• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Рали

Екипажът Ангелов/Сивов с шеста победа през сезона

Неделя, 04 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
Екипажът Ангелов/Сивов с шеста победа през сезона

НАЦИОНАЛНИТЕ шампиони в класическата дисциплина рали Мирослав Ангелов и Еди Сивов (Шкода Фабия R5, на снимката) спечелиха днес и второто от състезанията в по-кратката дисциплина – рали-спринт Вида, след което се утвърдиха като абсолютни лидери в класирането на този шампионат с 50 т.

Екипажът на Мегапорт Рейсинг спечели и четирите скоростни отсечки край Видин и завърши с общо време от 21:25.35 мин. Двамата са и победители в RC2.

Втори в крайното класиране и за спринтовия ден е екипажът на Дунев Рейсинг Дочо Цвятков/Линда Багерова (Мицубиши Лансър Ево 9, първи в НС1), който изпуснаха второто място...

От Видин Ангелов/Сивов ще атакуват и спринтовата титла

Събота, 03 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
От Видин Ангелов/Сивов ще атакуват и спринтовата титла

ВИДИНЧАНИ уцелиха десетката, възстановявайки отколешната традиция началото на организираните от тях автомобилни надпревари да потеглят от един от символите на древна България и на града – крепостта Баба Вида.

Удачното завръщане към корените на това състезание бе доказано и от интереса на публиката, която в сравнение с всички предишни четири години тук, бе значително по-многобройна и… на една ръка разстояние от актьорите в започващото утре спринтиране по 4-те скоростни етапа.

Състезанието, организирано от местния АСК Жико-Моторспорт, е средата на сезона в това сравнително ново...

Шампионите с бързо тестване на автомобила пред прегледа

Събота, 03 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
Шампионите с бързо тестване на автомобила пред прегледа

ШАМПИОНИТЕ на България в ралитата за 2018 г. Мирослав Ангелов и навигаторът му Еди Сивов (на снимката) направиха бърз тест на своята Фабия R5 в покрайнините на Видин, там където в златните години на едноименното рали бе дългият около километър сервизен парк. Според установените през тази година стандарти на екипа на братята Исаеви - Игнат и Ради, за тестът бе направено импровизирано трасе, по което екипажът първо направи записки, а след това и шест последователни тура, преди Шкода-та да бъде представена на техническия преглед.

„Не, пропуснахме да засечем километража – обясни пред сайта с...

На старта днес пред Баба Вида 31 коли, и една сръбска е аут

Събота, 03 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
На старта днес пред Баба Вида 31 коли, и една сръбска е аут

ПЕТ БЪЛГАРСКИ и един сръбски екипаж отпаднаха от рали спринт Вида днес преди обяд, след като през административната проверка на втория кръг от шампионата тази година безпроблемно преминаха всички останали, чиито имена и отбори са регистрирани за състезанието.

Очакваният звезден тандем от двамата шампиони в планинското първенство тази година – Косю Йорданов/Александър Димитров-Пъчката (Влъчков Рейсинг, Рено Меган) очевидно не са намерили двете задни гуми, което условие беше единственото, за да видим двамата пилоти в един кокпит.

%снимка1%
На два пъти списъкът със заявките за Видин...

Жико да си хвърля шапката от щастие, и сърбите пристигнаха

Петък, 02 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
Жико да си хвърля шапката от щастие, и сърбите пристигнаха

ОСТОВАТЕЛЯТ на рали-спринт Вида Иван Иванов-Жико може да си хвърля шапката от щастие, че в малкия юбилей на състезанието не само заявките за двойно повече от обикновеното, но и че именно на петата година състезанието вече е и истински международно. Първи измежду всички заявени пилоти във Видин пристигна Илия Парипович (Застава Юго), докато в същото време колата и качената на колесара Рено Клио Уилямс на Деян Кръчевимац минава границата. Другите пет екипажа от Неготин (Сърбия), където видинчани караха преди две седмици, ще са в града утре сутрин.

„Обаче вече имаме проблем!“, каза за RallyXpress Жико,...

«  1 2 3 4 5 6 7 8  » 
Автобои Неделчев