• ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

  • ...ЗА ФИНАЛА НА СЕРЕС ИВАН ВЛЪЧКОВ СМЕНЯ И АВТОМОБИЛА, И СЕРИЯТА! СУДЕНТЪТ ДЕБЮТИРА ПРИ "МАКСИМАЛИСТИТЕ"...

     

  • ...ПЕТ ЕКИПАЖА ОТПАДНАХА ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА НА  ВИДИНСКИЯ СПРИТ ДНЕС НАДВЕЧЕР...

Рали

Очаква се финалът над Сливен да привлече повече екипажи

Четвъртък, 08 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Очаква се финалът над Сливен да привлече повече екипажи

НАЙ-МАЛКО ОЩЕ два екипажа, които до този момент не са стартирали в първенството на спринт у нас, се очаква да направят заявките си за участие във финала над Сливен идния уикенд. Което ще означава, че от началото на надпреварата на 19 май в Дряново до 17 ноември, в трите кръга ще бъдат регистрирани най-малко 39 различни състезатели. За сравнение, след спасителната акция около рали България и след финала във Варна, в този шампионат през 2018 г. са карали общо 33 екипажа.

Отделно, като се има предвид, че в нито една от трите главни категории и осемте класа няма никаква известност за шампионите, то...

Сливналии "четкат" Парчето и час по час вадят метеоновини

Сряда, 07 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Сливналии

ОСЕМ ДНИ ПРЕДИ финала на шампионата по рали спринт в Сливен, в местният клуб, ангажиран с подготовката на третия старт за годината са ангажирани с две неща: четкането на пътя край митичното сливенско Парче и до разклона за Карандила.

Второто, което правят в Булсим (заедно с Проспийд и Дианел те са официалните организатори) е час по час да гледат какви прогнози дават няколкото метеосайтове за следващия уикенд.

Обърканият от началото на годината календар, както и впрочем и останалите три класически дисциплини, първо направи спринтовия шампионат висящ с две състезания, а след това предизвика...

Екипажът Ангелов/Сивов с шеста победа през сезона

Неделя, 04 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
Екипажът Ангелов/Сивов с шеста победа през сезона

НАЦИОНАЛНИТЕ шампиони в класическата дисциплина рали Мирослав Ангелов и Еди Сивов (Шкода Фабия R5, на снимката) спечелиха днес и второто от състезанията в по-кратката дисциплина – рали-спринт Вида, след което се утвърдиха като абсолютни лидери в класирането на този шампионат с 50 т.

Екипажът на Мегапорт Рейсинг спечели и четирите скоростни отсечки край Видин и завърши с общо време от 21:25.35 мин. Двамата са и победители в RC2.

Втори в крайното класиране и за спринтовия ден е екипажът на Дунев Рейсинг Дочо Цвятков/Линда Багерова (Мицубиши Лансър Ево 9, първи в НС1), който изпуснаха второто място...

От Видин Ангелов/Сивов ще атакуват и спринтовата титла

Събота, 03 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
От Видин Ангелов/Сивов ще атакуват и спринтовата титла

ВИДИНЧАНИ уцелиха десетката, възстановявайки отколешната традиция началото на организираните от тях автомобилни надпревари да потеглят от един от символите на древна България и на града – крепостта Баба Вида.

Удачното завръщане към корените на това състезание бе доказано и от интереса на публиката, която в сравнение с всички предишни четири години тук, бе значително по-многобройна и… на една ръка разстояние от актьорите в започващото утре спринтиране по 4-те скоростни етапа.

Състезанието, организирано от местния АСК Жико-Моторспорт, е средата на сезона в това сравнително ново...

Шампионите с бързо тестване на автомобила пред прегледа

Събота, 03 Ноември 2018 | Видин, RallyXpress
Шампионите с бързо тестване на автомобила пред прегледа

ШАМПИОНИТЕ на България в ралитата за 2018 г. Мирослав Ангелов и навигаторът му Еди Сивов (на снимката) направиха бърз тест на своята Фабия R5 в покрайнините на Видин, там където в златните години на едноименното рали бе дългият около километър сервизен парк. Според установените през тази година стандарти на екипа на братята Исаеви - Игнат и Ради, за тестът бе направено импровизирано трасе, по което екипажът първо направи записки, а след това и шест последователни тура, преди Шкода-та да бъде представена на техническия преглед.

„Не, пропуснахме да засечем километража – обясни пред сайта с...

«  1 2 3 4 5 6  » 
Автобои Неделчев