• ...АНГЕЛОВ/СИВОВ (МЕГАПОРТ РЕЙСИНГ, ШКОДА ФАБИЯ R5) ПЕЧЕЛЯТ И СПРИНТА В СЛИВЕН, ВЗИМАТ И ВТОРАТА РАЛИТИТЛА ЗА 2018 ГОДИНА...

     

  • ...ОБЩАТА ДИСТАНЦИЯ НА СПРИНТА В СЛИВЕН НАМАЛЕНА С 3.91 КМ, КАРАТ СЕ ДВЕ "ДЪЛГИ" И ЕДНА "КЪСА" БЪЛГАРКИ...

     

  • ...В СЛИВЕН СПЕШНО РЕШАВАТ ВЪПРОСА С ОСОЛЯВАНЕТО НА ДВЕТЕ ТРАСЕТА ЗА СПРИНТА, СКРЕЖ И МЪГЛА ПОКРИВАТ КАРАНДИЛА И ДЪРВОТО...

     

Рали

БФАС публикува становището си по писмото на УС на СБА

Сряда, 23 Януари 2019 | София, RallyXpress
БФАС публикува становището си по писмото на УС на СБА

ДНИ, СЛЕД КАТО на 18 януари Председателят на Съюза на Българските Автомобилисти (СБА) инж. Емил Панчев изпрати уведомлението, че след решение на Управителния съвет на Съюза е спрял правата на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) федерацията да упражнява спортната власт, да извършва планиране, организиране и провеждане на състезанията на територията на България (виж ТУК), на официалния сайт на БФАС бе публикувано становището автомобилната управа (пълният текст на писмото виж по-долу, а оригиналната публикация на сайта – виж ТУК.)

Становище на УС на БФАС относно постъпило писмо от...

Честит рожден ден, Бачо Илия! Продължавай с това темпо!

Вторник, 08 Януари 2019 | София, RallyXpress
Честит рожден ден, Бачо Илия! Продължавай с това темпо!

ДНЕС НАЙ-ИМЕНИТИЯТ от българските автомобилни пилоти – Илия Чубриков (на снимката) ще духне 84 свещички върху празничната си торта. Но дори при най-внимателно вглеждане, незапознатите биха дали на пилота, и то само в краен случай, не повече от 70 лазарника. Ако не броим побелялата коса и очилата, Илия продължава да е със завършената фигурата на професионален спортист, не нарушаващ поведението и облеклото „old school“. Макар да е повече свързан с Франция и най-вече с Рено, отколкото с Англия, Бачето продължава да е като един типичен английски джентълмен.

Честит 84-ти рожден ден, Бачо Илия!

Бъди много...

Честито Рождество и Щастлива Коледа! Успешна нова година!

Събота, 22 Декември 2018 | София, RallyXpress
Честито Рождество и Щастлива Коледа! Успешна нова година!

В НОЩТА ПРЕД тайнството на Господнето Рождение, чудесата стават реалност! Затова и Коледните пожелания, отправени искрено и от цялото сърце на човек, непременно се сбъдват. В навечерието на най-красивия и най-християнски празник, още преди на прага да е почукала 2019 г., сайтът с новините в българския автомобилен спорт RallyXpress отправя пожелания за светли и щастливи Коледни празници, за повече здраве и живот, за повече лични успехи, но най-много в спорта, за който повечето от вас дават мило и драго, за да стъпят на бензиновите сцени и получат признанието на своите почитатели и публиката.

Да ви...

Родена в София „французойка“ си заминава у дома край Лион

Петък, 30 Ноември 2018 | София, RallyXpress
Родена в София „французойка“ си заминава у дома край Лион

КРАСИВ И НЕПОРОЧНО бял Ситроен DS3 R1, натоварена на колесар,  преди дни напусна халето на Ради Исаев (на снимката) и брат му Игнат, за си замине… у дома.

Отпреди седмица, родената в София и с едногодишно българско гражданство „французойка“ е във френския GS Моторспорт край Лион.

Като информация това събитие едва ли надминава рамките за добре свършена работа и добре завършена сделка в чужбина.

Но познавайки сравнително отблизо историята на „ер-единицата“, това че родена в София „французойка“ си замина у дома има своето чисто спортно, но също и… социологическо проучване с недобри резултати и...

Ангелов/Сивов взимат втората титла, Иванов с малкия трофей

Неделя, 18 Ноември 2018 | Сливен, RallyXpress
Ангелов/Сивов взимат втората титла, Иванов с малкия трофей

EКИПАЖЪТ НА МЕГАПОРТ Рейсинг Мирослав Ангелов и неговия навигатор Недялко (Еди) Сивов (на снимката) записаха имената си в аналите на българския автомобилен спорт днес, след като спечелиха финалния старт от шампионата по рали спринт, дублираха титлата си от ортодоксалната дисциплина и станаха първият екип, който печели и двете титли в един сезон.

Без видимо напрежение екипажът записа очакваните 3 от 3 етапни победи в организираното от триклубието Булсим/Проспийд/Дианел Рейсинг спринтиране по трасето на Българка.

:: Класиранията на пилотите в
текста са направени на база на
неофициално годишно...

1 2 3 4 5  » 
Автобои Неделчев