супер 1600.

Екипажите са готови за първия кръг от Националния шампионат – рали Виктори-София, което стартира този петък в София. И двата автомобила на OMV Рали Тим са подготвени от Stohl Racing, компанията на световния пилот на OMV Манфред Щол. Попови и Кънчев/Петров ще се състезават с нови...

ЕМО МАРИНОВ: СПОНСОРИРАМЕ ГЬОШЕВ, ПОДПОМАГАМЕ КОЗЛЕКОВ

Сряда, 17 Май 2006 |
ЕМО МАРИНОВ: СПОНСОРИРАМЕ ГЬОШЕВ, ПОДПОМАГАМЕ КОЗЛЕКОВ

ПИЛОТЪТ на Престиж Рали Тим Емил Маринов (на снимката), за когото изглежда сезон 2006 ще бъде „нулева година” заяви пред RallyX р ess , че по време на рали-шампионата двама пилоти ще имат помощта на този клуб. „Единият е Петър Гьошев, който ще кара в клас N3 . Смятам, че това е името на новия шампион в този клас!”, категорично Маринов.

Другият пилот, който ще получи подкрепата на Престиж Рали Тим и спонсориране от страна на Булгартабак е националният първенец на България в генералното класиране за 1999 г. Радослав Козлеков.

Както писа по-рано този месец RallyX р ess , Гьошев и неговия навигатор Димитър Спасов ще...

«  522 523 524 525 526 527 528 529 530 531  »