• ...СЛЕД НАПУСКАНЕО ОТ ХЮНДАЙ МОТОРСПОРТ, ХЕЙДЪН ПАДЪН СМЕНЯ АМПЛОАТО, СТАВА "КРОСАДЖИЯ"...

     

  • ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

Рали

Година след драматичното ОС управата много бърза за отчета

Петък, 15 Март 2019 | София, RallyXpress
Година след драматичното ОС управата много бърза за отчета

ТОЧНО 54 СЕДМИЦИ, след края на най-оспорваното Общо събрание на БФАС, на което за управител бе избран Калоян Станчев и подбраната от него управа, действащият в месеците на предизвиканото от оспорването на резултатите от 21 април 2018 г. двувластие, УС на федерацията ще дава отчет на свършената от него работа.

Това се разбира от публикуваната на сайта на федерацията официална информация, че клубовете се сбират – както обикновено – в зала София на БЧК на 30 април в 14:00 ч.

Пълният текст на съобщението прочети по-долу, а оригинала на обявата от офиса на БФАС виж ТУК.

https://bfas.bg/pokana-za-otchetno-sabranie-na-bfas/

...

Управляващите БФАС с писмо до премиера Борисов, ММС и БОК

Сряда, 13 Февруари 2019 | София, RallyXpress
  •  
  • обновена
Управляващите БФАС с писмо до премиера Борисов, ММС и БОК

ЧЕТИРИ ДНИ след специално свиканата в Стара Загора от Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) общонационална сбирка на клубовете за консолидиране около спорта и неговото спасяване, днес петима от общо 8-те реално управляващи федерацията членове на УС свикаха и специална пресконференция.

В нея т.1 – представянето на сезон 2019 г., която бе повече увертюра към втория пункт – да се изложи „неприятната ситуация, около отнемането на нашия лиценз от СБА.“ За присъствалите в парк-хотел Стара Загора тази събота – изненади в изложенията нямаше.

За познаващите автомобилния спорт, предвид...

Царски разпраща дълго писмо до 97 БГ-автомобилни клубове

Вторник, 12 Февруари 2019 | София, RallyXpress
Царски разпраща дълго писмо до 97 БГ-автомобилни клубове

МЕЖДУ ДЕСЕТ и петнадесет електронни писма от различни клубове в страната се появиха днес в пощенската кутия на сайта с новините в българския автомобилен спорт, препращайки едно и също писмо, което Илия Царски (на снимката) е разпространил. От списъка на адресатите  се вижда, че мултишампионът от Панагюрище е изпратил писмото от 5 страници до 97 регистрирани автомобилни клубове в страната.

„Предстои да свикам специална пресконференция по този повод в близките дни – каза за сайта RallyXpress Царски. – Писмото е за да бъдат информирани клубовете, а на пресконференцията – широката общественост....

7 линка за излъченената от сайта национална среща

Неделя, 10 Февруари 2019 | София, RallyXpress
7 линка за излъченената от сайта национална среща

ВРЕЧА, в продължение на повече от 4 часа, от конферентната зала Тервел на Парк хотел Стара Загора, сайтът за новините в българския автомобилен спорт RallyXpress за пореден път се опита да направи максимално много от хората на автомобилното ни общество, съпричастни на събитие, което е важно в създалата се в последни два месеца обстановка в спорта. Това беше националната среща, организирана от БФАС (виж ТУК). Старозагорският митинг бе воден от Иван Шопов, а заедно с него актуалната ситуация в спорта бе разяснена от други двама члена на УС Николай Златков и Александър Ковачев (на снимката).

Разбира се,...

Започва националната среща на БФАС в Стара Загора

Събота, 09 Февруари 2019 | Стара Загора, RallyXpress
Започва националната среща на БФАС в Стара Загора

С ТОЛЕРАНС от 10 минути, за да се попълни конферентната зала на парк-хотел Стара Загора, тук започва срещата на националните автомобилни клубове, членовете на БФАС и милеещите за българския автомобилен спорт представители от цялата страна.

На този линк можете да следите развоя на срещата

https://youtu.be/bccfU1LqnwU

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев