• ...СПОНСОРИРАНИЯТ ОТ МЛЕКАТА БОЖЕНЦИ ПИЛОТ НА АРА МОТОРСПОРТ СТЕФАН СТОЕВ - С ФУЛ-МАКС ОТ ФИНАЛА...

  • ...ПЛАНИНСКО ШИПКА-ДАМАСЦЕНА СПРЯНО ЗАРАДИ ПОЖАР В АВТОМОБИЛА НА МАНОЛОВ, ТЕЛИЙСКИ СТАВА ШАМПИОН...

     

  • ...СТЕФАН СТОЕВ И EF10 - С ПЪРВИ ТРИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПЪРВИ РЕКОРД НА ПИЛОТА...

Рали

Гошо Василев-втора генерална победа в БГ рали-първенството

Понеделник, 24 Септември 2018 | София, RallyXpress
Гошо Василев-втора генерална победа в БГ рали-първенството

МАЛКОТО и  откъслечна  информация от 51-ото издание на Сърбия Рали – впрочем един от видимите дефекти на комшийските състезания - е причината сайтът с новините в българския рали спорт да потърси мнението за четвъртия старт от шампионата на призовата тройка-пилоти, взели максимума от това рали.

Да припомним, че Сърбия Рали влезе в календара в последния момент на редовно пренарежданите дати за шампионата, а след Монбат Рали Сливен, това е вторият от общо трите старта (заедно с рали България евентуално), ползващи най-високия коефициент на трудност.

Според регулациите, когато скоростни етапи са с...

Нашите готови за най-важното състезание от сезона на рали

Петък, 21 Септември 2018 | София, RallyXpress
Нашите готови за най-важното състезание от сезона на рали

ШЕСТНАДЕСЕТТЕ български екипажа, които фигурират в предварителния списък на Рали Сърбия завършиха вчерашният опознавателен ден на състезанието и са готови за старта.

Като се има предвид, че около рали България има малко информация, за повечето от нашите в Врънячка Баня ралито на съседите ще е най-важното си участие през годината.

Регулациите са ясни: при дистанция на скоростните етапи, който е по-дълъг от 150 км, събраните точки се умножават по 1.6, а това може да се окаже най-урожайната надпревара в сезона, след Монбат Рали Сливен.

За разлика обаче от други години, сега българите, които са...

Денис Станчовски: Една титла сигурна, бори се за още две

Вторник, 18 Септември 2018 | София, RallyXpress
Денис Станчовски: Една титла сигурна, бори се за още две

ПИЛОТЪТ НА Моторспорт Академията Денис Станчовски (на снимката) ще стартира в 51-ото Сърбина Рали не само като най-първият гарантиран шампион за сезон 2018 г. в R5 (не броим отборната титла на Мегапорт Рейсинг), но и като най-резултатният пилот до момента в групите тази година. За три ралита – от старта на Твърдица до финала на Стари столици панагюрецът е събрал общо 139.4 т. и, чисто административно, единственото, което остава за Денис пред първата му шампионска титла в кариерата е годишното утвърждаване на резултатите и шампионите от управата на БФАС.

Това обаче ще е реално от момента в който, Денис...

Старото е само името, всичко друго за Сърбия Рали е ново!

Сряда, 12 Септември 2018 | от Игор Маркович, Белград
Старото е само името, всичко друго за Сърбия Рали е ново!

СЛЕД НЯКОЛКО десетилетия на поддръжка в Байна Баща, Ужице и Валево, с епизодични „пътувания“ в и около Белград, Сърбия Рали, в 51-ото си издание, се движи към изцяло нов терен. За първи път в историята си, градът Върнячка Баня, един от най-известните туристически центрове на Сърбия (хотели с оферти и категоризация от една до пет звезди), е домакин на ралито. От новото място и новият щаб на ралито ще бъдат особено доволни състезатели от България, тъй като Върнячка баня е със 130 км по-близо от Ужице, а и в непосредствена близост до магистралата.

Ралито ще се намира в изключителния хотел "Соларис...

Григоров подготвя специален тест на две коли при Рок Турк

Сряда, 05 Септември 2018 | София, RallyXpress
Григоров подготвя специален тест на две коли при Рок Турк

СПЕЦИАЛЕН ДВУДНЕВЕН тест подготвя пилотът на Григоров Рейсинг Тим Григор Григоров (на снимката) край Любляна, заедно с познатия у нас словенски пилот Рок Тюрк. „Поддържаме добро приятелство от повече от година и сега това е добър начин, за да мога с негова помощ да направя още по-точни настройки по колата, за които настройки имам някои забележки“, каза за сайта с новините в българския автомобилен спорт Григоров. Григор обяснява, че пътуването до Любляна има и втора, не по-малко важна цел от прецизните настройки, които той се надява да направи заедно с Рок.

„Тази цел е да направим симулация на...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев