• ...ЗАВЪРШЕНИ СА РЕМОНТИТЕ ПО ТРАСЕТО НА ХАСКОВСКАТА ПИСТА - ДУПКИТЕ СА ФРИЗИРАНИ И ЗАПЪЛНЕНИ С АСФАЛТ...

     

  • ...БЪЛГАРСКИЯТ ЕКИПАЖ ДАНИЕЛ ПОПОВ/АНГЕЛ БАШКЕХАЙОВ СТАРТИРАТ ТОЗИ ПЕТЪК В ПЪРВОТО ОТ ПЕТТЕ СИ РАЛИТА ЗА ADAC ОПЕЛ РАЛИ КЪП...

  • ...МИРО АНГЕЛОВ И ЕДИ СИВОВ С ДЕБЮТНА ПОБЕДА В РАЛИСПРИНТА И В ПЪРВО СЪСТЕЗАНИЕ С R5...

Рали

Григоров доволен с шейкдауна, навъртял почти 15 километра

Петък, 04 Май 2018 | Клуж-Напока, RallyXpress
Григоров доволен с шейкдауна, навъртял почти 15 километра

БЛИЗО 15 КИЛОМЕТРА тестове направиха днес Григоров (на снимката, Пежо 208 R2) и новият му навигатор Йордан Йорданов по време на близо тричасовият шейкдаун край Флорещи. „Много съм доволен, направих пет от разрешените 8 излизания на трасето, почти 15 км.

Доволен съм и от поведението на колата, и от записките“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт състезателят на Григоров Рейсинг Тим.

Преди всеки един от ръновете, екипът на Григоров е правил поредните промени – гуми, настройки на автомобила, за да се види „…как точно функционира колата при различни условия.“

Григоров обяснява,...

Край Ескишехир отсечките са ужасно бързи: Данчо Атанасов

Петък, 04 Май 2018 | Ескишехир, Турция, RallyXpress
Край Ескишехир отсечките са ужасно бързи: Данчо Атанасов

ВСЕ СЕ ОПЛАКВАМЕ, че у нас скоростните отсечки са много бързи, но тук, край Ескишехир, етапите са много-много по-бързи – каза днес за сайта с новините в българския автомобилен спорт пилотът на варненския АРТ Рейсинг Тим Йордан Атанасов. След пауза от година и с напълно възстановено Мицубиши Лансър Ево 9, той и неговия нов навигатор Янаки Янакиев (двамата на снимката от ФБ), подновяват участието си не само евротрофея на ФИА, но и имат намерението да покрият и пълния вариант на националното първенство.

„Поне такива са намеренията ни, стига нещо да не се обърка“, прави задължителната за всички...

Миро Ангелов: Много трудно рали ни чака, етапите-сложни

Четвъртък, 03 Май 2018 | Ескишехир, Турция, RallyXpress
Миро Ангелов: Много трудно рали ни чака, етапите-сложни

ЧЕТИРИ ГОДИНИ, след като направи дебют зад граница в възстановеното за една година Балканско първенство, Мирослав Ангелов и неговия навигатор сега – Еди Сивов (на снимката) се връщат в Ескишехир, за участие в първия старт от Европейския Рали Трофей (балканска зона).

Двамата утре ще стартират във Фригия рали, в което обаче, за разлика от лятото на 2014 г., двамата са в един екипаж.

При първото каране в турския град (там Ангелов дебютира с ФИАТ Пунто S1600) негов навигатор бе шуменецът Петър Илиев, а Сивов-младши бе партньорът на Боби Григоров.

„Доста са сложни етапите, само един – един и половина от...

Григор Григоров: Направихме много добри записки с Йордан

Четвъртък, 03 Май 2018 | Клуж-Напока, Румъния, RallyXpress
  • обновена
Григор Григоров: Направихме много добри записки с Йордан

БЪЛГАРСКИЯТ пилот, който ще стартира в първото рали от серията Тур Юропиън Рали (TER) – Григор Григоров (на снимката с навигатора си), е категоричен, че денят за опознаване на трасетата от Трансилвания Рали е бил успеше за него и партньорът му Йордан Йорданов. „Направихме много добри записки на отсечките, които тази година са изцяло нови като система“, заяви часове преди церемониалния старт на състезанието пилотът на Григоров Рейсинг Тим. Новото, по думите на Гришо е, че сега описването е било с 80 на сто по-детайлно, отколкото в предишни състезания.

„С много детайли, които ми дават много...

Чакат силно румънско участие от петимата в българската MSA

Сряда, 02 Май 2018 | София, Моторспорт Академия прес-релийз
Чакат силно румънско участие от петимата в българската MSA

ЕКИПЪТ НА Моторспорт Академия пристигна в румънския град Клуж-Напока, който от петък до края на съботния ден е център на рали Трансилвания.

Състезанието е първи кръг от новия европейски формат Тур Юропиън Рали (TER), появил се в началото на миналата година и придобиващ все по-голяма популярност.

Отделно трансилванската надпревара е и второто изпитание от календара на Хюндай Рейсинг Трофи. Пет екипажа от пет националности ще влязат в оспорвана битка за победата в едномарковия рали шампионат Хюндай Рейсинг Трофи, който за първа година се организиран от Моторспорт Академия.

Временното...

«  1 2 3 4 5 6 7 8 9  » 
Автобои Неделчев