• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Рали

Екипажът Попов и Башкехайов стартират в ралито на Шумен

Вторник, 28 Август 2018 | Шумен, RallyXpress
Екипажът Попов и Башкехайов стартират в ралито на Шумен

СЛЕД ПЕТ УЧАСТИЯ в германската сери на ADAC Опел Адам Къп, след записаните 44 скоростни етапа и точно 685.89 състезателни километра, този уикенд екипажът на Ясен Попов Рейсинг (JPR) Даниел Попов и Ангел Башкехайов (на снимката) ще запишат и първото си участие в кръг от националния шампионат, стартирайки в шуменското рали Стари столици. „Трябва да се поддържа формата“, обяви като основна причина за шуменското присъствие Дани Попов. – До следващото състезание за купата в края на септември има доста време.“

Така че в третото рали от първенството (тази събота и неделя над Шумен) ще има и една...

Отиде си най-добрият механик на родния автомобилен спорт

Понеделник, 27 Август 2018 | Стара Загора, RallyXpress
Отиде си най-добрият механик на родния автомобилен спорт

ДНЕС НИ НАПУСНА един от най-добрите механици в автомобилния спорт – 70-годишният старозагорски спец в спортните автомобили Петър Петров (на снимката). Приятели, колети и много от феновете на бензиновите спортове се събраха днес, за да се простят с невероятния професионалист, който всеки един, познаващ бензиновите дисциплини у нас категорично ще заяви, че освен механик, Петър Петров беше и от онзи тип хора, които, казваха, че едно техническо решение не е единственото и непрекъснато се опитваха да намерят още едно.

„Беше най-добрият механик в автомобилния ни спорт – определи кратко качествата...

Емо Денев и Мегапорт Рейсинг отварят листа в Стари столици

Петък, 24 Август 2018 | Шумен, RallyXpress
Емо Денев и Мегапорт Рейсинг отварят листа в Стари столици

ЕМИЛ ДЕНЕВ-Прокурора и отбора на Мегапорт Рейсинг са първите, с които е открит списъка за заявки на третия кръг в националното първенство по рали – Стари столици (1/3 септември) в Шумен. Това научи RallyXpress от заместник-директора на състезанието Димитър Георгиев-Полицая.

„Засега заявките са само шест, но това е нормално, след като до крайния срок (29 август) остава още време“, уточни Георгиев. Останалите двама пилоти на великотърновския Мегапорт са лидера в първенството след Твърдица и Монбат Рали Сливен Мирослав Ангелов и Антон Титов.

Към списъка на най-нетърпеливите са още закъснелият този...

"Бебеланите" с най-добрата позиция в германската серия Опел Къп

Неделя, 19 Август 2018 | Босталзее, Германия, RallyXpress

БЪЛГАРСКИЯТ екипаж Даниел Попов/Ангел Башкехайов (на снимката, Ясен Попов Рейсинг-JPR) днес записаха най-доброто си класиране от четирите участия в германските серии ADAC Опел Рали Къп, завършвайки на 7-а позиция в генералното касиране на най-тежкия старт за двамата – сдвоения кръг на ADAC Рали Германия.

В досегашните три ралита от програмата на този едномарков шампионат, българите се класираха 14-и (Заксен Рали), 8-и (Щемведер-Берг Рали) и 13-и (Вартбург Рали).

Двамата състезатели на JPR завършиха с общо време от двата дни (6 етапа вчера и два днес) 2.22:13.7 ч., на 75.1 сек зад победителите от Швеция...

Попов/Башкехайов 9-ти в края на втория ден в ADAC Опел Къп

Събота, 18 Август 2018 | Босталзее, Германия, RallyXpress
Попов/Башкехайов 9-ти в края на втория ден в ADAC Опел Къп

ДВА ЕТАПА ПРЕДИ финала на второто състезание от сдвоения германски кръг от ADAC Опел Рали Къп, българският екипаж на Ясен Попов Рейсинг (JPR) Даниел Попов/Ангел Башкехайов (на снимката) са на 9-о място в генералното класиране.

Времето от днешните етапи, което е срещу имената на нашите двама състезатели е 1.50:42.3 ч, като лидерите в състезанието и победители в шест от днешните осем етапа шведите Лунберг/Арусиандер – 1.44:40.6 ч.

Днешният ден не започва добре за екипажа на JPR, което пилотът описва в своето съобщение във фейсбук така:

„Трудно начало във втория ден и втория кръг за нас. На Панцерплате...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев